Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poseidon

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszter azonosíthatatlan úszó tárgyat talált a grapefruitos Hohes Céjében. Szerencsénkre több jó minőségű képen megörökítette. Meg ha már így felmerült, tudja valaki, hogy ki volt a béltisztítás istene? Íme levelem a Sió-Eckes Kft-nak, képekkel érzékeltetve azt a…..
A moziban, előadás közben telefonálni, sms-ezni, internetezni tömegsportnak számít - már amennyiben a mozik esetében még beszélhetünk tömegekről -, pedig kevés olyan módszer van, amivel jobban el lehetne rontani azon kisebbség szórakozását, aki valóban a filmre kíváncsi, és…..
November 6-án jelenik meg a Halo 4, az első játék a Halo-brandben, amit nem a Bungie fejlesztett. A Microsoftnak nagy a tét, éppen ezért bizonyára igen rosszul érintette a céget, hogy hétvégén kikerült a netre a játék kódja. A vállalat persze belső nyomozást kezdett, hogy…..
poseidon 2012.10.16 19:49:53
@Thresher: nekem is ezen akadt meg a szemem... :-)
Nemrég megjelent ugye Borderlands 2, igen kellemes folytatás lett. A játék hazai forgalmazója meglepett egy sajtóajándékkal (amiért sajnos csak múlt héten küldtem futárt), és míg a játék kritikájának az Indexen volt a helye, ennek inkább az IDDQD-n van, mert mind a retro-, mind a…..
IDDQD Heti retro: Jetpac 2012.10.10 15:13:03
Kicsit hadd érzékenyüljek el, és hadd idézzek fel egy emléket. Az évre már nem emlékszem pontosan, talán 1984 volt – hihetetlen, hogy már majdnem harminc éve. Anyám megelégelte, hogy öcsém és én azzal töltjük a nyarat, hogy egymást gyepáljuk a játszótéren, ezért…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
poseidon 2012.10.06 20:16:09
@kpityu2: DHL?

Én egy motorvezérlő elektronikát rendeltem Milánóból ebéd után (PayPal-lal azonnal ki is fizettem), másnap délfelé hívott a DHL-es futár, hogy csomagom van!!! És odahozta, ahol voltam (munkahelyre). Teljesen szét voltunk csúszva a kollégáimmal, főleg, amikor interneten megnéztük, hogy az éjjel még Németországot is megjárta a csomag...

:-)
Húszévesen nem értettem az ötven felé járó vénembereket, miért ódzkodnak a baszástól.Konkrétan: idősebb kollégámnak szívességet kellett kérni az irattáros nőtől és sóhajtozott, hogy "na megint meg kell érte dugnom".Én akkoriban nagyon örültem a szex mindenféle…..
..
poseidon 2012.09.15 20:43:25
@Shopping: Én még nem láttam... Úgyhogy köszi a feltöltést! :-)
Él és virul az az elképzelés, hogy az ember (értsd: férfi) fiatalabbra és esetleg karcsúbbra "cseréli" már nem annyira fiatal és karcsú feleségét. Elsősorban az ötvenes pasikat szokták ezzel meggyanúsítani, ha már hűtlen, ha már szeretőt tart, akkor az biztos minimum egy…..
poseidon 2012.08.24 00:54:17
@skarlát betű: A nick nevem onnan jött, hogy amikor már minden értelmes ötletemre 'már foglalt' választ kaptam, akkor reménytelenül körbenéztem: a monitoromra 'AEG' volt írva, a számítógépházamra meg 'Gigabite Poseidon'. Hát így lettem Poseidon, pedig még úszni sem tudok... :-)
poseidon 2012.08.24 01:03:05
@dr. Kóser Malac: Én pár évvel 1970 előtt születtem, úgyhogy nekem lehet orrosat használni! :-)

:-P
Meglopták Thaiföldet az Olimpián, legalábbis egy aranyéremmel biztosan – így érez ma mindenki a thaiok között London után. Elkeseredés azért nincs, sem nemzeti gyász, hisz az emberek szívében Kaew Pongprayoon a győztes, övé az aranyérem, a thai hadsereg 32 éves őrmestere az…..
Emlékeztek a múlt heti hírre, miszerint egy angol bíró arra a megfejtésre jutott, hogy az Apple által perbe fogott Samsung Galaxy Tab "nem olyan menő", mint az iPad, így nem is lehet annak koppintása? Nemrég futott be a hír folytatása, melyet megpróbálunk mindenféle…..
Elképesztő, hogy még mindig van, aki hisz a) a kormánynak, b) a bankoknak. Ha hirtelen Mortal Kombatban kellene eldönteni, melyik a rosszabb, a Homár elhúzódó küzdelemre számítana. Bármelyik nyer, mi veszítünk. Szerencsére esélyes, hogy egyiksem. Két hónapja igényeltem az…..
A Samsung bejelentette, hogy a legújabb zászlóshajóját a Galaxy S 3-at többféle, színben meg lehet majd vásárolni a jövőben. Akik unják a feketét és a fehéret (jelen esetben sötétkéket és fehéret) és androidos csúcskészülékre vágynak színesben, azoknak most eljött a…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az történt, hogy a Guangdong (populáris nevén Kanton tartomány, 80 millió fő) állami TV-nek feje csak fel akarta egy kicsit dobni a nézettséget. Botrányt okozott: Az Európa Bajnokság első napján, a játékok kezdetén június 8-án bukkantak fel először a ledér hölgyek a TV…..
Nesze!szer Őket ki hívta meg? 2012.06.17 17:34:00
    Lakodalom volt az ő utcájukban... ám nem biztos, hogy a képeket látva örültek minden vendégnek. Köszönjük ezt az összeállítást a Daily Mail-nek. Üzennénk, hogy ügyeljetek, amikor összeállítjátok a vendéglistát... vagy nézzétek meg, nincs-e a környéken éppen a…..
poseidon 2012.06.17 21:28:55
@ROTFL Manó: Ha-ha! Csalódott férfi-e vagy?

:-)
  Ezt a levest nem lehet kis mennyiségben elkészíteni, és a közhiedelemmel ellentétben diétásnak sem tekinthető – legalábbis a hagyományos változat, ami fehér babot és csicseriborsót is tartalmaz (én olyan recepttel is találkoztam már, amibe tarkabab is került ezek mellett). Ilyenkor tavasszal…..
Egyre kevesebben vannak, akik valóban látták és átélték a világháború borzalmait. Azok számára, akik csak fekete-fehér képekről ismerik a pusztítást, nehéz összeegyeztetni a mindennapi élet hátterét képező városokat a lebombázott romokkal. Sergei Larenkov arra tett…..
poseidon 2012.05.04 03:15:21
O七a力uS口und SHINee's back! 2012.03.26 14:00:00
...hogy a dalból idézzek. A SHINee teljes erőbedobással tért vissza. 120%-os teljesítményt nyújtanak, már ha ez emberileg lehetséges és miért is ne lenne az, ha Dél-Korea egyik legtehetségesebb csapatáról beszélünk. Az SM nem viccelt, mikor azt mondták, világ klasszis…..
Traubisoda! Mi más lehetne, mint a természet ajándéka?! És most ne csak a hidegben duzzadó mellbimbókra tessenek gondolni...ejnye! Bár nem tudom, hogy van-e ember, aki ha ránéz erre a plakátra, annak rögtön nem szúr szemet a póló dombor mintázata. Hiába, no, ebben a korban még az…..