Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ollós Ani

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvárások nélkül ültem be a filmre, anélkül hogy bármit is hallottam, vagy olvastam volna róla. Utólag azt gondolom, hogy az elmúlt hónapok legjobban sikerült mozijához volt szerencsém. A főcím egyből a vászonra szögez minden tekintetet. Kezdésnek andalító zene szól, egy…..
Ollós Ani 2012.04.09 01:31:37
Gyönyörű olajos mécsest készítettem a hétvégén, gyorsan és egyszerűen.                Kell hozzá egy üvegpohár, vízfesték, néhány kagyló és csigaház, kanóc, és egy speciális kis műanyag…..
Ollós Ani 2012.04.08 17:20:53
Nemrégiben volt a Párom névnapja, amire egy teás tálcát kapott tőlem. Megmutatom hogyan csináltam. Először is kell hozzá jó sok teás tasak, amiket szét kell szabdalni ízlésesen.            Ezután befestem a tálcát…..
Ugyan nem tartozik a "csináld magad" dekorációk közé, gondoltam mégis megosztom veletek mi történik nálunk a napokban. Nos, 21 nappal ezelőtt belefogtunk a csibekeltetésbe, és a mai nap láttuk is az eredményeket. Ugye, milyen aranyosak? Sajnos húsvétra sokan…..
Ollós Ani 2012.04.08 17:14:07
@Little_big_man: Hát, igazad van a felelősség szót sokan nem gondolják végig.
Ollós Ani 2012.04.08 17:14:45
A mai, tartalomra éhes e-világban nagyon nehéz dolga van az írói szakmának, ha a megélhetésre kerül a sor. Teljesen nyilvánvaló: aki nem alkalmazkodik, az elveszett. Az internet hál' Istennek megoldotta azt a problémát, amit ő maga gerjesztett.Sőt, ez még semmi! Az idő…..
Főleg a szabadban való futásé, a februári tavaszban.Tehát az első, szinte azonnal jelentkező, kézzel fogható egészségre gyakorolt hatása a futásnak a MEGFÁZÁS. Legalább is nálam.Történt ugyanis a múlt pénteken, hogy fogtam magam az első igazán szépnek tűnő idei napon,…..
Esküvői videók Budapest 2012.03.29 16:06:00
Ez egy igazi két napos esküvő volt: 1. napon Mátyás templomban Pál Ferenc atya adta őket össze, majd gratuláció, fotózás a Budai vár előtt + egy vacsora Halászbástya étterembe az ablakból Budapest fényeivel   2. nap Erzsébet hídnál egy sétahajó fedélzetén volt a polgári…..
Ami valójában a pékné csülke, ez volt gyerekkoromban a kedvencem. Biztos sok kis gyerek van akinek a tejbegríz meg a nagyi sütije, nekem nem, nekem a csülök, meg a sült kolbász, amit a mama készített nekem vacsorára, kenyérrel. Mindig vártam, hogy anya ezt készítse igazi ünnep…..
Felkel, eszik, dolgozik, eszik, bevásárol, sportol, eszik, tévét néz, alszik. Felkel, eszik, dolgozik, eszik, bevásárol, eszik, tévét néz, játszik, alszik. Felkel, eszik, dolgozik, eszik, sportol, eszik, tévét néz, alszik. Felkel, eszik, dolgozik, eszik, bevásárol, eszik, tévét…..
Ollós Ani 2012.04.08 15:33:51