Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babamama

4 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most kamu-e a sztori vagy sem? A szakítóblogon nem lehet elég nagyot álmodni, a legképtelenebb dolgok is megtörténnek emberrekkel. Meg hát: "Kutya nehéz úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot." És minden apához egyszerre tartozik egy Harmonia…..
Három őrült, vibráló, színes, szagos, életközeli történet egy lánytól. Nem is pazaroljuk a szót, olvassatok, szavazzatok! Jut eszembe, milyen proli dolog ez a cseten ismerkedés.Szavazás!Melyik a legerősebb sztori?1, Gumis2, Pestre költözős3, Csetelőssziasztok! néha-néha…..
Most mindenki vadul gondolkozni kezdett, mi köze lehet a kacsának a szakításhoz, már megint szegény állatok, ugye. A kacsa metafora a történetben, ha figyelmesebben megvizsgálják az irodalomelméletre nyitottabb olvasóink. Persze foglalkozhatnánk a szerelmi háromszöggel, ami…..
babamama 2007.11.21 14:38:50
Pár nappal ezelőtt egy magyar nagykutya-kiskutya párról írtunk, erre tessék, a nemzetközi sajtóból hírt kapunk a világ hivatalosan legnagyobb és legkisebb kutyáinak találkozásáról. Gibsont, a 107 cm magas dán dogot 2004-ben választották a világ legmagasabb kutyájának, hozzá…..
babamama 2007.11.09 00:27:03
"Jogok és kötelességek" - áll annak az írógéppel írt papírnak a tetején, melyet az olasz rendőrök találtak meg a Cosa Nostra csúcsvezetője, Salvatore Lo Piccolo letartóztatása során. Maffiaszakértők szerint a lista azt sugallja, hogy a bűnszervezet vezetői…..
Az egyik legrangosabb étteremkalauz, a Gault Millau általános megdöbbenést keltve egy negyven férőhelyes bisztró séfjét választotta meg az év szakácsának. Jean-Luc Rabanel, az Atelier névre hallgató arles-i (egyébként egy Michelin-csillagos) étterem főszakácsa 43 éves, és a…..
A gyermeknevelés során előforduló magatartási problémák: agresszió, agresszivitás, agresszív viselkedés agresszív viselkedés a felnőttekkel szemben  agresszivitás a beszédben  alkalmazkodóképesség zavara álmosság, aluszékonyság állandó…..
Ingyen receptek Gombás bruschetta 2007.11.06 03:27:00
A pirítósra mindenféle párolt vagy friss zöldséget halmozunk, jelen esetben gombát, gazdagon fűszerezve. A variációknak csak a képzelet szab határt, ezt a keveréket pár perc alatt el lehet készíteni.    Hozzávalók 2 –3 szelet kenyérhez:  25 dkg gomba…..
Nézd meg a kedvenc fogyókúra lapomat, ahol fogyókúra tippek, receptek, és sok egyéb trükk érhető el. Segítünk lefogyni olyan módszer segítségéval, amivel nem lesz szenvedés a fogyás!Kedvenc oldalaim:fogyókúra tanácsokmozgássérültek problámamegoldó oldaldaBest Players Poker…..
lorien Kairói rakott padlizsán 2007.11.05 17:21:29
Valamikor pár éve a Terebess-en olvastam ezt a receptet, és ez lett egyik kedvenc padlizsán ételem a muszaka mellett, amelyről  dibbuk értekezett nemrégiben. A két étel máskülönben igen sok hasonlóságot mutat, de nem is csoda, hiszen a mediterrán népek sokszor alakítják…..
Bigyóblog CD-lejátszó, máshogy 2007.11.05 18:18:00
Egy apró zongorába rejtették a cd-lejátszót, irányítani pedig a billentyűzettel lehet. Még FM-rádiót is tettek bele. Japánban kapható 165 dollárért.Via Gizmodo..
babamama 2007.11.05 19:06:52
Bigyóblog Egérnyomtató 2007.11.05 09:01:00
Előfordulhat, hogy valamit látunk a neten, amit azonnal kinyomtatnánk, de nincs kéznél nyomtató. Az egérbe épített nyomtató bármilyen rövid szöveget, telefonszámot kinyomtat azonnal. Az egér 30 dollár, három tekercs papír 14 dollár.Via Gizmodo..
Már csecsemőkortól kezdve gondolni kell arra, hogy lehetőleg legyen a lakásban egy elkülönített rész, ami a gyerek birodalma, ahol a gyermek érzi, hogy a saját játékai, a saját eszközei vannak. Ez növeli a biztonságérzetet. A tervezéskor vegyük figyelembe a gyermek korának…..
A gyermeknevelés során előforduló leggyakrabban előforduló magatartási problémák: agresszió, agresszivitás, agresszív viselkedés agresszív viselkedés a felnőttekkel szemben  agresszivitás a beszédben  alkalmazkodóképesség zavara  állandó fészkelődés…..
Ez az edényszárító azoknak készült, akik egy csepp vizet sem hagynak kárba veszni. Az elmosogatott, vizes edényeket elhelyezzük a szárítón, a víz pedig az alatta lévő virágra csepeg. Nemcsak környezetbarát, de szép is. A Yankoo Desingtól. ..
Erdélyben kirándultunk egy pár napot, csak szolidan, mert már jómunkásemberek vagyunk, és így ősz felé már kevés a szabi. :) Péntek délután indult a vonatunk a Keletiből Gyergyószentmiklósra. Ákos, Zozesz, Balázs, és én, így négyen kollégák, plusz a barátnőm Viola.…..
Babanevelési tanácsok Célunk 2007.10.30 22:09:00
Mint gyakorló szülő, nekem is az az élet legnagyobb feladata, hogy gyermekeim életét a lehető legjobban indítsam el. Tudjuk, hogy a gyerek életének első 3 éve a legfontosabb az intelligencia kialakításában. Tanácsadó barátaimmal abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy mit…..