Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toto_652

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Intrót köszönöm (ismét) Toto-nak!--- 2014 februárjában elértem a 100.000 követőt és az év végéig ígértem egy egyszeri RPCJS visszatérést. Kicsit meggondolatlan voltam. Több bemutatásra alkalmatlan alany után végül a Cold War-ra esett a választás, amit nem sokkal a RPCJS befejezése után vettem…..
Meglehetősen izgalmas egy hónapon van túl az ország, amiből rendkívül sok tanulságot le lehet vonni. Gondoltam inkább írok hosszabban erről egy rövid tweet helyett és remélhetően sok más ember is majd hozzászól. Kezdeném rögtön azzal, hogy életemben először aláírtam ilyen jellegű kezdeményezést.…..
Toto_652 2017.02.17 21:02:40
@dobi100: A négyes metróból kiindulva... ha olimpiát rendeznénk, akkor azzal bekerülnénk az elkövetkezendő 200 évre a Guinness rekordok könyvébe, mint a legnagyobb büdzséjű sportrendezvény.
Marvel Univerzum-tágulás a mozikban, ami még több színészt és még több magyar szinkronizáló színészt von bele az üzelmekbe. Sorozatos átmentések, kikerülhetetlen afrohangok és némi (név)kötelező furcsaság: a Doctor Strange magyar hangjai...
Sziasztok Aki a Filmbarátokat hallgatja, tudja, hogy egy fura üggyel szenvedek itt már jó ideje, nevezetesen a laptopom hajlamos kikapcsolni magától. Van hogy 10 perc után, van hogy 90 perc után, de előbb utóbb ki fog. Olyan, mintha egyszerűen csak áramszünet lenne és kikapcs minden (aksi nincs…..
Toto_652 2016.05.02 18:22:15
@freddyD: Ha csak tisztítás és nincsenek elhavazva, akkor akár meg is várhatod. Én legutóbb kb. 10 percet vártam. Ilyen mély részleteket már nem tudok, de ha felhívod őket mindenben segítenek.
A Utahi Egyetem filmszakos hallgatója, Jordan Hanzon a rickroy37 felhasználónevű, vimeós haverjától kapta a tippet, ami alapján kivágta a Pixar tavalyi gigaslágeréből az Agymanókat. Magyarán elkészítette a rajzfilm külsős változatát, amihez megszabadult Riley érzelmeinek utolsó nanoszekundumnyi…..
Toto_652 2016.01.13 20:01:01
Az első és a második silány előzetes után kicsit félve vártam az egyik legnépszerűbb szuperhős új kalandjait. Az előzetesek azonban nem csupán a félrefordítások miatt okoztak meglepetéseket – konkrétan félre lettünk vezetve általuk. Azért ez egy erősen tudatos rendezői…..
Ezt is megértük! Úgy tűnik, hogy mégsem csak a George Lucas-i úton közelíthető meg a régi Csillagok háborúja filmek világa. Itt nincsen "visszafelé fejődő" technológia, csak a régi ütött-kopott roncsok, jelentősen kevesebb CGI és sokkal több maszk, smink és gumiszörny. De…..
Russell Crowe az Akihez beszél a föld után sem a Gladiátor második részével tér vissza; az Apák és lányaik a Hét élet és A boldogság nyomában rendezőjének újabb drámája. Az ebben a szép hosszú mondatban hivatkozott összes korábbi film feliratosan futott a magyar mozikban.…..
Toto_652 2015.11.17 23:39:54
Az Entertainment Weekly aktuális borítóiról ismerős arcok néznek vissza. Akad egy kakukktojás a fotók közt, amelyik nem került címlapra, de szerintem senki sem neheztel a közzététele miatt. Mit kell ehhez még hozzátenni? Noha a deres üstökű Han Solo sosem volt hófehér köntösű…..
Toto_652 2015.11.11 22:32:49
Élvezkedjetek egyet(-kettőt-kilencet-száztizenhármat...) a legeslegvégső trailer veretes anyanyelvünkre fordított és azon meg is szólaló, teljes mértékben hivatalos verzióján, mielőtt lelebegtek a kantinba, hogy beverjétek az űrflamót a dzsava haverokkal! UPDATE: Időközben…..
Ugye nincs itt olyan, aki ne tudná megnevezni Marty McFly és Emmet Brown doki magyar hangját? Na, azért. A csütörtöktől újra látható Vissza a jövőbe hazai kedveltségéhez nem kevéssel járult hozzá az 1987-ben készült szinkron, amit most nagy örömmel elevenítünk fel leírva, aztán a hétvégén a moziban,…..
Közelgő helyhiány miatt megint csak meg kell váljak pár filmtől, ezek közül vagy nem tetszett valami, vagy nem volt vele bajom, de többször már nem nézném meg. DOOM: Hát, a Doom film. Elég hírhedt szerintemAz Ipcress ügyirat: 3x BAFTA díjas film, ügynöki agymosásos krimi. Első…..
Toto_652 2014.10.18 14:35:44
Minden hátulgombolós fiú álma válik valóra Hogarth Hughes számára, mikor összebarátkozik az űrből jött, toronyház méretű Vasóriással, azonban egy ilyen paraméterekkel rendelkező kapcsolatot nem sokáig lehet eltitkolni: előbb a helybéliek kezdenek el gyanakodni, hogy valami nem…..
Sziasztok! Tudom hogy nemrég csináltam az előző kritikámat azonban éppen nézegettem kedvenc animés oldalamat és ekkor megakadt a szemem egy olyan animén amiről azt se tudtam hogy anime nálunk mégis sokáig adták és nagyon szerettem kiskoromban! Mai alanyom az Ahiro no Quack című…..
Általában csak belinkelem a mester videóit, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Már csak azért sem, mert titeket ez láthatóan nagyon felspannolt. Hazaérek egy jó 12 órás műszak után és értesítés értesítés hátán. Mindenki elküldte nekem, hogy ezt nem fogom elhinni. Hát…..
Nem tudom melyik műsorból van ez, de nem is fontos. Szarrá röhögöm magam, ahogyan tökéletesen elsajátították Forest Whitaker összetéveszthetetlen mimikáját és egy baba fejére retusálták. Teljes nonszensz, de haláli :D ..
Toto_652 2013.01.15 20:17:49
A jubileumnak hála, itt egy új különkiadás, ahol a régi ellenségemmel párbajoztam megint egyet. Az új felvételeknél a kép néhol ugrik, nem tudtam rájönni, hogy mi okozta ezt a hibát, szóval elnézést érte. ..
Toto_652 2013.01.06 22:48:05
@Sanosuke:
Akkor elvész a Rossz PC Játékok lényege!
Ezt te sem akarhatod!
Maradjon FreddyD örökre a rejtélyes bohócmaszkos, kinek csak a hangját ismerjük...
Ahogyan már tavaly, most is itt a filmes naplóm, amelyet most már másodjára készítek el. Összesen elvileg 169 filmet néztem meg (feltűnt, hogy a Drive kimaradt, szóval azt utólag még beírtam), statisztikáknál ugyanakkor csak 168 jött ki. Többszöri nekifutás után sem találtam…..
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én ha vásárolok, általában mindig igyekszem magyar termékeket venni. Ez a legtöbb esetben ráfizetést jelent (pl tésztáknál általában a külföldi mindig olcsóbb), de ezen azt a pár forintot nem sajnálom. Ezzel indirekt hosszútávon (elméletben)…..
Szókimondó Sarah Silverman akaratuk ellenére csak kierőszakolta a vagina szót a többiekből. Nem várt következményekkel :D UI: A vertikális filmezés betegség még mindig szedi áldozatait ..
Tegnap megnéztük a gyönyörű Cápa Digibook példányomat és tényleg elég impozáns egy lemez. A kép szép, bár nem szembetűnően über HD, mint mondjuk a Drive Blu-Raynél volt. Ugyanakkor akkor látni mennyit javított a restauráció, mikor megnézi az ember a kivágott jeleneteket. Ég…..
Toto_652 2012.11.04 10:32:23
Az a helyzet, hogy nagy helyhiánnyal küszködök, úgyhogy most már nem lehet halogatni tovább, meg kell válnom pár kiadványtól. Mindezekért abszolút jelképes árakat kérek csak, van közte olyan is, ami kincs és örülnék neki, ha ezek jó kezekbe kerülnének. Leginkább kezdő DVD…..
Mintha már nem először hangoztatnám, hogy Nelly Furtado a nagy kedvenceim között van. Az első két albuma nem csak a legjobb pop lemezek között tartom számon, konkrétan a Folklore úgy összességében is a kedvenc albumaim egyike. Majd következett a harmadik Loose album, amely bár…..
Toto_652 2012.10.19 19:38:10