Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FireFly111

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mától kapható a két új Asterix kötet (A perpatvar és Asterix a helvéteknél), kizárólag a CBA lánc üzleteiben. A kezdeményezéshez egy promóció is kapcsolódik, plüssfigurákkal, párnákkal, kulcstartókkal, kártyagyűjtő albummal.    ..
A tegnapi alkotmánymódosítás elleni tiltakozássorozat láttán nem hallgathatott tovább a KDNP Kommunizmus Bűnei Munkacsoportja, mivel bujkáló, ámde nagyon veszélyes tendenciákra ismertek rá a kérdés – a kommunista bűnök – szakértőiként: A KDNP Kommunizmus…..
1000 leütés Fidesz 48, MSZP 22 2013.02.27 14:15:01
Ezek a Tárki legújabb pártpreferencia vizsgálatának eredményei a biztos választók körében úgy, hogy közben 3 százalékot csökkent a bizonytalanok aránya. Beleszámítva az ilyen mérések bizonytalanságát is, remélem, most a sokk az irányadó létállapot a baloldalon. De azon sem…..
Az idén széles spektrumú volt a hasalás, állami és magáncégek egyaránt megmutatták milyen mélységei vannak a pokolnak. Nyilván nem maradhat ki az a politikus, aki akkora nulla, hogy még Magyarországon is képes megbukni, de a listán a helye az egész unortodox gazdaságpolitikának,…..
Talán nem véletlen, hogy a kormány épp most hirdette ki a felsőoktatás államilag finanszírozott helyeire vonatkozó keretszámok drasztikus csökkentését - állítják sokan. A szabad ég alatti tüntetések szempontjából kedvezőtlen időjárási viszonyok, és a vizsgaidőszak…..
    Fokasz Nikosz mai nyilatkozata szerint a Semjén-féle plágiumügy nem létezik. Fokasz professzor, az ELTE TÁTK Szociológiai Tanszékének  vezetője, egyetemi tanár, az MTA doktora. Semmi okom kételkedni a szavában.      Ez a poszt Semjénről egyáltalán…..
Amikor Orbán Viktor - kizárólag a nyugdíjukra előre gondoló magyar állampolgárok érdekében! - felszámolta a magánnyugdíjpénztárakat, előtte még jól megalázta és megzsarolta azokat, akik önként nem adták a sajátjukat. Ezután indult egy kicsike sajtókampány (nyilván az…..
A kormánypárti többség ma este megtette az első lépést a szavazói regisztráció felé, méghozzá nem a törvényben, hanem az alaptörvény módosításaként. Bár magát az alaptörvény-módosítást még nem fogadták el, arról a módosító javaslatról döntött a ház, amelynek…..
A német katolikus püspökök konferenciája azzal fenyegette meg a pápát a tavasszal, hogy ha a X. Szent Piusz Testvériség visszatér az egyházba, akkor a német egyház elszakad Rómától – olvasható Father Z. blogja egyik kommentjében. A média pénteken hírét vette: a Vatikán…..
Amíg csak a választási hajlandóságot zsugorította a kormány unortodox politikája, és főleg annak gazdasági következményei, addig akár hátra is dőlhetett a Fidesz. Na de most? Persze, mérnöki és természettudományokban alap, hogy két pontra illesztett egyenesből ne vonj le…..
FireFly111 2012.10.08 09:00:37
@bgp: nem mondom, hogy 100%-ig igazad van, de mégis tetszik valahol, amit írsz. kevesebb politikai cikket olvasok ma már mint korábban (maximum a hirklikk.hu-t böngészem át), de örültem, amikor ma megláttam, hogy mekkorát bukott megint a fidesz.
teljesen mindegy, hogy tetszik-e vagy nem, de a fidesz ellen ma még mindíg az MSZP-nek van a legtöbb esélye, nem az LMP-nek, meg nem a 4K-nak.
és lehet szidni az "elmúlnyócévet", de egy biztos: ennyi kárt nem csináltak a szocik, mint most ezek, sem a demokrácia sárbatiprásában, sem az ország külföldi megítélésében, sem a gazdaságpolitikában (bóvli a magyar állampapír, igazságtalan adórendszer... stb). ezeket igenis vissza kell csinálni! ha a szocik, akkor ők!
Jaj már, minden ellenzéki párt hagyjon fel ezzel a rohadt hangulatkeltéssel mostazonnal! Simicska Lajos Igaz Magyar Ember, APEH elnöksége alatt is csak milliárdos áfacsalást hoztak össze a Varga Tamás vezette haverok. De akkori szavaival élve "mindenkinek alkotmányos joga…..