Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t0MMika

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tegyél egy virtuális túrát a föld körül olyan helyeken, amik látványától biztosan eláll a lélegzeted! Elképesztő természeti kincsek, gyönyörű helyekre épített épületek, kedves kis városok. Íme a következő szemkápráztató listánk! 1. Kappadókia,…..
Gyakori szokás kizárólag a sokszor emlegetett, mindenki által ismert látványosságokat megnézni egy-egy országban, így ezúttal olyan európai falvakat és kisebb településeket mutatunk be, amelyek látványát sok főváros is megirigyelheti. Tartsatok velünk és fedezzük fel…..
 Örök sláger a befektetések közt az ingatlanvásárlás, ugyanakkor sokaknak eszükbe se jut eltérni a hagyományostól és megtakarított vagyonukat valami izgalmas projektbe invesztálni. De mi lehet Magyarországon az izgalom tárgya? Csobbanunk egyet a balatoni hirdetések…..
Egyre nagyobb teret nyer hazánkban is a világszerte hódtó Airbnb, mellyel saját lakásunkat adhatjuk ki a városba érkező turistáknak. Így mindenki nyer: a hazánkba látogató jó áron minőségi lakhatást kap, míg mi kereshetünk egy kis mellékest éppen nem használt lakásunkból.…..
Számos ikonikus látványosság van a világban, melyekre már jól megszokottként tekintünk. De vajon hogy néztek ki építésük alatt, mielőtt világhírűek lettek volna? A válasz itt van: 20 jól ismert épületet tekinthettek meg a Föld minden pontjáról - szigorúan befejezés előtt!…..
Ha korábban utaztál már repülőgépen, a következő hatalmas problémákkal biztosan Te is szembetalálkoztál már! Azt ugye jól tudjuk, hogy az életben semmi sem tökéletes, na de van annál rosszabb, mint hogy a szuper kompozícióban elképzelt fotódba belelóg egy egészen apró…..
Az alapítvány 2003 óta működik, célja a hátrányos helyzetű, elsősorban roma gyerekek esélyegyenlőségének, iskolai sikerességének megteremtése. Mint azt számos nemzetközi tapasztalat mutatja, nem lehetséges egy etnikai, vagy társadalmi-vagyoni helyzet alapján válogató…..