Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megastro

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elfoglalt vagyok, nincs annyi időm, nem tudok koncentrálni, elfogyott a türelmem, nem vagyok kreatív, nekem ez úgysem sikerül... és végül a TÉSZTA a kukában landolt. Te hogyan csinálod, mi a titkod? Áruld el!Elárulom, hogy a titok benned van! Készítsd szívvel, saját…..
Tisztatészta Fűszerem a SZERETET 2012.08.02 16:59:25
"Van egy blog, amelynek szerzője egy év leforgása alatt olyat alkotott, amit csak kevesen tudnak. Ritkán olvasok el többször egy könyvet, ritkán nézek meg kétszer egy filmet, ritkán kerül egyfajta étel többször az asztalunkra, de Petrához mindig vissza-visszatérek, a…..
Végre van egy szállás, ahol lehet használni a konyhát, ezt gyorsan ki is használtam egy kis főzésre. Gondolkoztam, hogy mit is csináljak, egyszerű is legyen de érdekes is. A helyi ételekről hamar letettem, hiszen azt árulják itt Puerto Viejóban (Costa Rica, Karib-tenger) mindenhol,…..
  Egy kép és más semmi.  A motívumok itthonról messzire elérnek. Mit szólsz Nicole Kidman ruhájához? ..
Tisztatészta Trofie 2012.03.11 20:30:00
Van egy jegyzetem, a blog indulásakor nyitottam TISZTATÉSZTA felirattal. Mindent tartalmaz, a megvalósult (mit-, mikor-, miről írtam) és a tervezett projekteket. Egyre több tésztaforma neve van belevésve és egyre több van kipipálva. De nem csak egyszerűen kipipálva... a tészta…..