Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Walsh és Kirby

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, beszállok én is az őrületes bulihintóba, amit annyira kínosnak tarthat maga a műsorvezetője is, hogy a saját nevét nem is adja hozzá, csak Lali néven fut, pedig ő az ország szórakoztat szakmunkásainak non plus ultrája, ezt onnan tudjuk hogy a Szenzációs négyes is megmondta. Sárga atlétában,…..
Walsh és Kirby 2019.09.08 22:34:09
Mutatom a cím magyarázatot: http://hataratkelo.com/vilag-egyik-legzsufoltabb-tengerpartja/#prettyPhoto/0/  Idén augusztus 3. hetében ismét, 14. alkalommal kedvenc szigetemen nyaraltam egy hetet. Azaz csak volna, nyaraltam volna. Ennek kapcsán gondolkodtam el magamon, az embereken és a nyaralási,…..
Íme a cikk, ami újfent elgondolkodtatott, több irányban is: https://24.hu/poszt-itt/2019/08/04/karafiath-kenderesi-zaklatas/ Kétség kívül igaz, hogy jelenkorunk egyik központi kérdése, le nem rágható gumicsontja, hogy mit lehet és mit nem tenni egy nővel egy férfinak. 1. Tegyünk egy kísérletet…..
Walsh és Kirby 2019.09.04 23:20:12
Walsh és Kirby 2019.09.05 00:03:07
@LucretiaBorgia: kivel, senkivel?
csibemesék Szivárványos Budapest 2019.06.18 16:44:59
A Pride hónapja van. Vagy ha úgy tetszik, a Büszkeségé, az Egyenlőségé, az LMBTQ közösségé és az Elfogadásé. Az a pár hét, amikor városszerte számtalan programot találhatunk, amely a szexuális irányultság szerint történő megkülönböztetéssel, annak felszámolásával, valamint az egyenlő jogokért…..
Walsh és Kirby 2019.06.26 00:32:30
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "az sem tolerálandó, ha egy heteró pár nyilvánosan nyalja-falja egymást."

Nyihhahhhaaa debilitás:D
Azt hiszem, nincs szégyelnivaló abban, ha valaki online társkereső platformokat vesz igénybe a párkereséshez. Legyen szó alkalmi kapcsolatról vagy hosszabb távú elköteleződésről, a közösségi médiának és az internet hatásának köszönhetően a kínálat a netre költözött, mi pedig a telefonunkon…..
Walsh és Kirby 2019.06.25 23:51:19
@kunzsuzsi: A kettős mérce azért is van, mert amikor 20 pasi alá fekszel, akkor 90 százalék feletti az esély arra, hogy annak a húsznak legalább 90 százaléka "jópasi".

Viszont a férfiak "igénytelenebbek", a kevésbé jókinézetű nőket is megdugjuk, legfeljebb van, aki ezeket titkolja. Van aki meg leszarja mindenki más véleményét és bátran bevállalja Cicciolinát, a Mari nénit, Vajákos Biri nénét is.
Walsh és Kirby 2019.06.25 23:56:08
@bElannaTorres: Mondjuk úgy, hogy a férfiak egyik tulajdonsága az előrelátás és távlatokban gondolkozás is. A személyed itt lényegtelen, viszont tény, hogy élethű szexrobotok(mint a terminator) tömeges megjelenésével a férfiak figyelme nullára csökkenne a nők iránt, így nem lenne semmiféle egosimogatás, flört, udvarlás, max. ha nagyon unatkoznának.
…..ha már belevesztünk a pirula áradatba, nem maradjon  ki a címbéli se… Kicsit kikapcsolódtam mostanság és hagytam, hogy a gondolataim oda repkedjenek, ahová csak akarnak, hátha valahol megpihennek, amiről írni szeretnék. Így aztán sétáltam, sétáltam, egy kis dombra lecsücsültem, csüccs….és…..
Walsh és Kirby 2019.06.21 23:06:39
@úgymond olvasó mmkk: azt szerintem amúgy is tudják.
Walsh és Kirby 2019.06.23 11:43:17
@BirikszKrokiksz: Az nagy ótó?
Walsh és Kirby 2019.06.23 22:12:51
@God Harald: Akkor az nőknél minek a jele? Kicsi cicié?
Először is kik is ők ?Vihorászó kis hüjék, akik még vezetni se tudnak, még egy talicskát se tudnak eltolni rendesen mert a fele sóder kiborulna.Forgalomba nem szabad beengedni őket, utasok lehetnek, de csak a hátsó ülésen, szájpecekkel a szájukon !Étterembe se engedném be őket, mert elmenne az…..
Walsh és Kirby 2019.06.21 20:00:53
Walsh és Kirby 2019.06.21 20:05:28
@Szőkenőő: Az egyetem az életre nevel, nem a luxikocsikból fitymálóan bámulásra.
Walsh és Kirby 2019.06.23 11:40:19
@Szőkenőő: Szerintem maradjunk inkább annál, hogy te a hajszínedhez kapcsolódó sztereotípiák szintjén gondolkozz, én meg más szinten és win-win.
A mai reggel gyorsképekben…pedig még fekete macskát se láttam ! Jól kezdődött a mai reggelem. Először is elaludtam kissé, rohamtempóban készülődtem munkába. Nem tudom milyen indíttatásból, de kitaláltam, ma pici kontyocskát csinálok a hajamból. A többedszeri fura tekervény után dobtam a francba a…..
Walsh és Kirby 2019.05.26 11:12:58
@Szőkenőő: 1. Azért 2. Mert 3. Csak.
Pár napja látott világot, az alábbi videó és bejegyzés az indexen: https://szabadnem.blog.hu/2019/04/24/ha_meglatok_egy_jo_pasit_en_se_kiabalok_utana_hogy_de_jo_a_segged A lényeg, hogy a 21 éves lány kikéri magának, hogy utána kiabálják, hogy jó a segge. Mi több, azt is mondja: "Számomra addig…..
Walsh és Kirby 2019.05.25 17:09:26
Walsh és Kirby 2019.05.26 11:11:02
@Szőkenőő: Mi? Segge?
Két rövidebb randit tettem egy posztba, mert külön-külön nagyon kevesek lettek volna. De elég érdekesek ahhoz, hogy ne hagyjam ki őket a blogból. Irénnel elég laza beszélgetés zajlott, érződött, hogy nem akar semmi komolyat. Legalábbis úgy tűnt, de mint tudjuk, lehet ez játék is, hogy így szűrje a…..
Walsh és Kirby 2019.05.04 08:36:04
@Womb Raider: A nőknél sem más a helyzet, ez megint egy hamis szarság, amit sikeresen a férfiakra kentek.
Walsh és Kirby 2019.05.09 20:51:07
@Womb Raider: Jah, megfontoltabban, amíg látják, és amíg nincs valami tudatmódosító: alkohol, drog, vagyon, helyespasi hatása alatt... Erről ennyit.
A Postinor esemény utáni tabletta igazi magyar siker, ami nemcsak megváltás volt az abortusztól rettegő ifjúságnak, de megihlette az állami propagandagépezetet is...
Walsh és Kirby 2019.04.27 16:54:44
@mademoiseIIe: Azt tegyük hozzá, hogy ti nők viselkedtek és nyilvánultok meg sokszor úgy, hogy az első kérdés az, hogy korlátozottan cselekvőképesnek tituláltátok magatokat? Akkor mire fel a nagy jogokra hivatkozás? Csak míg egy 18 év alatti gyerek bármilyen lázadó is, elfogadja, hogy ebben a kategórában élve nincs mindenhez joga, ti meg nem. És ezzel táptalajt adtok az ellenzőknek. Tudom, e nélkül is nyomatnák, de legalább nem ti adnátok nekik a muníciót.
Walsh és Kirby 2019.04.27 16:54:50
@Zsuzsi25: "Rengeteg 30-as kolléganőm orommel szulne, de nincs kinek....akinek meg igen, az selejt."

Ja, kérem, ha csak a felső két százalék a megfelelő...
Walsh és Kirby 2019.04.28 10:49:02
@Zsuzsi25: Ezek nagyon szép mondatok, kár, hogy a valósággal nem találkoznak, de ezt te is tudod. Itt már csak az a kérdés, hogy el is hiszed-e ezt magadnak, -hiszen már jó sokan cáfoltak téged itt a blog.hu-n - vagy tudatosan terjeszted a valótlanságokat.
Hja kérem, akkor nem kell hisztizni, hogy a mocsokszemétférfiak nem akarják más gyerekét nevelni. Micsoda "véletlen", hogy ismét csak a jogok hangos követelése van :)

@mademoiseIIe: A riposzt lehetne jó is, de már ettem ilyet:) Először is ez írtó nagy kamu-bullshit, a szokásos kenjünk mindent a férfiakra. Nem kell mindent elhinni, csak azért mert valami barátnőd, vagy random nő ezt állítja:)
Másrészt nem keverendő össze a férfiak lustasága és elkényelmesedése a női felelőtlenséggel. Sőt egy 17 éves fiú lustasága - aki után anyja pakol - sem keverendő össze azzal a felelősséggel, ha nem vigyáz a rá bízott kistervérre/kisállatra/vagyontárgyra.
Ha már a szülést említetted: ha te ma feljössz hozzám és védekezés nélkül szexelünk és terhes leszel, akkor az általános női hozzáállás "én nem tehetek semmiről" "csak úgy megtörtént" stb. A felelősségvállalást viszont egyoldalúan elvárják a nők a férfitól, így nekem kéne fizetni az abortuszod is, nehogy megtudja a pasid. Vagy ha meg akarod tartani, akkor nekem kéne vállalnom azt a felelősséget, hogy hallgatok erről, nehogy tönkremenjen a kapcsolatod. Ha nem így tennék, akkor mocskosszemétdisznó lennék, aki kihasználja szorult helyzeted, nem is férfi az ilyen. Ez az általános női hozzáállás tendenciája.(A nő hol volt eközben?)
S te mondhatod, hogy nem vagy ilyen, te más vagy, de ez mindig utólag derül ki, a rossz példák alapján eleve ezt feltételezném rólad is.
A szülésnél sem az a gond, hogy te szülsz vagy sem, az kb. senkit sem érdekel. Hanem az, hogy rengeteg normális férfi van, azokkal az alapfelszereltségekkel amiket zsuzsika és kolléganői elvárnak, de nekik rendszerint csak a pótapa szerep juthatna, ha egyáltalán.
Miközben olyan férfiaknak, akik tizedét sem teljesítik ezeknek, simán szülnek a nők.
Úgyhogy senki sem személy szerint mondjuk téged csesztet ezzel a kérdéssel, maximum akkor, ha valami gyökérnek szültél x gyereket, a normálissal meg nem akarsz vállalni egyet sem.
Arról meg hadd ne a férfiak tehessenek, hogy a nők jelentős része az előző mondatom szerint vállal gyereket.
A Balaton kevesebb, mint 20 év alatt kapta meg azokat a fejlesztéseket, melyek ma is meghatározzák a tó arculatát. Vajon mennyi pénzbe került mindez mai árfolyamon?..
A sorozatrandizó Alda a feminista 2019.03.18 06:52:45
Badoon találtam rá erre a nőre, aki azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a felső ajka zöld, az alsó pedig sárga rúzzsal volt kikenve. A haja erősen vöröses volt. Igazi lázadó, extrém csajszinak tűnt. A maga 21 évével ez még elfogadható is volt. Mindenesetre a kisugárzása nagyon szexi volt. Épp…..
Walsh és Kirby 2019.03.30 18:25:56
@Frau Untermensch4: Álomnő: tényleg csak álom.

-legyen okos, legyen igénye elmélyülésre,
- legyen humoros, akár szarkasztikus, ironikus, cinikus módon is, és ezt bírja is
- legyenek azonos elveink alapvetően,
- ahogy fentebb valaki írta vállalja a felelősséget a tetteiért,
- legyen családszerető,
- ne legyen prűd.
Walsh és Kirby 2019.03.31 11:14:01
@Yotengri: mint írtam tényleg csak álom. Egyébként bennem azok megvannak,amit elvárok a nőtől.

@Frau Untermensch4: közben lemaradt: nem csak azért estek neked a komment társak,mert milyen volt a stílusod, hanem mert ha megfogalmazzuk a kritikákat, azokból le lehet szűrni simán, hogy milyen nőt szeretnénk, így tényleg erősen trollkodás szaga van.

Ösztönlénység: nem az a baj, ha azok vagytok, hanem az ehhez való képmutató hozzáállás.
Minden kedves nőismerősömnek boldog nőnapot, Minden kedves Zoltán nevű ismerősömnek boldog névnapot kívánok!   - azt a nőt, aki Párjától nőnapra nem kap minimum: Pandora ékszer szettet (nyaki, füli, karkötő min. 2 pici hozzáillő medállal), pihentető wellness hétvégét…..
Walsh és Kirby 2019.03.09 08:24:49
@LucretiaBorgia: papírmasé mögött keresni bizonságot? nyehhe
Walsh és Kirby 2019.03.09 19:14:35
@LucretiaBorgia: Nem túlzottan érdekel. ez van.
Walsh és Kirby 2019.03.09 19:54:53
@LucretiaBorgia: Úgy érzem magam, ahogy akarom. Terminátor vagyok.
Na eeez igen, Anikó billeg be egy olyan ruhában a stúdióba, ami végre kurva jól néz ki, a bakancs/rövid csizma mondjuk nem megy hozzá, de ettől hajlandó vagyok eltekinteni. Felvirradt a napja a Való Világ 9 utolsó párbajának, de mielőtt összecsapnak a Szív és az Ész Harcosai,…..
Walsh és Kirby 2019.02.18 21:13:34
@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Hozzátenném, nem fejtette ki az igazság minden részletét.
Walsh és Kirby 2019.02.18 21:41:48
@Paic Róbert: Őt a Balázs dugja, tehát van.
Walsh és Kirby 2019.02.18 21:47:04
@Frau Untermensch4: Tűhegyes.
Nagyon gyorsan zajlott az egész. Badoon ráírtam reggel, hogy mivel telik a nap. Azt írta, hogy semmivel, nem dolgozik, csak egyetemre jár. Politológus hallgató. Ebben az időszakban elég jól ment a csajozás és gondoltam, gyorsítok a tempón. Rögtön találkozót kértem. Persze nemet mondott, hisz két…..
Walsh és Kirby 2019.02.09 01:35:40
   ..
Walsh és Kirby 2019.02.04 13:03:51
16
Vessetek rám követ, ítéljetek el, nem érdekel. Akkor is megírom őszintén a történetemet. Ha valaki járt már hasonló cipőben, meg fogja érteni. Bárkivel megtörténhet, semmi sincs kőbe vésve. Sem a szerelem, sem a hűség, sem a mindörökké. Ez egy igaz történet, nem…..
Walsh és Kirby 2019.02.03 10:28:46
@Sally and Billy: Mindig öröm, amikor a "kultúra" kitör a nőkből :D

@LucretiaBorgia: Pedig pont de. De te is folytathatod ezt a stílust nyugodtan.
Walsh és Kirby 2019.02.03 15:32:24
@LucretiaBorgia: Na, még most is úgy gondolod? Mesélj csak, hogy is van ez? Ha puncim van, bármit megtehetek, következmény nélkül?
Walsh és Kirby 2019.02.03 16:53:16
@LucretiaBorgia: Nos segítek neked, ha mindenáron látványosan égetni akarod magad.

Ezt írta neked :

"@LucretiaBorgia: Dezsőke azért ennyire nem sötét. Meg neki voltak poénjai is."

Szóval az ő stílusa trendi:)))

Akkor én is ebben a szellemben fogom.
Mit sugall a cím ? Azt, hogy a szexualitás, mint esetlen kiskamasz már megint vagy még mindig keresi a helyét, valahol a hedonizmus, dekadencia és prüdéria, aszexualitás között. Mint eddig minden történelmi korban csak most megint egy másik módon és más társadalmi környezetben. Igen, igen a…..
Walsh és Kirby 2019.02.01 19:10:20
@Womb Raider: Nem köll.
Walsh és Kirby 2019.02.02 06:45:25
@God Harald: Ez a szárazbarátok sorsa. Tehetsz róla, tehetsz ellene.
Egy sorozatot indítottam, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető.  Régen jelentkezett már ez a sorozat, ezért hoztam pár érdekes adatlapot. ..
Minap megnéztem a Bakancslista című filmet, de már legalább negyedszer, és nem utoljára. Elgondolkodtam rajta, hogy én vajon mit írnék fel egy bakancslistára. És ha felírom, mi az esélye annak, hogy meg is tudom valósítani? A legtöbbhöz kellene egy jótündér keresztanya, na…..
Walsh és Kirby 2019.01.22 23:31:46
Badoon ismertem meg, 177 magas, barna rövid haj és barna szemek. A nevére figyeltem fel, megtetszett a csengése. :) Átlagos testalkatot írt, de azért volt rajta 7-8 kg plusz, főleg a combja volt vaskos. De összességében aranyos volt, úgyhogy elkezdtem beszélgetni vele a fagylaltokról. Amúgy is épp…..
Walsh és Kirby 2019.01.17 19:42:13
@buttercup13: Kiegészíteném: a 30 alatt elkeltek nagy része 30 felett már újra egyedülálló(eetleg gyerekkel) és akkor ugyanúgy nem hajlandóak "rangon alul"
Walsh és Kirby 2019.01.18 23:24:45
@buttercup13: Jah csak nem számolsz azzal, ha a pasid másik nőbe teszi a farkát, vagy meghal, vagy erőt vesz rajtad a szokásos női elmebetegség, miszerint úgy érzed nem szeret, meg nem fejlődik a kapcsolat, stb.
"A 14-es szám akkor kerül a markodba, ha elkötelezett vagy! Az életed olyan lehet, akár egy óriáskerék, viszont biztosan mindig a megfelelő irányban halad majd, ha a szíved a helyén van! Végy magas célokat magad elé és sose add fel azokat! Kerüld az érzékeny engedékenységet és…..
Walsh és Kirby 2013.09.28 10:32:49
Orbán Viktor tegnap bejelentette a rezsiháború éve jön. Az elképzelése lényege, hogy a Fidesz jót akar az embereknek mindenki más rosszat, ezért a mindenki mással leszámolunk. Ebben az elképzelésben pedig a jó maga a rezsicsökkentés. Pedig igazából a rezsicsökkentés nem is…..
Walsh és Kirby 2013.09.16 21:22:23
@szist: jólvan pistike, lazuljál. Az ne zavarjon, hogy viktorék már voltak kormányon, és akkor semmi efféléről nem volt szó. Ja, hogy az nem illeszkedhetne a "Viktor az Isten, a segge a nyelvünktől fényes" agyhalálodba?
http://csajokespasik.blog.hu/2013/09/16/az_elso_randinak_haromszor_futottunk_neki..
Walsh és Kirby 2013.09.16 18:46:13
@Kytia: A kérdés az, hogy kinyalta-e már előtte vagy sem?

A másik kérdés, hogy hogyan is zajlik le a szitu?

A - Lelankad, a pasi sajnálkozik, próbálja felállítani vagy felállíttatni, és azután beismeri, hogy ez nem megy.
B- Lelankad, próbálna bújni a nőhöz (talán azért is, hogy a testközelben hátha ismét feláll), és akkor kapja egyből a beszólást.

Utóbbi esetben azt hiszem én is azt gondolnám, hogy húzzon a picsába a nő, ettől sokat nem várhatok.

A szűkszavú leírásból igazán nem tudjuk meg, hogyan szokott történni, mindenki csak belevetíti a saját gondolatait, tapasztalatait.