Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morcos Kartal (törölt)

0 bejegyzést írt és 319 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már tudjuk, hogy március 14-én, mikor már óriási gondokat okozott az országban a hó, a katasztrófavédelmi vezérkar a belügyminisztériumban és külön is ünnepelte magát. Szombatra már javult a helyzet, Orbán Viktor személyesen is tájékozódott az M1-esen, mely eseményről…..
Morcos Kartal (törölt) 2013.03.19 19:03:26
@milyen szép a Vértes, ó: @Nyekenyóka.: segítek: a húsipar, a tejüzem, a pékség is csak árammal és gázzal működik. Ha náluk megemelik az energiaárat - mert a szolgáltató valahol be kell hajtsa a lakossági területen kiesett összeget -, akkor ők is árat emelnek, vagyis drágább lesz a hús, tejtermék, kenyér. Ahol nem tudnak árat emelni, ott leépítenek, nem költenek beruházásra (magyarul: nincsenek új gépek, nem javítják meg a tetőt, ha a fejedre csöpög a víz), nem fizetik ki a túlórákat, sem semmit.

Mindez a rezsicsökkentésnek köszönhető, ami az inflációt hajtja felfelé, ahelyett, hogy csökkentené.

Emellett ezek az idióták folyamatosan vágják az alapkamatot, úgyhogy a megtakarításaidat egyre kisebb kamatra tudod a bankban tartani. Ha az infláció magasabb mint az alapkamat, a pénzed reálértéke csökken - jelzem, tavaly már elértük ezt a szintet.

Így csinál a fidesz szemetet a pénzünkből, így tapossa vissza az életszínvonalunkat a kádári szintre - és itt nem fognak megállni, csak szólok...

És ehhez egy csomó elmebeteg idióta még tapsol is nekik.

Én nem bántok senkit, aki rájuk szavazott, az előző bandából mindenkinek elege volt, nekem is. De aki most rájuk fog szavazni, az a szememben hazaáruló.
Morcos Kartal (törölt) 2013.03.19 19:07:25
@Nyekenyóka.: ja, bocs, most nézem, hogy csak a szokásos hülye vagy.
Morcos Kartal (törölt) 2013.03.19 19:08:39
@Blázser Bozsó: csatlakozok :)
Te, ostoba, ott fent a pulpituson! Igen, te, aki annyi tiszteletet sem érdemel, hogy a titulusán szólítsák. A tiszteletet ugyanis kiérdemelni szokás, neked meg ez nem sikerült.  Olvasom az tegnapi agymenésed összefoglalóját és csak kapkodom a fejem. Tudod a hadoválás arról,…..
Magyar vagyok. Szeretem, ha hazám neve pozitív kicsengéssel szerepel a nemzetközi hírekben, ha honfitársaimról külföldön tisztelettel "emlékeznek meg", büszke vagyok, ha elismerik, esetleg irigylik azt, ami magyar.És szégyellem magam, ha magyar bűnözők külföldi tevékenységéről…..
Morcos Kartal (törölt) 2013.03.14 22:03:42
Ez a banda orbánnal az élen - így, kisbetűvel, mert gyurcsányt is így írom évek óta - közveszélyes pszichopatákból, elmebetegekből és bűnözőkből áll.

Poldi bá', te tényleg azt hiszed, hogy egy pszichopata tudja mit jelent az, hogy szégyen???

@piszt-ráng: a CÖF-nek közpénzből juttatott százmilliók meg a Publimonton keresztül jutnak simicska zsebébe. Hol itt a meglepetés? Ezek is ugyanolyan aljas mocskos rablók, mint az elődeik.
A Magyar Nemzet a tényfeltáró újságírás zászlóshajójaként egy cikkében hírül adta, hogy a Hallgatói Hálózat és az Oktatói Hálózat elnevezésű szervezetek mögött nem elég, hogy Soros György, az X Kommunikációs Központ, de még a Hiller-Magyar vonalon mozgó liberális…..
Morcos Kartal (törölt) 2013.01.30 13:50:08
@Vidéki: figyelj Gyuri, szerintem egyetlen baj van veletek: irigyek vagytok a fiatalokra, mert támogatják őket. Vagy helyesebben: őket támogatják. Titeket meg nem hogy Amerikából, de még Azerbajdzsánból sem. Lássátok be, ez azért égés.

Egyébként örülök, hogy munkaidőben itt kommentelsz, addig sem rombolod tovább a magyar gazdaságot. Jobban állna neked a spamrobot munkakör, mint a miniszterség. És kevesebb kárt tudnál vele okozni.

@otgorbebogre: nem tudom mit szív ez a majom, de az biztos, hogy jó anyag. Jó erős.

@Kuviklacz: ahhoz meg kellene tanulni olvasni, szövegértésről már nem is beszélve.
Talán sosem volt olyan távol egymástól az oktatási tárca és a pedagógusok véleménye, mint amióta élesben működik az új közoktatási (köznevelési) rendszer. A minisztérium és különösen a felsőoktatásról (jól felfogott önérdekből) letiltott Hoffmann Rózsa…..
Akár hisszük, akár nem, idén januárban elértük a racionálisan működő államot: "A közigazgatási reform január elsején működésbe lépő harmadik lépcsőjével érte el a helyi szintet a rendszer racionális állami működtetése, a kormánypolitika helyi szintű…..
Frissítette a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium a Facebook oldalát.Az időzítés, az üzenet, a grafika - minden szempontból hibátlan:(Kattintva bejön teljes méretben)"2012 a Külhoni magyar óvodák éve volt a nemzetpolitikában. A rendkívül sikeres program…..
Morcos Kartal (törölt) 2013.01.15 16:50:18
@Horizont: nincs ebben semmi különleges. Emlékszel Hofira?
- Elvtársak! Amerikában van négerkérdés!
- Tudjuk! Megoldjuk!
- Nálunk meg van cigánykérdés!
- ...hááát, majd megvizsgáljuk a dolgot...

Orbán nem csinál egyebet, csak visszahozza a régi szép szocializmust. Korrupcióval, maffiával, mindennel együtt.
Morcos Kartal (törölt) 2013.01.15 20:19:32
@Horizont: Nem akartam mondani, de most már mindegy, engem is el lehet küldeni a fenébe, attól még a véleményem nem változik: amíg itthon az egyetemeken nem volt fűtésre pénz, be kellett zárni őket, amíg itthon a felsőoktatásból kivonnak mindent pénzt, addig Erdélybe négymilliárdot pumpálnak az ottani felsőoktatásba.

NORMÁLIS?!
Románia mikor adott nekünk milliárdokat felsőoktatásra?

Jó, ez csak költői kérdés volt. Értem én, hogy kellenek a külhoniak szavazatai, de majd akkor adományozzunk, ha mi nem szorulunk kölcsönre. Különben olyanok leszünk, mint a cigányok: putriban félmilliós plazmatévé villog, a család Audi A6-tal jár, de enni nincs mit. Hát ja, miniszterelnökünkön lépten-nyomon kiütközik a vér szava...
Miután az Alkotmánybíróság gyakorlatilag lehúzta a WC-n a kormány nem is annyira titkos fegyverét a választási regisztrációt, két lehetőség maradt. Az egyik, hogy a már korábban Szájer József által megszellőztetett unortodox módszerrel csak azért is megcsinálják, vagy…..
Sokakat meglepett, sok elemzést - köztük a miénket is - tett egy pillanat alatt elavulttá a Fidesz azzal, hogy az Alkotmánybíróság (AB) választási regisztrációt elkaszáló döntése után visszavonulót fújt. Még az elmúlt napokban is pedzegették, hogy csak beírják az…..
Morcos Kartal (törölt) 2013.01.05 15:59:01
@timargabor: Szerintem butaságot beszélsz.
Első pillanatban én is azt gondoltam, hogy "nédmá, Áder megtalálta a tökeit? A fidesz meg visszakozott?" de minél többet töröm rajta a fejem, annál valószínűbbnek tartom, hogy szó sincs erről. Ha emlékszel, már a törvény megszavazása is csúszott egy hetet. Összeesküvés-elméleteket gyártó énem azt susogja, hogy már akkor szóltak orbánnak, hogy amennyiben ezt beleírja az Alkotmányba, Európában ő persona non grata lesz, elzárják a külföldi pénzcsapokat, akkor pedig simicska egészen biztosan lecseréli egy használhatóbb kesztyűbábra. Ekkor dolgozták ki azt a forgatókönyvet, amit a napokban meg is valósítottak. Ez volt az egyetlen megoldás, amivel a fidesz komolyabb arcvesztés nélkül ki tudott jönni a slamasztikából.
Persze lehet, hogy tévedek...
Csuhaj Feleim! Kormányunk két és fél év és megannyi sikertelen üzleti modell után talált egy, azaz egy darab maradéktalanul megtérülő befektetést. Az év végén kiosztott kösziplakett és pénzmag máris elkezdett kamatozni, hozadékát azonnal érezhetjük. Nyugodtan fel lehet…..
A 2013-as év csak átvitt értelemben fog szólni a 2014-es választásokról. Egyelőre úgy tűnik, a kormány lemondásán kívül (aminek az esélye kb. 0) ez az év arról fog szólni, hogy lesz-e regisztráció, ki regisztrál, ki regisztráltat, hogy regisztrálunk, meg úgy alapjában…..
"Kedves honfitársaim! Kívánom sohase adjuk fel álmainkat!" - kívánta nekem is ünnepi beszédében Áder János, és -- figyelem, kámingáut - én nem bántam, hogy a "nappalimig eljött ezzel". Mert nem tudom ő miről álmodik, de én arról, hogy egyszervolt Tündérország…..
Morcos Kartal (törölt) 2013.01.02 10:33:53
Hihetetlen de az ország jelenlegi állapotát csak itt ismerheted meg igazán : BUÉK 2013 rádiókabaré  http://0770fcf1.linkbucks.com/url/http://znd7fp.1fichier.com/en/ Jelszó:Ikovacs jöjjön a BUÉK 2013 ! rádiókabaré : ..
Morcos Kartal (törölt) 2013.01.01 16:48:44
Morcos Kartal (törölt) 2013.01.01 18:39:43
@guma: Nem kevertem össze, csak a többi blog miatt ezzel voltam bejelentkezve, és lusta voltam átjelentkezni.

Egyébként Hofi is ezt csinálta, csak éppen a hatalom engedélyével. Ahogy Hobo mondta: én vagyok a szelep az ország fenekén. Ő, meg Feró, meg Hofi... voltak páran. Talán itt is rájöttek a posztemeszempés elvtár... köpönyegforgató urak, hogy ha már elkezdték Kádárt utánozni, akkor ezt is átvehetnék tőle.
Vastagbőr BÚÉK 2013! 2012.12.31 22:33:02
Boldog új évet kívánunk mindenkinek! Nehéz lenne pár sorban összefoglalni a mögöttünk állót, volt minden, amit el sem tudtunk volna képzelni 2012 elején. Azért megpróbáljuk nagyjából összefoglalni (nem feltétlenül időrendben). A NER unortodox gyorsnaszádja tovább…..
Morcos Kartal (törölt) 2013.01.01 14:15:04
@abdelkader: így talán nem döglik meg az egész ágazat, de ugyanúgy kifizetjük a drágulást. Akkor meg miről beszélünk...

Na mindegy, hallgassátok meg a Grízbegisztánt! Éjjel ment a Kossuthon, emiatt le fogják váltani a fél rádiót.
Morcos Kartal (törölt) 2013.01.01 14:42:17
@Vidéki: "Az amerikai költségvetési deficit csökkentése érdekében a tehetősebbek - azaz az amerikai lakosság két százalékának - adóterhei növekednek." - írja az Origo. Majd akkor szólj, ha orbán haverod a milliárdos haverjait adóztatja meg, nem minket.
Morcos Kartal (törölt) 2013.01.01 14:42:54
@csak_csendben2: már végighallgattam. Elég meredek.
Varánusz Népemnek, szeretettel 2012.12.31 02:55:22
Kedves alattvalóim, adófizetőim, nertársak és nertársnők, barátaim, Varánusz olvasók és Bajnai Gordon! Küzdelmes és nehéz, mégis dicsőséges év áll mögöttünk. Tündérmesék, piros seggpöttyök, pávatáncok, rögtönzések sora kísért minket utunkon, mégis győztünk. Nem…..
Morcos Kartal (törölt) 2013.01.01 10:24:16
BÚÉK! Bár állítólag 2013-ra ezt úgy kell mondani, hogy Boldog új ahogy tudsz!

@Tamás Csacsicska: ammég hagyján, de nézd meg, hogy az MSZMP KB Politikatudományi Intézet volt munkatársának ( m.cdn.blog.hu/or/orulunkvincent/image/k%C3%B6v%C3%A9r%20bel%C3%A9p%C5%91.jpg ) új játékszere (HázőrSSég néven) mennyibe is kerül évente az adófizetőknek....
Varánusz Az alaptörvény éve 2012.12.30 06:07:31
2012 az alaptörvénypuding evésének éve volt. Az iPadon íródott és utolsó pillanatig ha kellett baltával faragott alaptörvény hatályba lépett január elsején, mérlegre téve a Fidesz és Orbán Viktor alkotmányos elképzeléseit. Mert nem kell ám élből elítélni az egypártit, a…..
Morcos Kartal (törölt) 2012.12.30 09:30:34
Az Alkotmány helyes megnevezése manapság: ködbe vésett tákolmány. :(

@ariel12: ebben is van igazság, de attól, hogy az 'A' oldal töketlen, hazug és aljas, nem fogok a 'B' oldalra szavazni, amelyik pofátlan, hazug és aljas.

@sortelen: a közös komcsi múlt.
"Karácsonykor nem a kampány a legfontosabb az emberek számára. Ilyenkor nincs helye a politikai vitáknak, mert sérti az ünnep méltóságát, a családok együttlétének meghittségét."   Szép gondolat ez Rogán Antaltól, kár, hogy 7 éves. Ellenzékből persze más a…..
Morcos Kartal (törölt) 2012.12.25 11:32:34
@Ezüstróka: AZ NEM CSOKIFAGYI TE SZERENCSÉTLEN, NE ZABÁJJÁ' BELŐLE! ETTÉL TE MÁR MELEG FAGYIT? AZT ORBÁN MOST SZARTA...
...áh, késő. De legalább ezüst kanállal etted meg.
Morcos Kartal (törölt) 2012.12.25 11:35:39
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hát nem? Hát ezt mondom én is, nem a kommunizmusban élünk, itt nincs ingyen karácsonyfa, ingyen étel a rászorulóknak, lassan rászorulók sem lesznek, legalábbis a fidesz mindent megtesz az ügy érdekében.
Vastagbőr Boldog karácsonyt! 2012.12.24 13:13:09
Áldott, békés karácsonyt kívánunk Minden Kedves Olvasónknak! Szilágyi Domokos: Karácsony A puha hóban, csillagokban, az ünnepi foszlós kalácson láthatatlanul ott a jel, hogy itt van újra a karácsony. Mint szomjazónak a pohár víz, úgy kell mindig e kis melegség,…..
Morcos Kartal (törölt) 2012.12.24 17:34:22
Pedig olyan jól ment minden ... államosították a 3000 milliárd forintos magánnyugdíjpénztári vagyont, nem tüntettek. Lett új alkotmány, új munka törvénykönyve, új választójogi törvény, rengeteg kreatív új adók, adóemelések, egy minisztériumot lepasszoltak a szponzoroknak,…..
Ez így nem járja, miniszterelnök úr,ez az alakítás megbukott, mielőtt a függöny felgördült. Full retardáltat nyomtál megint, tudod, azt amit nem szabad soha. Bevállaltad a tandíj elleni harcot, nem?? Mit is mondtál? "Az út vége belátható, nem a tudásalapú iparágakba,…..
Morcos Kartal (törölt) 2012.12.20 22:29:01
@wowerman: ha jól emlékszem, a nyilvánosságra került jegyzőkönyvek szerint 2006-ban is a fidesz képviselői akartak keményebb karhatalmi fellépést. Nem tudom most mi lenne egy rendes zavargás eredménye.
Miközben (nagyon helyesen) egyetemisták, főiskolások, gimnazisták, szülők, szimpatizánsok tiltakoznak a kormány "három nap alatt elkészített felsőoktatási reformja" ellen, a csendben, a háttérben olyan "reformok" zajlanak, amik hasonlóan fontosak a felsőoktatási ámokfutáshoz,…..
Morcos Kartal (törölt) 2012.12.19 12:50:10
Zero, hatalmas nagy és görcsös fába vágod a fejszéd. Erőt és kitartást kívánok hozzá.

@Jani haverja: asszem jövőre én is követlek.

@Link Elek: mert az. Ha filmet készítenék a fideszről, az lenne a címe: Előre a múltba!
Vastagbőr Seggnyalás visszajár 2012.12.17 09:01:00
A Polgári Magyarországért Alapítvány a Fidesz pártalapítványa, elnöke Balog Zoltán miniszter. "A PMA 2005-ben hozta létre a polgári oldal életműdíjának is tekinthető Polgári Magyarországért Díjat.  Az alapítvány minden évben egy olyan személynek vagy közösségnek…..
Morcos Kartal (törölt) 2012.12.17 16:20:18
@Seduxen (már NEM dr.): a táblára írhatták volna azt is:
S Z O P N I A K A R U N K ! ! !
Aztán a tavaszi békamenetre vihetik a következő táblát: SIKERÜLT!

@jános515: illetve nem kell. Csak akadály lenne.
Honnan tudod, hogy vidéki és enrico nincsenek a listán?

@laci0011: ettől tartok én is.

@kifordított nagyanyó: abban nem lesz hiba! :)

@NYJetsTD: és ha így megyünk tovább: "ami nem tilos, az kötelező".

@Mystes: figyelj kis seggnyalonc! Az a kétharmad úgy keletkezett, hogy a választásra jogosultak FELE el sem ment szavazni. Ha jól emlékszem cirka 2,7 millióan szavaztak a fideszre a 8 millióból. EZ MIÓTA KÉTHARMAD, TE MARHARÉPA? Na mindegy, vakhittel vitázni fölösleges, titeket a tények és adatok soha nem zavartak. Sztálin is megmondta: furcsa emberek vagyunk mi, kommunisták.
Morcos Kartal (törölt) 2012.12.17 20:28:31
@Horizont: délelőtt mondták a rádióban, hogy Orbán nem mondott beszédet, mert szájműtétet hajtottak végre rajta, és nehezen beszél. Na mondom, mi a fene, csak két és fél év telt el, és máris le kellett műteni róla a segget?
Pézsma Kocsmafilozófia 2012.12.16 08:39:25
Orbán Viktor Brüsszelből hazaérkezve váratlanul egy kis csoport diákkal találkozott, amely élmény hatására fordítva kezdett beszélni. Vagy inkább folytatja, amit eddig, csak más akcentussal.  Mano a mano Kedves Orbán Viktor, a tárgyias elemzés előtt először szeretném…..
Morcos Kartal (törölt) 2012.12.16 21:09:55
@Kőmíves Kelemen: csatlakozok. A gyerekemre amúgy is érzékenyen reagálok, és egyre növekvő dühvel nézem mit művel ez az inkompetens banda az oktatással. Inkább költözünk külföldre, minthogy az ő felügyeletük alatt tanuljon a kölök. És ha valaki fizikailag veszélyezteti a srácot, azt kibelezem, ha kell puszta kézzel.

A másik: 2006 elbaszott őszén megmondtam, hogy az mszp elvesztette a 2010-es választást. Jó, nem kellett hozzá nagy tehetség.
Most azt látom, hogy orbán elvesztette a 2014-es választást. Innen nem fog kijönni, az egész ország úgy gyűlöli, mint gyurcsányt. De amíg gyurcsányon legalább röhögni lehetett (Best of Gyurcsány 1-2), addig ezen az izén csak sírni tudok.