Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Happy trolling, asshole!

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         Mokhallad Rasem az antwerpeni Tonnelhuis színház társulatával szokott dolgozni, egy belga, aki Bagdadban született és tanult színészmesterséget.        Mostafa Benkerroum a másik belga. Ő Belgiumban született, a szülei marokkóiak.         A harmadik belgát Ehsan Hematnak hívják, ő…..
Happy trolling, asshole! 2018.04.21 11:17:35
@jotunder: de akkor Alföldi miért rendezett külön darabot arról, hogy Vidnyánszki mekkora egy tehetségtelen senki (a kifejezetten rá szabott és aktualizált Mefisztóval)? Ezeknek ketten nem barátoknak kellene lenni?
Az már közhelyes, hogy Ázsiában az europid rassz tagjaként a férfiaknak szinte hihetetlen lehetőségei lehetnek. Valójában az illető sikeressége a különböző országok esetén talán jobban függ az ország történelmétől és az USA-hoz (Nyugathoz) való viszonyától, mint személyes vonzerejétől.  A fehér…..
Biztosan neked is lennének kérdéseid ahhoz a politikushoz, aki téged készül képviselni a választásokon. Sokan vannak ezzel így. Mégis kevesen jutnak el odáig, hogy fel is tegyék a kérdéseiket, és tájékozódjanak a jelöltek programjáról, vagy bármilyen személyes benyomást próbáljanak szerezni egy…..
 "Sárospataki lány" nick adta az ötletet, hogy nézzek egy kicsit bele a PISA teszt nyilvános adatbázisába.  Az ember kiválasztja a paramétereket, és olyan táblázatokat készít magának, amilyeneket csak akar.      Négy megállapítás:     1. Tudományból és szövegértésből a legalacsonyabban teljesítő…..
Happy trolling, asshole! 2016.12.15 21:32:09
@jotunder: hogy lehet, hogy az átlagpontszám szórása csökkent, amikor az alsóbb percentilisek teljesítménye durván leszakadt az átlagtól illetve a felsőbb percentilisekétől?
A Magyar Rovartani Társaság idén hetedik alkalommal bocsátja szavazásra, immár a Magyar Természettudományi Múzeummal közösen, melyik faj legyen az év rovara a következő évben. Idén is három jelölt közül lehet választani, ők a fecskefarkú lepke, az óriás-énekeskabóca és a nagy szarvasbogár. A…..
Önéletrajzunk (más nevein: Curriculum vitae (CV), autobiográfia, resume) egyben önmarketing is, amellyel szeretnénk felhívni magunkra a munkáltató figyelmét, és általa tudjuk megmutatni azt is, hogy a megpályázott munkakörre mi leszünk a legalkalmasabbak. Ezért is érdemes önéletrajzunkat a lehető…..
Érdekes interaktív tévéfimet vetített le az ARD a napokban: egy bírósági tárgyalásról szólt, aminek végén a nézőknek kellett eldönteniük, hogy mi legyen az ítélet. A történet szerint egy Al-Kaida-sejt a levegőben eltéríti a Lufhthansa egyik Airbus A320-as gépét (164 fővel a fedélzeten), majd a gépet…..
Benderik elmélkedik Szegény Pukli 2016.09.09 18:53:00
  Mert nekiestek szegénynek, és így kívülről nézve nagyon úgy fest, azért, mert kiderült, hogy tényleg végig azt gondolta, amit eredetileg mondott, és nem azt, amit mögé gondoltak a már bármiben reménykedők. Mert én úgy emlékszem, ő a kezdetektől azt állította, hogy az ő…..
Happy trolling, asshole! 2016.09.10 00:58:05
          Nem fogok valakit bántani azért, mert felmászott a Szabadság-hídon a turulmadárra az Izland elleni döntetlen miatt, és azt sem, aki úgy érzi, hogy Birkir Saevarsson újabb tíz-harminc-ötven év kormányzási lehetőséget adott Tiborcz Géza Béla Ottokár apósának. Azt gondolom, hogy a magyar…..
Happy trolling, asshole! 2016.06.21 23:49:11
@jotunder: szerintem Storck teljesítményét kicsit igazságtalanul relativizálod. Mondjuk ez elég gyakran fordul elő ezen a blogon, hogy az csak az eredményt nézi a teljesítmény megítélésekor (hány grant, hány nyert meccs, hány nyert trófea), a körülményeket nem.

Storck valóban nem nyert sem edzőként, sem játékosként komoly dolgokat. De ha megnézzük mondjuk Joachim Löwöt: játékosként nem volt sokkal sikeresebb Storcknál, és a német válogatott előtti edzői karrierje sem kifejezetten egy diadalmenet: egyedül egy osztrák bajnokságot hozott össze, és egy viszonylag ütőképes, de német kupán kívül semmit sem nyerő VfB Stuttgartot. És őt is rúgták ki török kiscsapattól gyenge teljesítmény miatt. Ami Storck kazah karrierjét illeti: kikapott Törökországtól, Belgiumtól, Ausztriáról és Németországtól, ezért rúgták ki, pedig bármelyik csapat ellen már a pontszerzés is bravúr lett volna. Löw egyébként úgy került a német válogatotthoz, hogy Klinsmann odahívta segédedzőnek (a wikipédia szerint azért, mert találkoztak valami edzői tanfolyamon), nem az edzői trófeái és eredményei alapján nevezték ki, hanem mert ismerték és bíztak benne.

Nem hinném, hogy Löw annyival jobb edző, mint Storck, mint amekkora különbség a csapataik között van most. Szerintem egy bizonyos szint fölött már az eredmény valamint a tehetség és a szorgalom között már inkább csak sztochasztikus az összefüggés, mint determinisztikus, és a szerencse és a körülmények azért eléggé be tudnak kavarni.
Happy trolling, asshole! 2016.06.22 01:14:16
@jotunder: csak arra gondoltam, hogy nekem kívülről úgy tűnik, Storck beleteszi a munkájába az energiát, és még valamennyire mintha értene is hozzá, a választásait, pl. Nagy Ádám vagy Kleinheisler szerepeltetését az objektív statisztikák is igazolják. Szóval kóklernek, tehetségtelennek nem tűnik kifejezetten - és tulajdonképpen, ha ez mindenkiről elmondható lenne Magyarországon, aki pozícióban van, az már nem lenne rossz. Ha kikapnak a portugáloktól akár 3:0-ra is, akkor sem az eredmény minősíti Storckot, hanem a játék, amit a csapat mutat majd (és ki lehet kapni szerintem egy Portugáliától tisztességes játékkal is).
Vöröshajú lányok Lacie 2014.07.17 16:33:29
Igazatok van abban, hogy nem illik suttyomban lelépni, így ezzel a lehánykával intek búcsút, bokros (mit bokros: dzsungeles) teendőim szólítanak el a szerkesztői feladattól.Váratóan még lesz pár VVV tőlem, de a napi posztokat más veszi majd át. A Nagy Veres Punci legyen veletek!…..
Pszichorendelés A siker foglyai 2014.05.10 00:01:00
I/a “Mosoly albuma”   Biankát mindig is sokan irigyelték, mindig ápolt és gyönyörű, eredményes és szórakoztató, mindig tudta, hogy kell másokat lenyűgözni, a férfiakat gond nélkül az ujja köré csavarta, szívesen flörtölgetett, bár maga sem tudta miért, hisz a fiúk…..
Vöröshajú lányok Amarna Miller 2014.02.22 12:20:32
 ..
Happy trolling, asshole! 2014.02.22 18:44:38
..
Happy trolling, asshole! 2013.12.24 14:50:43
Happy trolling, asshole! 2013.12.25 19:35:08
@vh5150: valójában nekem is tetszik, csak épp groszfaternek próbáltam megmutatni, hogy mi a kommentelés lényege, aztán azt mégsem írhattam be, hogy "rommá sunáznám" :DDDDDD
Hűséges olvasóink tudják: blogunk sohasem hajszolta az olcsó népszerűséget, mindig kerültük a hatásvadász címeket, és mémipari outputjainkkal nem pengettük a zsigeri gyűlöletkeltés húrjait. Ebben a posztban két olyan embert fogok megvédeni, akik előtt amúgy nem fékeznék és…..
Happy trolling, asshole! 2013.12.25 14:09:39
@Kettes: taníts mester! Mert az látható, hogy trollkodásból jobb vagy. Először leírod a posztba, hogy "(...) két olyan embert fogok megvédeni, akik előtt amúgy nem fékeznék és nem is dudálnék a zebrán (...)", aztán egyszerűen letagadod, hogy olyat írtál volna, hogy elütnéd őket.

Persze ki lehet magyarázni hogy a "nem fékeznék" csupán annyit jelent, hogy "nem állnék meg, hogy kiszálljak és adjak neki egy csokor virágot"...

És tulajdonképpen tényleg gondolhattál erre, és mindenki más pedig egy rosszindulatú geci, szóval mester, te nyertél.
Happy trolling, asshole! 2013.12.25 14:28:29
@vakapad: Én nem állítom, hogy Horváth Andrásnak mindenben igaza van, csak az zavart, hogy a vele szembeni érvelés arra redukálódott, hogy biztos bolond, mert szembement az árral. Szerintem egyelőre nem lehet még biztonsággal eldönteni, hogy bolond lenne-e.

Amiket leírtál, abban sok igazság van:
- engem is zavarnak a túl nagy bemondott számok, én sem tartom reálisnak, hogy 1000 milliárdokat csaljanak el a cukor áfáján;
- az is nagy amatőrségre vall, hogy otthon tárolta az iratokat és nem készített róluk másolatot;

Ugyanakkor igenis vannak Horváth mellett szóló, az őrültségét "enyhítő" körülmények:
- az pl. nem igaz, hogy Horváth komolytalanságát az bizonyítaná, hogy nem mondott neveket csak dossziékat lobogtatott: ezek adótitkok, a faszi a nyilvánosságra hozásukkal törvényt sértene. Én azt elfogadhatónak tartom, hogy HA próbált egyensúlyozni a törvényesség és a whistleblowerség között és csak az ügyészséggel osztotta meg az információit (ez egy normális országban elég lenne);
- azt is elképzelhetőnek tartom, hogy valójában a NAV azért nem foglalkozott a HA által nyomatott ügyekkel, mert ezeket nagyon nehéz bizonyítani, ha jól le vannak papírozva. Ebben viszont kívülről nehéz állást foglalni: lehet, hogy a NAV-nak ebben volt némi igazsága, lehet, hogy tudott volna többet tenni. És itt persze a NAV helyzete is furcsa, mert azért azt mégsem hozhatja nyilvánosságra, hogy ha a csalást így meg úgy csinálják, akkor nincs esélyünk megfogni.

Ezekben a kérdésekben viszont szerintem óvatos mérlegelésre lenne szükség, nem ilyen durva leegyszerűsítésekre, mint amiket Deutsch és pár kommentelő is tettek. Persze ezt a mno-ban, népszavában megszokja az ember, a vincenten csak azért lóg ki a lóláb, mert itt a szerzők ezt a nem-provinciális, szellemileg felsőbbrendű, européer stb. imázst próbálják tolni (csak sajnos gyakran derül ki, hogy ez ugyanannak a mocsárnak a másik széle).
Egy nappal karácsony előtt egy dolgot lehet bizonyossággal állítani: még a karácsony megrögzött szerelmesei is (amilyenek például mi vagyunk) az öncsonkítás határára értek a karácsonyi zenék elkerülhetetlen áradatának következtében. Megmutatjuk, mi mitől leszünk rosszul…..
Happy trolling, asshole! 2013.12.24 14:48:42
Ősszel a kertek többsége nyugalomba vonul, felkészül a téli álomra, jobban mondva gazdáik felkészítik azokat a hideg évszakok tétlen várakozására. Ilyenkor október tájékán még akad tennivaló, lehet cserjét, sövényt, fát ültetni, a meglévőket metszeni, az utolsó…..
Egy nagyon vicces posztba botlottunk bele a Techeblogon, úgyhogy úgy gondoltuk, gyorsan meg is osztjuk veletek, hogyan nézne ki egy New York-i művész szerint Brad Pitt, Madonna, Rihanna, Johnny Depp vagy éppen Jennifer Aniston átlagemberként. Jó szórakozást! Szavazz ránk a Goldenblog…..