Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kicsi szép, tartja a mondás, és én azt gondolom, hogy a kis hülyeség is szép, főleg, ha egy frakcióvezető mondja a Mokkában, aki mégsem egy házmester, aki hólapátolás közben, dekkel a szájában dörmög ökörségeket. A mai Mokkában Pásztor Tibor az MSZP V. kerületi…..
Na, a Hír Tv és TV2 lassan-lassan egálban lesznek. Azt ugye tudjuk, hogy a Fidesz honlapja és a Hír Tv képei szerint a pénteki tüntetésen kizárólag fiatal szerelmes párok, magányosan totyogó csecsemők és a templomból a Kossuth térre áttámolygó budai…..
Nem volt szükség pinára a minőségi népszórakoztatáshoz: a Naplóban Sváby műsorvezető kérdezés helyett hebegett és hillerebb volt Lendvay Ildikónál, miközben Orbán diadalmas ellentámadásba lendült. Olvasson az év vicces interjújáról, ahol hangosan zörgött a tévékettős…..
Néha érdemes korábban hazamenni, és kihagyni a kocsmázást, tegnap délután például kifejezetten jól szórakoztam a hörgő Verebesen, ahogy nyálcsorgatva ült a CKM Bikini Team (az m1 szerint bikinikommandó) tagjai között a Napkelte ismétlésében. A szilikoncsöcsök és…..
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..