Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kószaharamia

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai ötletgyűjteményben karcos, használhatatlan lemezek újrahasznosításához találtok ötleteket.  Paul Vilinski, a New York-i kortárs művész lélegzetelállító a munkákat hoz létre bakelitből.  Rengeteg olyan ötlet is akad, amelyet saját otthonotokban is könnyedén kivietlezhettek! Gyümölcsös vagy…..
Péntekre egy könnyed, vidám képsort hoztam, amely remélem, mosolyt csal a ti arcotokra is. Nekem a békás a kedvencem, és nektek? Forrás: popular  pix Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel! Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a…..
Már ti is töritek a fejeteket a gyerkőc idei farsangi jelmezén? Nem akartok drága/kommersz bolti maskarát vásárolni?  A kölcsönőzi jelmezek is unalmasak? Itt az ideje, hogy egy igazán egyedi és ötletes jelmezt dobjatok össze.  13+1 szuper ötlettel járulnék ma hozzá a készülődéshez! 1. Dinoszaurusz…..
Különböző típusú faládákból már sokféle ötletet mutattam, főleg polcos megoldásokat, asztalt azonban még nem. Ennek a darabnak a sármját a ládák elrendezése adja, minden irányból pakolható és egyszerűen csodásan fest.   Az egésznek a lelke egy stabil alap…..
kószaharamia 2012.09.10 20:08:03
Egy rém egyszerű, varrás nélküli strand- vagy flangálós szoknya elkészítését mutatom most meg képekben, egyetlen dologra azért nem árt figyelni: a kész művet tűzzétek meg a biztosítótűvel. Forrás: PASSIONS FOR FASHION Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek…..
A Facebookon már ti is egyre többször találkozhattok a Pinterest nevével, de vajon tudjátok-e, mire jó és mennyi előnye van?  Mi ez?Elég nehéz pár szóban, érthetően összefoglalni, hivatalosan talán virtuális üzenőfalnak vagy képgyűjteménynek lehetne nevezni, de én inkább inspirációs falnak nevezném.…..