Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rövid Zárlat

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jani épphogy megszerezte jogosítványát, máris autó után nézett. A keret nem volt túl merész, hogy is lett volna, mindössze nyári munkákból és a nagymama által adott összegekből rakódott össze az évek során. Hogy mire költődik majd el, az viszont csak rajta múlt, szülei szerencsére szabad kezet adtak…..
Pontosan száz évvel ezelőtt 1915. március 1-jén indult útjára az első fővárosi autóbuszjárat az Andrássy úton. E jeles évfordulónak állítunk emléket történeti áttekintésünkben. A korai időszak Az európai nagyvárosokhoz képest Budapest néhány évvel lemaradva, 1915…..
Rövid Zárlat 2015.03.01 14:04:38
@walter sobchak: Még szerencse, hogy a BKV tíz éve feldarabolta ezeknek a roncsoknak az utolsó példányait is, nehogy balesetet okozzanak valahol. Helyettük vették a Volvókat, lassan azok is az acetilén alá kerülnek, lehet megint újakat venni. A szomszéd népek meg irigykednek a tízévente felújított öreg roncsaikkal, hogy honnan telik a BKV-nak ilyen gyakran új buszokra.
A minap úgy hozta a sors, hogy a Moszkva térről kellett néhány megállót utaznom, így felkaptam egy Combinora oly' szerencsével, hogy még a púpos négyesben szabad ülőhely is volt. Kisszerű boldogsággal huppantam le, amikor kényelembe helyezkedés édes, apró örömét az az üröm…..
HELLÓ! Android készüléket kaptál karácsonyra? Gratulálunk! Ha más platformról vagy nem okostelefonról érkeztél ide, akkor pár mondattal hozzájárulnánk ahhoz, hogy sikeres legyen az együttműködésetek. Az alábbiakban általános dolgokat olvashatsz, amik az androidos eszközök…..
Rövid Zárlat 2013.01.02 13:48:46
@Dester: 4GB-os windows rendszer alól írom, innen szoktam 1kB belső memóriás mikorvezérlőkre is programokat írni. Sok mai ember meglepődne mit be lehet zsúfolni 4-16kB-ba.
Ha baj van,tessék jelezni a szülőnek,akkor is,ha nem látszik tünet,hogy legalább tudjon róla,és eldönthesse,mit tegyen! Tisztelt Praxis Blog!     11 éves kislányom a testnevelés órán egy pénteki napon leesett a bordásfalról a fejére. Lefelé kellett lógni, és nem…..
Elérkezett az örömteli pillanat, amikor a Furdancs Blog olvasói levelet kapott. Ráadásul egy kétgyermekes anyukától, aki a barkácsoláshoz kötődő viszonyáról írt egy rövid merengést. Olvassuk együtt Júlia levelét!  Szeretem azt hinni az életről, hogy amolyan könnyed,…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Először csak azt láttam, hogy a rajtszáma 1/2. De jó poén, kuncogtam, aztán a Left Side Story című videót végignézve megértettem, miért is. Alan Kempster pillanatok alatt óriási hőssé nőtt szememben – a férfinak amputálták jobb kezét és lábát, mikor egy részeg autós…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Este tíz múlt, gyűlnek a bogarak a garázsban percegő neoncsövek körül. Ernyedten ülök a sámlin, sokat kivett belőlem a reggel óta tartó szerelés. Még gyorsan felfújom a gumikat, hogy a holnapi Belsőség-találkozóra menet ne legyen gond, aztán irány haza, az ágyba. Pont elérem…..
Az Elfelejtett öntözőrendszer nem egy Moldova-regény címe, hanem egy levélé, amit a rejtélyes nevű T UserScript: Elfelejtett öntözőrendszer Zugló, Rákosmezei tér, emlékmű. Bár az öntözőrendszert valamikor, valaki, valamilyen céllal kiépítette, azóta feledésbe…..
Péceli Gabi pazarul beállította a futóművet A Cougar majdnem kész, és erről nemrégiben kaptam egy papírt is a Vas megyei rendőrkapitányságtól: 70 helyett 97 km/h-val mentem vele az M1-M7 közös bevezetőjén. Nem emlékszem konkrétan a helyre, hogy arrafelé hol a francban van 70-es…..
Rövid Zárlat 2012.07.02 22:18:10
www.zippo.com/
KeS Mustang-ot, VMax Zsótit, Baromokat, a végén meg a kocsit.

Más. 680cfm-es karbi egy 302-es széria motorra kicsit nagynak tűnik.
Miközben Tibby Kirgizisztán egyhavi GDP-jét költi el épp az E28-ra, folyamatosan azzal oltogat, számoljam már ki, mennyit költöttem az E32-re az elmúlt két évben, és ebből hány kilométert sikerült megtenni. Szívemen viselem lelki békéjét, és ha az nyugtatja meg, hogy van nála…..
Pj1967 saját kárán tanulta meg, hogy a villanyórát a fogyasztónak kötelessége napi 24 órán keresztül védenie, vagy különben. Ennél különösebb, hogy a rutinellenőrzést az EDF-DÉMÁSZ-nál egy számítógép sorsolta. Kérem álljon fel mindenki, akinek villanyórája mások…..
Három év és kb. hárommillió forint kellett, hogy a Cougar vezetési élménye elérje azt a szintet, ami kicsivel a vételi állapot felett van. Nehéz összehasonlítani Csikós Puchjával, amiről 2006-ban írta ezt a posztot, és azóta belement egy-két százezer, de ugyanúgy néz ki, mint…..
Rövid Zárlat 2012.05.24 21:50:17
@tomeggyilkos: váháhá, ott egy XR7-es Cougar 3 milkáért, nem ilyen mezítlábas klíma nélküli fosch mint Szabikáé... :)))))))))))))))
Naiv ügyfélnek egy biciklivel és 2 gyerekkel nem sikerült sehonnan taxit rendelnie. Meg nem erősített értesülések szerint igazából már annyira rossz a helyzet, hogy a belvároson kívül szinte sehova nem szeretnek fuvarozni a taxisok este, mert mindenki ott cirkulál a kocsmák…..
Kiküldött világjárónk, Peka, ezúttal a Monaco Top Marque-kiállításon járt. Képeiből világosan kitűnik, ki az efféle kiállítások célcsoportja. Jó eséllyel nem a brit nemesi címek tulajdonosai, sokkal inkább az újgazdag, ízlésficamos üzletemberek és yuppie-k. A Top Marque…..