Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baby Market

65 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekülés kategóriák Milyen kategóriákba sorolják az autós biztonsági gyereküléseket? Alapvetően az autós gyereküléseket két szempont alapján lehet kategorizálni.Az egyik az ECE-R 129 szabvány szerint, ahol a gyermek magasságát veszi figyelembe.A másik gyerekülés besorolás, ami az elterjedtebb,…..
  A szülők általában tudják, hogyha nagy a csend, az nagyon gyanús.  A csendnek, néha, katasztrofális a végeredménye!  Persze, ők minden esetben tudnak magyarázattal szolgálni! Amennyiben bekövetkezik, a csend fázis, két dolgot jelenthet!  Első: Elaludt játék közben. (Ritka)  Második:…..
Tenyérlenyomat készítése házilag A sótésztából készült dísztárgyak értékes emlékek őrzői lehetnek. Az idő múlásával mikor rápillantasz, érzések tömege fog előtörni! Az idő gyorsan múlik, és ha nincs dokumentálva, elvesznek, feledésbe merülnek!Ragadd meg a pillanatot és készíts örök emléket!…..
Sikerült megoldani annak a rejtélyét, hogy az anyák miért baloldalt ringatják az újszülöttjeiket. Egy tanulmány szerint, amikor az anya a saját balján, szemtől szembe ringatja a babáját, akkor a bal szemük közvetlenül egymás felé néz. Ebben a helyzetben a vizuális információ nagy része a jobb…..
Történetünk a bölcsőről 1987-ben kezdődik. 30 évvel ezelőtt, Vörösvárszky Ottó technika tanárként dolgozott Cegléden. Mivel kedvenc hobbija a fafaragás volt, (amire oktatta is a szakkörébe járó diákokat) elhatározta, hogy készít unokájának egy bölcsőt. A kifinomult kézügyességgel rendelkező…..
Évtizedekkel ezelőtt nem lepődött meg senki (csak aki lemosta a gyereket) ha a gyerekek egy meleg eső után, neki álltak pocsolyázni, sárfürdőzni. Melegebbek voltak az esők?  Vegyszer mentesebb volt az élet? Vajon kik vannak most többségben? Akik egyszerű gyerekcsínynek veszik az egészet? Akik…..
A felvételt a kínai Anhui tartomány, Huoqiu megye, Jihui óvodájában vette fel a kamera. Miután a gyermekbántalmazásra fény derült azonnali hatállyal menesztették a tánctanárt. Hogy kerülhetett gyerekek közé?Forrás: mirror.co.uk..
Kis súlyának köszönhetően a gyerekek könnyen mozgathatják kedvenc helyükre. Ideális a csöppségeknek a tévézéshez. A szivacs anyagnak köszönhetően melegen tartja a gyermek hátát.A gyerekszéknek nincsenek kemény részei, csak puha anyagú, ami így teljes biztonságot nyújt a…..
Hol tanulhatta? Anyától? Feltételezhető, hogy egy nagyon komoly beszélgetés tanúi lehetünk! Imádni való ahogy „beszél”, gesztikulál, majd lekönyököl, mintha egy régi baráttal intézne egy hosszas beszélgetést. Egy kis tudomány: Utánzás:a szociális tanulás legelemibb formája. Számtalan…..
  Tény, hogy a legnagyobb ajándék a családdal együtt töltött idő, de gondolj azokra a percekre, amikor külön vagytok. Ha csak ránézel egy kedves ajándékra, amit egyik szerzettedtől kaptál, biztos rengeteg élmény villan be a kapcsolatotokról.             Ha egyedileg készítesz egy…..
Kihúzható, fekhellyé alakítható szivacskanapé. Nem tartalmaz semmilyen kemény részt, amitől gyermeked sérülést szenvedhetne.  Pehely könnyű kis kanapé, amellyel kényelmesen és biztonságosan játszhat gyermeked. Kihajtható szivacs kanapék és fotelek rengeteg mintával…..
BabyNoby Noé PLUSZ gyerekágy ágyneműtárolóval Kerekített kivitelezésnek köszönhetően kevésbé balesetveszélyes gyermekünkre. A leesésgátló oldalak nyugodt pihenést biztosítanak, hisz izgő-mozgó gyerekek is biztonságban aludhatnak a Noby kiságyban.A gyerekágy rendelhető…..
Kitty Love bútorok és kiegészítői, gyerekágy, komód, játéktároló A Kitty Love gyermek bútorokból és kiegészítőiből varázslatos kislányszobát lehet kialakítani. ..
BabyNoby Kitty Love PLUSZ gyerekágy ágyneműtárolóval Kerekített kivitelezésnek köszönhetően kevésbé balesetveszélyes gyermekünkre. A leesésgátló oldalak nyugodt pihenést biztosítanak, hisz izgő-mozgó gyerekek is biztonságban aludhatnak a Noby kiságyban.A gyerekágy…..
Állatmintás gyerekágyak, fantasztikus grafikával! Minden kisgyerek szereti az állatokat, ezért különösen előnyös ha ágyikójuk a kedvenc állataivalvan díszítve.Mikor eljön az este ... ..
Vásárló kontra eladó! Volt egy kisfiú, aki kapott a szüleitől egy tigrises plüssfotelt. Azonban arra nem számítottak, hogy ......http://www.babymarket.hu ..
BabyNoby Állatkák PLUSZ gyerekágy ágyneműtárolóval Kerekített kivitelezésnek köszönhetően kevésbé balesetveszélyes gyermekünkre. A leesésgátló oldalak nyugodt pihenést biztosítanak, hisz izgő-mozgó gyerekek is biztonságban aludhatnak a Noby kiságyban.A gyerekágy…..
Volt egy kisfiú, aki kapott a szüleitől egy tigrises plüssfotelt. Azonban arra nem számítottak, hogy ......                   Azonban arra nem számítottak, hogy felfigyelünk a tündéri fotóra. Az alábbi "beszélgetés" zajlott le közöttünk:     Szóval…..
 Quinny Moodd Multifunkciós  babakocsi Merész  vonalvezetése szinte magára vonja a figyelmet. Tökéletesen ötvözték a stílust és a legmodernebb technikai megoldásokat. Sokoldalú, okos és inteligens. A kifinomultan elegáns babakocsi az utcák drágaköve! 100%, hogy megfogod…..
            Ultra könnyű a világ legkisebbre összecsukható babakocsija. Tökéletes utazás bármilyen közlekedési eszközzel, mint például  autó, vonat, repülő. Menet iránnyal szembe is felszerelhető így meg van a szemkontaktus a babával és lehet vele beszélgetni.…..
Quinny Zapp Xtra sport babakocsi Ultra könnyű a világ legkisebbre összecsukható babakocsija. Tökéletes utazás bármilyen közlekedési eszközzel, mint például  autó, vonat, repülő. Menet iránnyal szembe is felszerelhető így meg van a szemkontaktus a babával és lehet…..
BABY HEAVEN TAKO, 2 in 1 ÖKO-bőr,  Exlusive MULTIFUNKCIÓS BABAKOCSI  2014/2015 modell  Végre megjelent az európai piacon is a lengyel TAKO vállalat legújabb,szenzációs multifunkciós babakocsi modellje, ami meghódította Kanadát és Amerikát!  A rendkívül igényes kárpit,…..
Fellélegezhetsz, még nem csúztál le róla! Már csak pár hét és nyilvánosságra hozzuk a nyári szülinapos baba nyertesét! ( 2014. július 15.)Vajon ki kapja a 30 000 – 50 000 Ft közötti kezdőkészletet?Itt megnézheted eddig kik kapták meg:http://szulinaposbaba.hu/Babát vársz és…..
Noby gyerekágyak, 2014 design! Választható 140x70 és 160x80 méretben, ágyneműtároló nélkül vagy ágyneműtárolóval.Fellélegezhet, nálunk az ár tartalmazza a szivacs ágybetétet is. Noby gyerekágy, kiságy új színei csak a babymarket webáruházban:    Bővebb infóért…..
Hogyan legyen barátságos és meghitt a babaszoba – gyerekszoba?   Belekerül, egy kis időbe mire olyan gyerekbútorokat válogatunk össze, ami a gyermek lelki egyensúlyát megteremti és hozzájárul az egészséges fejlődéshez.Nem kevés munka mire…..