Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Old Shutdown

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ajánlanám olvasásra Chris Anderson (a híres long tail írója) legújabb, Free című könyvét, ha éppen nem lenne irónikus módon éppen elérhetetlen Magyarországról. Elég szép kis fricska ez a könyv elolvasása után, melyben központi üzenet, hogy a digitális tartalmak védelmének…..
Tizenhét szótag / Még egy nagy költőnek is / Kevés ahhoz, hogy - ööö, igazából pont elég egy haikura, nekünk meg még annyi sem kell. Ütvefúrót megszégyenítő igyekezettel keressük tovább _popp_ mester (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo,…..
Az, hogy a két legjobb csapat játssza a döntőt ma este, még nem jelenti azt, hogy jó meccset is látunk, de legalább leegyszerűsíti a helyzetet, ami a várakozásokat illeti. A legszebb, és a leghatékonyabb focit játszó társaság fináléjának színvonalát az dönti el, melyikük…..
Robert Park, a Marylandi Egyetem Fizika Tanszékének korábbi vezetője, a Voodoo Science – út a hülyeségtől a csalásig című könyv szerzője írta le, hogy egyszer kérdőre vonta az egyik amerikai TV csatorna „hírműsorának” főszerkesztőjét, hogy hogyan tudtak ennyire félrevezetően…..
Hiller István titkolná, az Index megszerezte és nyilvánosságra hozza a szerencsi biomassza-erőmű világörökségi szempontú hatástanulmányát.  ..
Old Shutdown 2009.02.20 16:12:13
Iskolák, művelődési házak figyelmébe ajánljuk azt a megemlékező összeállítást, amelyet a közelgő Darwin-nap (Darwin születésének 200., és A fajok eredete megjelenésének 150. évfordulója) alkalmából Gergely Tibor, a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium biológiatanára készített. A négy fejezetbe…..
Jó pár éve már, hogy egy cikkben összefoglaltam az asztrológia tudományos vizsgálatait, melyek egyöntetűen azt mutatják: egy árva szó sem igaz az asztrológiából. A cikk ma már kicsit elavultnak is tekinthető, jó pár újabb, még meggyőzőbb vizsgálat került időközben nyilvánosságra. A cikk közzététele…..
Kényes (hogy ne mondjam: nagyon kényes) témát melegítünk fel mai posztunkban. Egy kétezer éves konteó pár vetületét villantjuk fel, kockáztatva a kiátkoztatást. És elöljáróban azt is elmondjuk, hogy ilyesmiért bizony máglya jár. Azaz járt, úgy 400 évvel ezelőtt, de akkor…..
Törzsolvasóinknak nyilván ismerős Gábor, akinek beleégett. Aki nem ismerné, hősünk plazmatévét vett, és azt állítja, hogy bár rendeltetésszerűen használta, nem nézett vele állóképet, nem játszott számítógépes játékokat, az RTL Klub logója mégis kitörölhetetlenül ott…..
killtheradical Jézus él? 2009.01.04 06:10:00
A minap ütötte meg a fülemet a tévéből egy vita, hogy a feltámadást hogyan kell értelmezni? A hivatalos álláspont: szó szerint. Kevés dologban értenek egyet a keresztény felekezetek, de ez egy elég sarkalatos pont náluk. Nem akarok itt hitvitát gerjeszteni (gerjesszen az, aki hisz…..
Ma szánalmas toplistával lepem meg olvasóimat, hogy megmutassam én is tudok ám ilyet!:) Minden idők 3 legszánalmasabb karácsonyi filmjét mutatom be. Nem mondom, hogy vita nem lesz rajta, de tudjátok minden lista szubjektív.3. Szörnyecskék 1984Ki volt az a hülye , aki anno nem volt oda…..
Old Shutdown 2008.12.26 09:28:28
www.imdb.com/title/tt0117550/

An evil millionaire (Hulk Hogan) gets amnesia and then belives that he is Santa Claus.

IMDB
2.0/10 5,639 votes
Bottom 100: #49
Mielőtt tovább burjánoznak az ilyen és hasonló levelek, szögezzük le, hogy a BSA Magyarország egy egyesület, ami semmilyen hatósági jogkörrel nem rendelkezik semmilyen adat kikérésére, feldolgozására vagy továbbadására. Arogáns Antika ennek ellenére úgy gondolta, tenger…..