Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tűzvályó

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fehérvári út felújítása körüli problémákról már sokan és sok helyen megemlékeztek a későbbiekben mi is készülünk egy kis összefoglalóval, de addig is itt egy kis napi színes. Nem tudjuk mi járhatott a tervező, kivitelező, aszfaltos Józsi bácsi fejében amikor elkövették a fenti műalkotást. Ez a…..
Autós reklámok régen szerepeltek a blogon, ez a mostani két okból sem passzol a legjobb autóreklámok rovatba: egyrészt nem hivatalos reklám (a Baden-Württembergi Filmakadémia jegyzi), másrészt nem igazán jó. Sokkal inkább a Ford KA reklámhoz hasonló félresikerült partizánprojektek közé sorolható...
Vannak a magyar internetnek olyan szegletei, ahová csak akkor megy az ember, ha mér eleve kurva szar napja van, mert már úgyis mindegy neki, nem oszt, nem szoroz egy 888-, Ripost- vagy éppen Pesti Srácok-írás. De amikor rálel egy olyan írásra, amit már megcáfoltak kommentben, a neten, MINDENÜTT, és…..
Tűzvályó 2016.10.22 17:08:26
@Szabványok: Talán pont a Népszabadságot nem kéne említeni 1956 kapcsán.
"Mobiltelefonjával, fényképezőgépével vagy kamerával készült felvételeit online is átadhatja a rendőrségnek. Mint ismeretes, a Központi Nyomozó Főügyészség és a rendőrség nagy erőkkel keresi a Teréz körúti robbantás elkövetőjét. Kérjük, hogy amennyiben a birtokában van bármilyen hang- vagy…..
Tűzvályó 2016.09.29 19:52:59
@conchita wurst: Bírói gyakorlat az új PTK kapcsán a fotózásról? Hát...
< E-Tanú > Ismét a Tétényi út 2016.09.21 14:50:10
Nagy érdeklődést váltott ki a UNIX sofőrjének napokban történt ámokfutása, akkor azonban külső szemlélőként élvezhettem az előadást. Most én kerültem ugyanezen a részen egy elég veszélyes helyzetbe, és csak rajtam múlt, hogy nem történt baleset. Budapesten, a XI. kerületben a Tétényi út Csurgói út…..
Tűzvályó 2016.09.29 07:34:22
@Johnny Pop: Kérlek idézd azt a jogszabályt, amiben ez a buszos dolog van.
Tűzvályó 2016.09.29 12:39:15
@Johnny Pop: Itt nincs autóbusz-forgalmi sáv.
Szükségem volt a változásra, és nemcsak a magánéletben, hanem a munkámban is. Szükségem volt új kihívásokra, hogy megvalósíthassam szakmai álmaimat. Amikor Ördög Nórával leszerződött a TV2, akkor tudtam, hogy nekem más utam van. (itt) ..
Ugye mindenki emlékszik arra, amikor Budapesten a még át nem adott füvesített villamospályát egy pótlóbusz felszántotta? Aztán sorra jöttek a hírek hasonló esetekről, és kiderült, a tűzoltók szempontjából sem volt egy épeszű ötlet az újítás. Most a Budapesti Közlekedési…..
Tűzvályó 2015.08.21 12:36:54
@gmihaly: Agyatlanság lenne kitiltani onnan a kéklámpásokat, és ehhez még KRESZ-t is módosítani. Ha az életmentés azt teszi szükségessé, hogy odaálljon egy tűzoltóautó, és ezért a szaros fű tönkremegy, ki nem szarja le. Bőven elég egy tájékoztató tábla a terhelhetőségéről.
A múlt szerdai vihar valóban hatalmas károkat okozott a fővárosban, de azért mégse a Katrina hurrikán tette a tiszteletét Budapesten, szóval néhány nagyobb kivételtől eltekintve semmi se indokolja, hogy most, egy héttel később is nyoma legyen ennek az utcákon. A fenti fotót ma…..
A napokban kiderült, hogy a Rákóczi híd vizsgálatát rendelte el a Nemzeti Közlekedési Hatóság, mert a korábbi tervekkel ellentétben nagyobb súllyal gyorsabban fognak közlekedni rajta a villamosok. Az 1-es villamos pályájának dél-budai hosszabbítása lényegében elkészült, a…..
Tűzvályó 2015.01.16 08:43:35
@jet set: Több okból is elég veszélyes egy ilyen mutatvány. Az egyik, hogy más jármű nekimehet az emelőkosaras gépjárműnek, és akkor veszélybe kerülnek a fent tartózkodók. Itt láthatóak emelőkosaras balesetek: www.langlovagok.hu/cgi-bin/lang/index.cgi?view=keptar&function=kep_keres&galeria_kulcsszo=emel%F5kos%E1r&ajanlo=on
Nem tudom, mit gondolt a MÁV, vagy egyáltalán bárki, aki ezt a hirdetést jóváhagyta. De kicsit olyan lett a végeredmény, mint egy „Magyarország jobban teljesít”-be oltott Tények-riport. A megfogalmazás mondjuk tömör, csak nagyjából olyan kifinomult, mint egy agyba állított…..
Az MTVA is elmondta az álláspontját arról a médiatörténeti eseményről, amely az MTV szombat esti Híradójában történt. Ne várjon senki meglepetést, az MTVA semmi kivetnivalót nem talált abban, hogy a műsorvezető tények említése nélkül jegyezte meg meg nem nevezett…..
Ahogy a cc is beszámolt róla, eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy beszámolót közölt arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország…..
tizenegyker Augusztus 20-i szívás 2014.08.21 11:32:19
Az állami ünnep alkalmában tartott tűzijátékra érkezett tömegből és extra bulikból a XI. kerület is kivette a részét. Sokan a Gellérthegyről próbálták megtekinteni az égi látványosságot, pedig tudhatnák, mióta csak a Dunáról lövik fel a rakétákat, azóta koránt sem…..
  Az utóbbi hónapokban egyre sürgetőbb nyomás nehezedik az amerikai szabályozó szervekre, hogy kezdjenek végre valamit a drónok használatának szabályozásával. A technológiai újításokra mindig fogékony média csak a jelre vár, hogy bevethesse őket, de az ígéretes…..
Oroszországban újabb izgalmas autós jelenet történt, ugyanis két autó száguldott egymásba nagy sebességgel. Az ütközés következtében mindkét autó kigyulladt és szinte teljesen kiégett. A térfigyelő kamera által rögzített felvételen látszik, hogy a kereszteződésbe…..
A Blikk mai infója szerint valaki fogta magát, és felnyomta a rendőröknél Sebestyén Balázst, mert a műsorvezető a Vundersőn és Zuperszexi egyik adásának felvételén biztonsági öv nélkül vezetett a forgalomban. Vadon Janinak volt annyi esze, hogy az anyósülésen…..
Az idei első negyedévben hirtelen nagyot romlottak a magyar mutatók, például közel harmadával több volt a halálos baleset - mutat rá a Totalcar cikke, mely az okokra is próbál rávilágítani. Ezen okok között eggyel viszont nem számol az újságíró, a baleset-megelőzés…..
"...amíg a VIII. kerületi kapitányságon még WC-papírra sincs pénz, addig a Terrorelhárítási Központ (TEK) tagjai Q7-es Audikkal furikáznak, fizetésük pedig háromszorosa a mezei zsarukénak." Ez az a mondat, amiért Bajusz Ferenc rendőr őrnagynak, a VIII. kerületi körzeti…..
Meglepő húzással a rendőrség is beszállt a Jobbik és az izraeliták közt folyó köztéri installációversenybe. Mi az hogy beszállt! A legmeghökkentőbb ünnepi ajándékkal rukkolt elő, amit csak Budapesten láttam. Nem tudom, hogy máshol is van-e, én csak az Örs vezér terén…..
Naiv állampolgár hat másik naiv autóssal együtt beragadt egy parkolóba, mert egy külügyminisztériumi tahó fogta magát és megállt középen: 2013. Nov. 10-én 12h körül szerettünk volna autóval elindulni az I. ker Attila út 2. melletti parkolóból, de egy autós úgy állt be…..
Dr. Kriskó Edina egyetemi adjunktus (Budapesti Gazdasági Főiskola, Külkereskedelmi Kar) régóta vizsgálja az újmédia eszközök alkalmazását a kommunikációban, a válsághelyzetekben. Évek óta hangoztatja ő is, hogy a közösségi média fejlődése és térnyerése következtében a…..
Továbbra is azt gondolom a Szolidaritás vasárnapi szobordöntésével kapcsolatban, amit eddig is gondoltam, és leírtam, két nap alatt nem változott a véleményem. Már akkor is sejtettem, ha az összes többi mellett valamiért sajnálni érdemes ezt az egész akciót, az a rengeteg…..
A Magyar Posta felsővezetői szinten foglalkozik a Tesco ajándékutalványainak eltűnésével. Egyre több ugyanis a panasz, hogy nem érkeznek meg a Tesco Clubcard program keretében a több száz vagy több ezer forintról szóló ajándékutalványok a címzettekhez. A Tesco tudhatja…..
Tűzvályó 2013.09.16 13:20:50
@Darth Revan: Ez nem igaz.