Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ralome

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a helyzet, hogy már évek óta, amikor edzés közben háton fekve végzek gyakorlatokat, akkor MINDEN ESETBEN automatikusan beugrik, hogy ha vége az edzésnek, hazamegyek Columbo-t nézni. Na most, ennek első hallásra egyrészt semmi értelme nincs. Másrészt mivel naponta több órát is edzek, ezért ha…..
Ralome 2018.03.23 15:25:51
@Helyszíni zsemle: az esetek többségében igenis van neki. Az én statisztikám szerint (a '94-es Undercover epizódot nem számítva) 42 esetben van bizonyíték, 27-szer palizza be a tettest (amikor nincs), van 3 zsarolás, plusz 1 véletlen/mázli.
Ralome 2018.03.23 19:01:52
@pounderstibbons: azt én is a bepalizós vagyis "evidencely challenged" kategóriába írtam :-)
Véres nő. Erdő. Fut. Kamion elé. Szívás. Addig is Castle örül, mert kap egy életműdíjat, már csak az a kérdés, hogy a komoly óriási Castle fej, vagy a ferde mosolyú óriási Castle fej lógjon mögötte. Kate meg mindjárt Kapitány lesz, ők lesznek a nagggyon sikeres páros. A…..
A sikátorban menekülős pasi szerint meg tudják beszélni, de az üldőzős autós szerint meg nem, szokott ez így lenni. Beckett is okos, meg Alexis is okos, szex megint nincs, mert hulla van helyette. Viszont pénteken buli lesz, jótékonysági rendőrbál, tehetségkutatóval, hű bazmeg.…..
Whitney lesz a mai hulla, de még él vagy két percig, míg kinyögi az egyenlőre teljesen értelmetlen "gyémánthát" szót, aztán kampec. Rosszul lett a metrón, valaki beadott neki némi Ginát, így első blikkre. Castle-ék meg összehívták a brancsot otthonra, hogy bejelentsék, hogy ők…..
Ralome 2014.11.26 14:28:43
@Neoprimitív: Dögös, bizony. A Mr. Beckett meg totális térdcsapkodós :-)
Mathias alhatna a hátsó ülésen, míg a sofőr elviszi valahova a hozzábilincselt bőrönddel, mármint alhatna, ha nem lőnék le helyette. Maszkos pasiknak kell a bőröndje, ezt a mellkas lövés után úgy oldják meg, hogy levágják a kezével együtt a bilincset, nem mintha neki már nem…..
Csini lány készülődik a nagy mindenkiottleszakiszámít buliba, a pasija meg próbálja róla lebeszélni, mert szerinte itt egy valaki számít csak, és az ő, de nem jött be. Viszont kap egy képet a lányról, mert azt majd nézegetheti egész éjjel, deromi. Zaj hallatszik, nagyon…..
hogyvolt Castle 7x02 – Montreal 2014.10.21 11:00:00
A kajakosoknak annyival hamarabb ér véget az edzés, minél hamarabb találnak egy vízihullát. Feladat teljesítve. Brooke is kiválóan teljesítette a sajátját, amikor a reggeli tévéműsorban kikészíti Castle-t a kérdéseivel, amik nyilván mind arra vonatkoznak, hogy ugyan már,…..
hogyvolt Castle 7x01 – Driven 2014.10.14 11:00:00
Ez mennyire durva, hogy már a hatodik Castle évadot írom, mármint azt tudom, hogy ez a hetedik, mielőtt még azt hinnétek, hogy beszívtam, csak az elsőt nem én hogyvoltoztam. Úgyhogy remélhetőleg így pár hónap kihagyás után is emlékezni fogok azért a nevekre, ez tőlem nem…..
Igen, jól olvassátok, végérvényesen megszűnünk. Ez nem valamiféle ócska klikkelés szerzési trükk vagy hirtelen felindulásból elkövetett jajveszékelés. Még csak nem is arról van szó, hogy elköltözünk másik domain cím alá. Itt most végleges bezárásról lesz szó. Eme…..
Ralome 2014.08.23 23:49:25
@Csabi87: "Attól viszont megmaradhat a személyiséged, a blog személyisége, hogy mások is írnak, akár kritikákat is. Nyilván abból a Te személyiséged hiányozna, de a blog, attól nem változna, talán színesebb lenne."

Szerintem igenis változna, az már nem lenne ugyanaz. Nekem 15 éve van egy weboldalam, manapság már nagyon keveset kell vele foglalkoznom, ahhoz sincs mindig kedvem, ezért van olyan, hogy heteket csúsznak az információim (amiket eleve én is Facebookról szedek), de azt el se tudnám képzelni, hogy bárki más átvegye. Vagy, hogy úgy mondjam, elvegye. Pedig az én oldalam tartalma jóval "személytelenebb". Szóval teljesen megértem Purgát.

@koimbra: "Én boldogan folytattam volna, anno kifejezetten gondolkodtam azon, hogy kellene, hogy horrorblogot csinálni." - a megoldás szerintem ebben van, ha a többieknek lenne kedve hozzá (a folytatáshoz), akkor csinálni kell egy új blogot :-)
Avagy, hogy hogy erről nem beszél senki? Pedig nem egy Nagy Sándor, a hódító-szindrómával van dolgunk, azaz a sok tehetség ellenére nem sikerül jó filmet összehozni. Mert ez igenis jól sikerült! A mágus - Magic (1978)   Rendezte: Richard Attenborough Akkor lássuk gyorsan a…..
Ralome 2014.07.15 22:43:20
Alacsony költségvetésű ausztrál thriller. A szinopszist a poén kedvéért benyomtam a Google-fordítóba. Íme, változtatás nélkül ez az eredmény: A film egy fiatal állatorvos hallgató, Alexis Willard, mint egy erőszakos cselekedet miatt az életét, hogy összeomlik körülötte,…..
Ralome 2014.06.24 22:04:23
A 80-as években eléggé népszerű volt a Summer Camp c. slasher, ami két részt is megélt, majd Julian Barrett karaktere úgymond nyugdíjba ment. De most ismét itt van, Harrison Smith író-rendező készítette a remake-et, amiben Eric Roberts (imdb-re vessetek egy pillantást, hogy mennyi…..
Horror-Mirror Az ördög segglyuka 2014.05.16 18:23:07
Elnézést az obszcén címért, de azt olvastam, hogy csak a feltűnő című cikkeket olvassák el az emberek a neten. Mindazonáltal nagyszerűen prezentálja, hogy milyen is lesz alábbi alanyunk minősége. Az ördög ivadéka - Devil's Due (2014)   Rendezte: Matt Bettinelli-Olpin és…..
Ralome 2014.05.18 23:36:11
@Befőtt: én is szeretem a 70-es/80-as filmeket, küldtem is be nemrég egy '73-ast bemutató írást, bízom benne, hogy kikerül az is :-)
Ralome 2014.06.06 13:07:50
@purga: "Szívesen printszkrínelek nektek olvasottsági mutatókat a 2000 előtt készült vagy ázsiai horrorokról szóló posztjaink olvasottságáról, ha kell." - ez esetben legközelebb belógok valami forgatásra, lenyúlom a scriptet és arról fogok írni :-) Mondjuk igaz, hogy nem mindenki tud eredetiben, felirat nélkül megnézni egy (angol nyelvű) filmet, de hát az angoltudás kötelező (lenne) :-)
Na Drágáim ez is eljött, mondanám, ha ripacs lennék, de nem. Szóval itt vagyunk, pontosabban vagyok, mert már mindenki látta az évadzárót rajtam kívül, de sebaj, azért biztosan őrült kíváncsian várjátok, hogy én is halálra fogom-e fikázni, vagy én netán imádom. Nem lehet…..
Vannak törzsolvasóink és vannak törzsvendégkritika-íróink, utóbbira remek példa Ralome, aki kifejezetten gyereknapra küldte be eme írását. Aminek én csak örülhetek, mert a hétvégén semmi időm nem volt foglalkozni a bloggal. The Baby (1973)   Rendezte: Ted Post Nem…..
Ralome 2014.05.26 19:51:53
@Befőtt: Jé, ezt én is felírtam magamnak még valamikor. Úgyhogy, ha rákerül a sor, és ütni fog, akkor miért ne :-)
hogyvolt Castle 6x22 – Veritas 2014.05.21 13:00:00
Nah, mindjárt vége az évadnak, úgyhogy pont időszerű egy Bracken-es részt bedobni, nincs az az Isten, hogy leírjam az előzményeket, de sztem úgy kb. menni fog, ha már a hatodik évadot nézed. Beckett beruházott egy profi gépre, hogy szabadidejében le tudja fotózni Jason Marks minden…..
Ralome 2014.05.21 16:34:34
@HN0rbert: nem megölette, meg fogja öletni.
Ütvefúró, csontvázkéz, egy akkora pecsétgyűrűvel rajta, mint a fejem. Ez nem egy friss hulla, bár az okosabbja ezt már kikövetkeztette a címből, de ha valaki netán mégsem, akkor. A reggeli kávé, omlett, meg Martha és az esküvői ötletei, amiktől egyből visszajönne a rántotta,…..
hogyvolt Castle csúszás 2014.04.27 17:00:00
Egy hét csúszással jövök a következő résszel, mert a hétvégén berúgtam mint a szar rettenetes időhiány állt be nálam egy pár napra, mindenkitől elnézést! Addig is nézegessétek őket hiánypótlásként: ..
Ralome 2014.04.29 17:01:50
@Dogla: ne aggódj, amikor előjön pl. ez: hdwallpapersuk.com/wp-content/uploads/2014/03/stana-katic-004.jpg - onnantól kezdve még egy ilyen szóösszetétel nem szorozna, nem oStana (ha ha ha) :-D
Csini japán nő megy hazafelé éjjel, a gomolygó ködben, majd összeszarja magát egy varjútól, de nem az vájja ki a szemeit, hanem beleáll egy kés a mellkasába. Beckett csak azt sajnálja, hogy a mai hulla nem Carly, a volt osztálytársa, akit rühell, mert a nőnek van a világon a…..
Juhú, mondja Beckett délután kettőkor pizsamában, mert a rendes emberek így vannak öltözve, amikor a hét közepén kivesznek egy szabadnapot. És lehetne ez még jobb is, ha nem szakítaná félbe az ágy felé rohanásukat a telefon, nyilván. A Vaslady nagyon szigorú, Castle otthon marad…..
Ralome 2014.03.12 23:36:48
@Neoprimitív: "ez a rész arról szólt, hogy Stana legyen szép" - én minden résszel így vagyok már egy jó ideje :-)
Ralome 2014.03.13 16:39:08
@Neoprimitív: @Dogla: Jajj, ha már vallatás, a Beckett-féle kihallgatási forgatókönyvtől minden egyes alkalommal idegbajt lehet kapni:

Beckett: Miért ölte meg?
Gyanúsított: Nem öltem meg.
B: De ha egyszer mondom, hogy maga volt! Hol volt tegnap éjjel 1 és 2 között?
Gy: A sarki kávézóban.
B: A halott lakása két háztömbre van a sarki kávézótól. Miért ölte meg?
Gy: Mondom, hogy nem öltem meg.
B: Három tanúnk van, akik látták, hogy pofánvágta magát, mielőtt kiment a kávézóból. Aztán meg pont arra ment a motorjával, felvették a kamerák. Szóval maga nyilván ideges lett, utánament és jól megölte.
Gy: Igen, pofánvágott az a köcsög/ribanc, de akkor sem öltem meg.
B: A helyszínelők már a helyszínen helyszínelnek, biztos találunk valamit, ami bizonyítja, hogy maga ölte meg.
[snitt]
B: Nos, fiúk?
Ryan: Semmit se találtunk, meg egyébként is a másik irányba kanyarodott a motorral, ő biztos nem ölte meg.

Ha ez már rég rommá lett tárgyalva korábban, akkor bocs, de minden egyes alkalommal fel tudom húzni magam rajta :-)
Horror-Mirror Igazi western-horror! 2014.03.09 18:53:05
Őszintén szólva eredetileg négy filmről írtam volna, de az elsőnél kapásból annyi gondolatom támadt, hogy megérdemelt egy külön posztot. Remélem nincs harag.   Túlvilági bosszúállók / Rémjárók - Gallowwalkers (2012)   Rendezte: Andrew Goth A film, ami attól vált…..
hogyvolt Castle 6x16 – Room 147 2014.03.05 17:00:00
Jé, hogy kirakták nekünk Beckett mellét, az újdonság varázsával hat. Szép mell. Van hullánk is, ne csüggedjetek, a takarítók találják meg a 147-es szobában, sosem jöttetek volna rá, mi? Sejtettem. Justin Marquette kimondottan ezt a szobát kérte, egyedül jött, csomag nélkül,…..
Egy sznob musical színház táborban trancsíroz egy musicaleket utáló maszkos gyilkos. Azt hiszem ezt nem is érdemes tovább boncolgatni. Az előzetes alapján elég sokféleképpen. A Stage Fright engem meggyőzött, manapság egyre ritkábban kapunk jó slahsert... Az egyik főszereplő…..
Ralome 2014.03.05 22:13:13
Két leendő divattervező egy kukában keres ihletet a következő projektjükhöz, és csak azért nem nyírják ki egymást egy sálért, mert az rá van tekeredve egy hulla nyakára. A helyükben eztán elmennék inkább dolgozni a mc donaldsba. Bár már hallottam olyanról, aki ott is talált…..
Ralome 2014.02.12 22:54:44
@Neoprimitív: "józanul embert próbáló feladat lett volna" - nos, igen, gyakorlatilag új funkciója van az egyes részek közti 1-2 hetes szüneteknek (=kiheverni az ilyen vackokat) :-)
Amikor már azt hinnéd, hogy nagyon nem tudnak meglepni semmivel. Zombihódok? ..