Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zájcev

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a hazai „operátorok” szavára adunk, márpedig adunk, akkor kijelenthető, hogy jelenleg a Crye combat pants az egyik legjobb taktikai-gyakorló nadrág. Múlt héten fedeztem fel a T&F Tactical cseh céget, akik fogták és lemásolták ezt a nadrágot, és a cseh hadseregben…..
Zájcev 2015.06.07 12:56:06
@Pykus01: Üdv!
1.) Közbiztonságra különösen veszélyes eszközök közt tudtommal nem szerepel ostor.
2.) A fémnehezékkel ellátott már necces, az az előbb említettek közé esik.
3.) Egyetértek XJ8 kommentjével, ilyen eszköz alapos képzés nélkül inkább ront a helyzeten, mint javít. A polgári viselésre engedélyezett önvédelmi eszközök közül a 20g töltőtömeget meg nem haladó CS gázspray és a riasztópisztoly (revolver, engedéllyel természetesen) a jelenleg járható út.
Combat Gear Blog HAIX P3 2012.03.05 08:00:00
A HAIX cég bakancsainak bemutatásának aktualitását az adja, hogy az elmúlt évek során az Airpower bakancs-család széles körben rendszeresítésre került az MH-ban.   Általánosságban a HAIX-cégről annyi mondható el, hogy idestova több, mint hatvan éve alapították,…..
Zájcev 2012.04.02 19:34:14
@BorgWarrior: Miért lenne? Ha befülled a membrán, melegebb mint egy sima bőrbakancs. Előttem is mondta valaki, ami jól szellőzik az nem vízálló és vice versa. Tapasztaltam is, a Haix P6 és a P3 is rámrohad nyáron, ellenben egy sima bőr-vászon kombi sivatagi bakancs nem. Ha meg bokáig érő vízben akarok tapicskolni, húzok surranót.