Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrééé

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• Átment Ignatieff rektor üzenete: sötét nap ez Magyarország és Európa számára, de a Times szerint kemény ellenlépések kellenek, hogy Orbánt meg lehessen fékezni • Csupán az eddigi oktatás 20 %-a marad Budapesten, az egyetem vezetői az este már a hogyantovábbról tárgyaltak a bécsi…..
Andrééé 2018.12.04 11:58:44
@paraszthajszal: Nos, barátocskám, náci és nyilas elődeidet 1945-46-ban fellógatták. Veled is megtörténhet még!
Andrééé 2018.12.04 11:55:52
@balcán maxval bircaman: Elődeiteket 1946-ban felkötötték. Megtörténhet még egyszer...
fáymiklós Valamit mondani kell 2017.10.25 07:26:00
Nyilván kínos és értelmetlen bármit hozzátenni a Marton László-ügyhöz, meg ha az ember róla beszél, akkor magáról is beszél, vegyetek példát rólam, mennyivel jobb fej vagyok mint a rendező úr. Nem is róla szólnék, hanem a Vígszínház tegnap kiadott közleményéről, ami ötször is megérkezett a…..
Andrééé 2017.10.25 13:24:50
@négyláb: Végre egy értelmes, józan hozzászólás a hülyeség vízözönében...
A Méltányosság Politikaelemző Központ cikksorozatának első része az I. világháború filmes interpretációit vizsgálta meg. Mostani elemzésükben a II. világháborús témájú amerikai filmeket veszik górcső alá. Arra a kérdésre keresik a választ, hogy milyen módon ábrázolták az amerikai filmek az…..
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
Andrééé 2016.05.26 09:43:57
@ZMO: Nekem nagyon szimpatikus Soros! Remélem, hogy mostantól engem is fog pénzelni. Amúgy honnan termett ennyi hülye kis hazánkban? Csak nem genetika?
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
(Frissítve) A magyar külügyminiszter Ramallahban megkoszorúzta Jasszer Arafat, a Palesztin Felszabadítási Szervezet volt vezetőjének sírját. Szijjártó Péter négy nappal a párizsi támadások után olyan palesztin vezető előtt tisztelegett, aki elsőként hirdetett terrorháborút…..
Andrééé 2015.11.18 16:18:18
@Petya Nagy 46: Miért ne rögtön Hitlerről vegyünk példát?
           1946 elején Budapesten elterjedt a hír, hogy a zsidók megöltek egy kisgyereket és a húsát belefőzték a disznósajtba. Később a nyolcadik kerületben kis híján meglincseltek egy Molnár nevű zsidó ószerest, mert azt terjesztették róla, hogy rituális célból…..
Andrééé 2015.09.19 18:51:27
@jotunder: Remélem, hogy egy álomszép, szexi, izgalmas húszéves csaj vagy, nem pedig egy vén, szakállas, okoskodó zsidó...
Ha valaki tanulmányozza a Harmadik Birodalom történetét, óhatatlanul felmerül a kérdés: "Hogy hihették el mindezt a németek? Hogy lehet hogy annk ellenére, amit maguk körül láttak, elfogadták az otromba hazugságokat? A dolgok megértéséhez tudni kell, hogy a  náci…..
Andrééé 2013.12.22 15:56:45
Érdekes összeállítás, sok benne a hasznos információ, de legalább ugyanannyi az ostobaság. A náci gyerekkép-sorozatot nem ismertem - hálás vagyok, hogy láthattam. 30 év kutatás után (Münchenben és Ny.Berlinben) elég sokat tudok a témáról. Guido Knopp szerkesztőségében én írtam és rendeztem a Goebbels-ről szóló dokumentum-filmet. Hitler hatalomra jutásának és népszerűségének számos magyarázata van. Legálisan lett kancellár, de sose volt abszolút többsége. Első kormánya koalíciós volt, csupán két náci miniszterrel.
Ügyes politikájának köszönhetően rövid időn belül rendbe jött a német gazdaság, csökkent a munkanélküliség, jelentős szociális intézkedései mellé állították a munkásságot. Komplett kommunista pártcellák léptek át az NSDAP-be. Hozott ugyan zsidótörvényeket, de a zsidóság gazdasági kifosztása csak 1938-ban indult meg. Rossz az összehasonlítás Orbánnal, mert a Fidesz gazdaságpolitikája köszönő viszonyban sincs Hitlerével.
A háború kezdetén Hitler népszerűsége még nőtt. Sikerei - Lengyelország, Hollandia, Belgium, Franciaország, Dánia, Norvégia meghódítása minimális veszteség árán - lenyűgözték a németeket.
Hitler felszámolta a gyűlölt Versailles-i szerződés következményeit, és - ha nincs Churchill - valóban közel állt volna a végső győzelemhez. Ekkor elkövette azt a végzetes hibát, amelytől óvta Németországot a Mein Kampfban: kétfrontos háborút indított, megtámadta szövetségesét, a Szovjetuniót, amellyel addig barátian osztozott Kelet-Európán.
Nos, eddig a történelemlecke - különórák céljából csinos hölgyeknek szívesen rendelkezésére állok...