Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LilkaPóniló

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
K&Zs nagy kalandja Vietnamban Hanoi 2012.03.06 16:11:00
A mai nap a kepek meselnek helyettunk. :-)Annyira elfaradtunk a varosnezesben, annyi mindent lattunk, hogy teljesen eselytelen az, hogy egy kerek egesz beszamolot irjunk. Igerjuk, bepotoljuk mindenkepp!Holnap reggel raadasul  koran kelunk, mert indulunk a Ha Long obolbe, igy legkozelebb pentek…..
Ma reggel 7-kor  iszonyat hangos zenere ebredtunk, hirtelen azt sem tudtuk, hogy honnan jon ez a hang. Kineztem az ablakon es azt lattam, hogy az utcan negyes sorban egymas utan az emberek vigyazzallasban allnak es hallgatjak az uvolto zenet. Lehet valami kis unnepseg volt, vagy vajon minden…..
Po Apo, azaz Joo Andras (o irta pl. az Indokinaban soroztem c. konyvet) mondja ezt akkor, ha valahol nagy kaosz uralkodik. Hat itt Saigonban aztan van. :-)Az uveggel valo talalkozasom es a finom reggelink elfogyasztasa utan elindultunk az Ujraegyesites Palotajahoz. Ra kellett jonnunk, hogy a…..
Vietnamban tisztak az ablakok!!!Vigyazni kell veluk, mert eszre sem vesszuk oket, pedig ott vannak!A hotelunk folyosojanak vegen van egy kis tuzlepcso. Mikor elindultunk reggelizni, meglattam ezt es el is indultam, hogy milyen jo lesz majd oda kiallni es nezni a kornyezo hazakat. Hat futva el is…..