Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemazakiregondolsz

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a film, amit tegnap néztem meg a tesómmal és egy barátnőnkkel, teljesen belémköltözött. Ezt álmodom és ezzel kelek, minden szereplőt tisztán látok magam előtt, a párbeszédek elmosódnak, de az események nem. Különösen egy, ami nagyon megviselt. A "Showgirls"…..
  Megpróbálom kifejteni a véleményemet arról, hogy miért inkább a hagyományos játékokat kedvelem a számítógépesekkel szemben. Nem vagyok laikus egyik téren sem, rengeteget játszottam érdekesebbnél érdekesebb játékokat gyerekkoromban. Volt köztük olyan amit eltanultunk…..
Az a nyerítés.....
 „Mi az a belső indíték, ami miatt fényképezünk?” Hangzott el a kérdés órán.Egyik ok a sikerélmény, hiszen a ballagás, az esküvő, az ősembernek a leterített vad megörökítése mind a sikerről szólt, a győzelmes és emlékezetes pillanat(ok)ról. A másik ok…..
 1.napReggel 8-ra érkeztünk az Erdély TV-hez, de a program, egyesek számára korábban kezdődött, például fél hétkor. Mikor először beléptem az épületbe, a berendezésen akadt meg a figyelmem. Minden modern volt, rendezett, tiszta. Sok érdekes szobát láttam amíg felmentem a…..
  A legelső szeretőm –mert akkoriban így neveztük- 1995-ben volt, a napköziben. Bár „szerelemről szó sem volt” ahogy a dal is mondja, én és Botika elválaszthatatlanok voltunk. Egymás mellett volt az ágyunk, egymás mellett ültünk az ebédlőben és szerepekkor…..