Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskás fiú

9 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönöm, jól! Nagyon finom volt! Szeretlek! Várlak! Semmi baj! Néhány közhelyes hazugság. Állítólag vannak jó és rossz, fehér és fekete hazugságok, nevezzük a jót mondjuk kegyesnek, amikor nem mondod el, amit nem fontos tudni, kíméletből. Például ezért akarnak a…..
Nem, nem egy falat kenyér, bár sokaknak ez a kérdés is naponta felmerül, 47 ezer forintból megélni hogyan lehet... de ez a poszt most utalás a március 8-án kelt írásomra, melyben azt jósoltam, hogy nem meri ebben az országban senki sem hivatalosan kimondani, hogy Schmitt plagizált és…..
macskás fiú 2012.03.27 16:08:38
@R_Gábor: Egyelőre azt gondolom, a MOSTANI állásban kiegyezhetünk döntetlenben. Én állítottam, hogy nem mondanak semmit, te azt, hogy azt nem engedhetik meg maguknak, és a gyakorlat meg azt mutatja, hogy úgy nem mondtak semmit, hogy járt a szájuk. Hmm?
macskás fiú 2012.03.27 16:59:29
@R_Gábor: hát, ha az az okos lány csak ennyire lett volna okos, ahogy olvasom a bizottságot, akkor az a mese nem lett volna annyira népszerű, hogy fennmaradjon... azt azért lássuk be, hogy amit a bizottság írt, az egy szóval mondva gyáva cucc, és arra jó most, hogy az átlagember javarészt abban legyen meggyőzve általa, hogy lopni, csalni úri kiváltság, és aki elég közel van a tűzhöz, ahhoz még bizottság is kerül, hogy kimosakodjon.
macskás fiú 2012.03.28 00:13:23
@R_Gábor: lehet hogy csak annyi a "baj", hogy te is a normális emberek nézőpontjából szemlélsz és remélsz dolgokat. Ahogy én is. Legfeljebb benned több a hit abban, hogy ok és okozat még esélyes, hogy összefüggjön.
Néztem a Milla tüntetés élő közvetítését, a Hallgatói Hálózat tagjai beszéltek. Fontos dolgokat mondtak, tankötelezettségről, tandíjról, központosított tantervről, a szabadságról. Remélem, még nem későn ébrednek, remélem, hogy nem elégednek meg azzal, hogy egy-egy…..
Impozáns az idei lista, és az összeg azért némileg magyarázza, miért nem szokás visszautasítani a Kossuth-díjat, még akkor sem, ha a csapat, akikkel közösen kapja valaki, mondjuk úgy, erősen véleményes. 13 millió forint az pestiesen szólva nem semmi, Csoóri Sándor ennek…..
macskás fiú 2012.03.14 22:38:24
@keptelen kepkeret: kis buta troll, hát nem olvastad el, amit írtam?
macskás fiú 2012.03.15 07:52:43
@szájhúzó kutya: mivel van szerencsém személyesen ismerni Miklósát, nem kell bemutatnod a képességeit. Én meg ismerem a történeteit is hozzá, nem a gugliból veszem, mint te@Közbiztonság Szilárd: .

Ami Lovasit illeti, egyetértünk, nem egy hangbajnok. Ákos se az. Bocsánat, de én énekelni nem hallottam még őt, szavalni igen. Ami a szövegeit illeti, nem nagyon erősek, legfeljebb a külső kontrollos indulatban talán.

Közbiztonság Szilárd: azért Ákost egy lapon említeni Presserrel az elég meredek. De majd legközelebb valami lakodalmas fickó kap, ha elég mélyre nyal, Ákos után már bármi megtörténhet.
Lassan fél éve vagyok boldog tulajdonosa egy Kindle Touch-nak, magamat is meglepődtem a tapasztalatokon. Igazi régi vágású könyves srác, aki ha pénze nem volt, elvonási tüneteit enyhítendő bement a boltba új könyvet szagolni, mit keres a kezében egy ilyen vacak? És még élvezi…..
Kiből lett Magyarország köztársasági elnöke, hogyan is van ez a plágium-ügy és miért ennyire fontos ember a Fidesznek? Nem ígérem, hogy minden kérdésre egyértelmű a válasz, de talán érdemes nagyobb látószögben nézni Schmittre a megvilágosodás érdekében.Schmitt sportoló.…..
macskás fiú 2012.03.09 01:16:04
@Lindalinda: édes lányom, a ti komcsijaitok jobb komcsik, mint a ballib komcsik, a ti besúgóitok szebben súgtak. Ügyes vagy.
macskás fiú 2012.03.09 09:18:04
@Trompf: nyugi, lesz Ákosról is poszt. Azt meg ne akard kitalálni, mi a politikai elhivatottságom. Neked barátom csak annyit, hogy aki a közepénél kezdi el olvasni a bejegyzést, az buta.
macskás fiú 2012.03.09 13:25:09
@R_Gábor: köszi, hogy újra elmondtad ugyanazt. Akkor én is újracsomagolom neked.

1. szegénység esetén, azaz amikor elvonás van, mindenki kapaszkodik a székébe. Annak kell jobban kapaszkodnia, aki ellenzéki oldalon van. Gondolom eddig világos.
2. Jelenleg jobboldali vezetés van, tehát bár az elvonás mindenkit érint, de annak kell jobban behúznia a farkát, aki nem jobbos. Amikor balos vezetés volt, akkor fordítva volt. Gondolom ez is világos.
3. Orbán jobbos, Schmitt jobbos. Jelenleg legalábbis.
4. Schmitt doktorija kamu. Sokat nem kell rajta vizsgálni.
5. A vizsgálathoz az eredetiket nem kérték el a HVG-től még. Másfél hónapja nem.
6. mindegy, hogy a dékán jobbos vagy balos, a bizottság nem jószántából állt fel. Hanem mert formát kell adni a mosdatáshoz. A két hónap nem szaros 200 oldal elolvasásához kell. Hanem hogy megtalálják a megoldást, ami jó Orbánnak, jó a jobboldalnak, jó Schmittnek is és az egyetem se vérzik el tőle.

Szóval ettől még képzelheted, hogy a bizottság független, szabad, és szakmai döntést fog hozni, de ennek az esélye elég picike. Van kb. még két hét addig, amíg virítaniuk kell. Térjünk vissza rá akkor, kinek lett igaza.
Orbán megszólalt, bár ne tette volna. Azt mondta, többek között, hogy ül két hónapja az asztalnál, és vár, de nem megy hozzá senki tárgyalni. Jó kis hazabeszélős szónoki fogás, ostobáknak. Nem több. Úgy viselkedik, úgy nyilatkozik, mintha hozzánk jönne kérni az EU vagy az…..
Az első pár oldal után azt gondoltam, hogy leteszem a könyvet és soha nem nyitom többet ki. Modoros, műjópofa álparasztkodás, és valami rémesen dilettáns művészkedés - ez volt az első benyomásom. Na de ajándék könyv, gondoltam illik még adni neki egy esélyt, legalább 2-3…..
Ha megvan az első mondat, nincs baj, gondolná az ember, persze a blog adminfelületével kell azért harcolni. Ez tehát leginkább egy tesztbejegyzés ahhoz, hogy ki tudjam próbálni azt, hogy hogyan is fog ez az oldal kinézni.Persze ettől még akár be is mutatkozhatnék. Macskás fiú. Van…..