Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nilla09

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha unalmas a műsorod, mutass egy pár csöcsöt és máris minden rendben lesz. Ez egy olyan alapszabály, mint az, hogy kisgyerekkel és kutyával minden szart el lehet adni, vagy hogy két Blikk-címlap többet ér hatvannyolc Élet és Irodalom-vezércikknél. Az X-Faktor ennek mentén már az…..
nilla09 2013.10.27 12:54:12
Nem akarok semmi rosszat mondani a tegnapi műsorról illetve előadókról inkább beteszek egy linket, ami szerintem magáért beszél:

www.youtube.com/watch?v=z_OJBNCl9x4

A srác a válogatón van, azaz senki nem instruálta, hogy hogyan kell ezt az egész izét előadni...
Teljesen felesleges bármiről is beszélni a magyar X faktorban.
Aranyosak semmi több....
Legyen szó akár a leghétköznapibb, legszürkébb és legjellegtelenebb autóról, a reklámokban mindig azt látjuk, hogy mennyire iszonyatosan cool érzés az adott kocsi volánjánál ülni. Még ha az új Daciát vezetjük is, óhatatlanul versenyautó pilótának érezzük magunkat, a…..
nilla09 2012.09.15 16:16:52
@ComLo: A fenti reklám tényleg jó, ötletes, eredeti és, minden benne van ami kell egy jó reklámhoz.

Ne felejtsd el, hogy az RTL kicsi hazánk legnézettebb tvcsatornája. Ha nem csinálna semmit csak az RTL-en néhány alkalommal betesz egy spotot, hogy október 1-től van RTL Klub 2, akkor is néznék egy csomóan.

Nem azzal van baj, hogy csinált egy reklámot, hanem hogy ilyen reklámot csinált.
Egyszerűen egy ekkora cégtól, aki baromi jó műsorelőzeteseket tud csinálni, nagyon ott volt a "csirkés" sorozat, szimplán csak kevés, de ahogy mindent ezt is meg lehet indokolni a nézettség biztosan jön, mert mi mást néznének az emberek.
nilla09 2012.09.16 09:53:18
@ComLo: Ha így gondolkozunk, akkor mindenkinek teaser kampányokat kellene csinálnia, és az összes kampány tökéletesen működne.
A HVG-t ne vegyük alapnak, mert amelyen kapcsolatok vannak a háttérben ez simán közös munka és nem mém (de tény, hogy ügyes, csak pont nem az RTL 2 a célcsoportja a HVGnek). Ott nem fogják ezt az adót nézni.
Akkor igazad van, nincs vele semmi baj, csináljunk hasonló színvonalú kampányokat és indokoljuk meg, hogy a célcsoportnak megfelel. Sajnos amíg ennyire tartjuk a célcsoportunkat agyilag, akkor ne lepődjünk meg az értelmi színvonalon.
Miért tudnak egy hasonló tematikájú csatornának külföldön NORMÁLIS reklámot csinálni?
Tényleg csak ilyen reklámokra vagyunk képesek?

Nagyon szomorú...
nilla09 2012.09.16 09:55:50
@ComLo: Gondolom majd tömegével jönnek a hasonlók:

Colombo okos az RTL2
A törpék 7 az RTL2

Nem is érdemel több gondolatot.
Jó. Sőt, meglepően jó! Hogy miért? Mert végtelenül egyszerű, mégis szórakoztató, érdekes, és másfél percben úgy mutat meg rengeteg jellegzetes orosz dolgot, tárgyat, ételt, szobrot, épületet, hogy az nemhogy szájbarágós nem lesz, hanem kifejezetten könnyed marad. Nem úgy…..