Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy unionista

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
INTERJÚ A család csakis egy férfi és egy nő közötti kapcsolat lehet, amelyben a felek potenciális szülők is egyben. Az egyik legtekintélyesebb német alkotmányjogász nyilatkozott nekünk. Paul Kirchhof az Andrássy Egyetemen - kas.de     Paul Kirchhof a német…..
egy unionista 2012.03.08 13:42:12
@Idet:
Luther: "Du sollst nicht bei einem Mann liegen wie bei einer Frau; es ist ein Greuel."

azaz ne feküdj le egy férfival úgy, mintha egy nő lenne. de ez nem azt jelenti, hogy férfi ne feküdjön le férfival. hanem csak azt, hogy heteroszexuális férfi ne feküdjön le homoszexuálissal. tudniillik akkor úgy hál vele, mintha az nő lenne.
egy unionista 2012.03.08 14:48:04
@Idet:
csak egy heteroszexuális férfi hál úgy egy másikkal, mintha az nő lenne.

mondjuk a hadseregben kevés a nő. ekkor előfordul, hogy egy férfi a úgy hál a másikkal, mintha nő lenne. az esetek többségében egy homoszexuális lesz az áldozat. ezért minősítették alkalmatlanná a hadseregben a melegeket. a másik eset az, amikor egy homoszexuális hívja fel magára a figyelmet azért, hogy a heteroszexuális társai kvázi erőszakolják meg. ezekben az esetekben az egyik férfi úgy hál a másikkal, mintha az nő lenne. nincs semmiféle érzelmi viszony. hanem csak az állatias ösztönök működnek. ezt tiltja a mózesi tanítás.

ezért nem azt mondja, hogy férfi ne háljon férfival. hanem azt: ne hálj úgy férfival, mintha asszonnyal hálnál. a kettő nem ugyanazt jelenti.
egy unionista 2012.03.08 15:46:21
@Idet:
egy leszbikus nem úgy viszonyul egy másik nőhöz, mintha az férfi lenne. egy meleg sem nem úgy viszonyul egy párjához, mintha az nő lenne.
Nem kell megijedni,  kedvenc alkalmazásboltunk köszöni, jól van, csak éppen nevet változtatott.  Az Android Market a Google legújabb,  mindent egy kalap alá összehúzó törekvésével összhangban új köntöst kapott: üdvözöljük a Google Play-t! A dolog lényege, gondolom, az,…..
egy unionista 2012.03.07 17:13:23
@Yarner:
a mac fejlesztő eszköz. tehát ha te computing témában keresed a kenyered (computer programming, computer graphics), akkor érdemes venned mac-et. vagy egyetemistaként számítógéppel kutatsz. különben meg nem érdemes. akkor sem ha ki tudod fizetni az árát. jobban jársz ha veszel egy androidos mobilt, egy windows 8-as táblagépet, és a lakószobád méretének megfelelő lapostévét. ha mac-es cuccot veszel, akkor az úgy menő, hogy minden apple. és az dupla költségvetés. nem éri meg. hacsak nem vagy fejlesztő. kutató, programozó, vagy grafikus.
egy unionista 2012.03.07 17:32:12
@szcsongor:
okés. de ha mégis bökni kell, hogy mac, pc, vagy valami androidos cucc, akkor szerintem nem kérdés, hogy a többség melyikre mutat rá.

szerintem elég élesen el fog válni ez a három platform. azért, mert a google kipicsázza az alkalmazásokat. a generikus keresőjét lenyomja. és a google egyetlen bevételi forrása. az összes többi aprópénz. és azt látják, hogy kell lakossági üzletág is. nem elég a reklám, amikért direktben a cégek fizetnek. tehát el kell adni a zenét, a könyvet, a mozit. de a sok free app nem kell. portolják windows 8-ra. ott úgy sincs elég app. a microsoft meg nyilván belátja, hogy a bing egy tévedés. a google keresőbe behúzzák a twittert. a real time search miatt. a google plus-t elfelejtik. abból sose lesz facebook. mert azt betolják pc-re a skype mellé.

és akkor adott lesz egy mobilokra optimalizált média platform egy keresővel. ez az android. és egy táblagépekre optimalizált networking platform játékokkal és alkalmazásokkal. ez a pc. előbbi ott van a felhőbe. kapcsolódik hozzá egy szerver park. utóbbit hozzá kötheted a tévéhez. és ez a lakosság és a vállalatok igényeit is kielégíti. univerzális fejlesztőeszköznek meg ott a mac. ilyen értelemben mondom, hogy a "legjobb".
egy unionista 2012.03.07 22:57:47
@fourgee:
ha inkább csak böngészel és levelezel, a zenét töltesz le, vagy rádiót hallgatsz, youtube videókat nézel, akkor akkor téged a google fog leginkább kiszolgálni. teljesen jó egy andoridos kütyü.

ha mindenre inkább appokat töltesz le, közösségi játékokat akarsz, akkor előbb-utóbb a pc lesz a barátod. de kell egy kis idő, amíg az új windows kiforrja magát. úgy tippelem, hogy el fogja vinni a teljes alkalmazáspiacot. annak ellenére, hogy szinte nulláról indulnak.

ha mindkettő kell, nem tudsz várni, vagy dönteni, akkor vegyél mac-et.
Publius Vérciki 2012.03.06 16:20:00
Orbán Viktor interjút adott a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung nevű német konzervatív lapnak - adták hírül a hétfői lapok. Amikor elolvastam, hogy mit is mondott a miniszterelnök úr, teljesen elállt a szavam. Nem baj, reménykedtem, biztos csak a szociálliberális sajtó…..
egy unionista 2012.03.07 11:44:23
@Szabó Zoltán fél évet kapott:
a franciák nem akarják megalapítani nagy-franciaországot. még a francia szélsőjobb sem akarja, hogy a francia népnemzet felett ne álljon semmi. pedig simán odacsatolhatnák a többségében francia vallóniát. vagy svájc francia részeit. azért nem, mert felmérik ésszel, hogy akkor a németek is meghirdetik magna germániát. és az ugye túl sok jóra nem vezet. a történelmi atlaszból mindenki kinéz magának egy oldalt és azt lobogtatja, hogy állítsák vissza. ez egy dedós dolog. szóval még le pen sem ilyen ostoba. a nyugati széljobb bevándorló ellenes. ugyanúgy, ahogy a keleti cigányellenes.

azt nem érti, hogy a bevándorlók, vagy a cigányok csak a maffia végrehajtói. a magyar paraszt nem érti, hogy a piti falusi tyúktolvaj mögött ott áll az uzsorás. a piti városi fémtolvaj mögött az orrgazda. marian cozmát nem a cigányok szúrták le, hanem a maffia végrehajtó emberei. és erre nyilván kaphatóak az iskolázatlan, szegény fiatalok. különösen akkor ha a nagyobb testvér is már ezt csinálta. ez nem cigánybűnözés, hanem szervezett bűnözés. érdekes módon senki sem panaszkodik arról, hogy a prostituáltak többsége is cigánylány. pedig ennek ugyanaz az oka. a stricik őket tudják beszervezni.

de ugyanez a probléma a franciaországi bevándorlókkal. de ott a széljobb nem ortodox nacionalista. nem a nagy-franciaságot hirdeti. mert az egy hülyeség. a kelet-európa jobboldalt még a nyugati széljobb is komplett hülyének tartja. nem azzal vakítják a francia nézőgyerekeket, hogy majd asterix és obelix lesz mindenki és legyőzik rómát. a magyar jobboldal olyan szinten múlja alúl még az európai széljobbot is, hogy azt leírni nem nagyon lehet. nem véletlen nincs francia, vagy olasz szövetséges.

az lehet, hogy orbán szerette berlusconi-t. de még berlusconi is mélységesen megvetett orbánt. mert aki legenda akar lenni az nem törekszik arra, hogy legyen egy utánzata. kelet európai ortodox nacionalisták támogatják ezt az egészet.

a brit nacionalisták is csak az tetszik, hogy valaki üt egyet az unión. de amúgy farage végtelen módon megveti orbánt. nagyjából azt gondolja, hogy valami balkáni cigány, akinek úgy egyébként fogalma nincs arról, hogy mi az unió. nem tudja, hogy mi a nemzetközösség. és mi a union jack. csak közben farage azt mondja, hogy a britek legyenek egyenrangúak a kontinenssel. és olyan nagyon nem kell keveredni. különösen román, bolgár, és egyéb balkáni népekkel mindaddig, amíg kívül esnek a latinkeresztény gondolkodáson. tehát a nagy-angliázó nácikat ott is megvetik. mindenkit, akik birodalmi nemzetállamot hirdetnek.
egy unionista 2012.03.07 15:24:09
@Doctor Klauße:
erre mondja a németek többsége, hogy magyarország húzzon a picsába. és hidd el, hogy az osztrákokat sem zavarná ha olyan nagyon ha újra fel kellene húzni a vasfüggönyt. és ők döntenék el, hogy kit engednek be, és kit nem. az összes szövetséges azt mondja, hogy magyarországnak ebben az évtizedben jobb helye lenne balkánon. úgy is ezt akarja nem? akkor meg mi a probléma? aztán az egy másik kérdés, hogy egyszer majd a senki földjéről úgy is visszakérezkedik.

szerintem a legjobb az lenne ha magyarországon népszavazás lenne erről. amit a jobbik mond. döntsünk erről újra. ez egyáltalán nincs az unió ellenére. ehhez a legjobb lenne a szavazati jogot felfüggeszteni, az uniós pénzeket zárolni. szerintem egyáltalán nem probléma ha az eu ellenes hangok felerősödnek.

mert itt a kérdés az, hogy magyarország csak a pénzért van az unióban, vagy egyébként is úgy képzeli, hogy ott a helye. úgy képzeli, hogy valahol az összes európai törzsnek egyesülni kellene, vagy inkább azt szét kellene húzni. azért, hogy mindenki a saját pecsenyéjét sütögesse. szóval ez egy kérdés. a magyarok mit gondolnak erről. ez egy hosszútávú stratégia.

jelenlegi formájában sokaknak nem tetszik az unió. de ez nem azt jelenti, hogy az európaiak többségének semmilyen unió nem kell. a magyarok esetén viszont erősek a kételyek. a magyarok mintha csak a támogatásért lennének ebben az egészben. orbán többször elmondja: nem ismer el semmiféle absztrakt európai jogelvet. ez az egész magyarország számára egy rideg racionalitás. kifizetőhely vagyunk. ennyi. nem több. európa kényszerlakhely, olyan mint alkohol, a nyugat fáklyája kihunyt, stb, stb. ezeket a szavakat pontosan értik. és azt is, hogy a magyar választók jelentős része ezzel egyetért. a kérdés, hogy ez a többség, vagy ez csak egy hangos handabandázó kisebbség.
egy unionista 2012.03.07 16:24:33
@Amatőr:
a miniszterelnök személyéről sohasem maga a miniszterelnök dönt. sehol a világban. magyaroroszágon még csak nem is a pártok. hanem a maffia.

ez egy pókerjátszma. ha a "bizonytalanok" tábora tartósan 50% fölé megy, akkor az rendszerváltást vetít előre. a magyar történelemben legalább a reformkor óta 20-25 évente rakjuk a mérföldköveket.

1825-1848-1867-1896-1920-1944-1968-1989-?

1956 kivétel. ezzel a meglehetősen primitív, ámde annál igazabbnak tűnő "teóriával" orbán is tisztában van. ezért akar ő lenni a forradalom. de az ő kormánya valószínűleg egy korszak vége, és nem a kezdete. itt most kiütközik a rendszerváltó elit minden gyengesége.

szóval a bizonytalanok táborának mérete a döntő. ha az 50% felé kúszik, akkor két eset van. az egyik, hogy leváltják orbánt. nem lemond. hanem leváltják. azt mondják neki: aus. ahogy kádár jánost is leváltották a pártfőtitkári pozícióból a hatalomátmentés érdekében. ebben az esetben beültetik navracsics nevű bábut. a másik, hogy bajnai megelőzi őket. és előbb zászlót bont. aki hamarabb lép az nyer. túl korán sem szabad lépni. amikor a biztonytalanok tábora biztosan átlépi az 50%-ot.

persze könnyen lehet, hogy a pártok ebben a ciklusban folyamatosan élvezik majd a többség támogatottságát. ez esetben a szokásos sárdobálós kampány lesz. a szociknak meg vannak a célpontjai. legrosszabb esetben felnyomják a saját korábbi támogatóikat, akik átálltak a másik oldalra. a saját sarukat megpróbálják a kormányra kenni. ez megtörtént fordítva. vagy lehet megint háttéralku. az újraosztásról. akkor végtelen unalmas békés kampány lesz. de erről nem orbán viktor fog dönteni.

és lehet államcsőd. akkor az egész elit megy a levesbe. ekkor is az dönt, hogy ki lép előbb. navracsicsot tolják előbb be. vagy bajnai féle shadow cabienet lép. ezen az múlik, hogy melyik oldal menti át a hatalmát.