Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sassika

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencséseknek mondhatjuk magunkat, mert lehetőségünk volt arra, hogy nászutunkat Japánban töltsük. Sok európai szokástól eltérő dolgot tapasztaltunk, ilyen volt például a japánok európaitól eltérő fürdési szokása, amit most szeretnék Nektek bemutatni. Egyik szállásunkon a közös fürdőszobába lépve…..
Sassika 2016.05.27 09:53:42
@bringás bosszantó: Ha elmondja ki fizette (pl.: Schanzenbacher Bonifác), akkor annak örülsz? Lesz kire irigykedni? Vagy miért fontos, hogy ki fizette? Lehet, hogy a fogalmazási készsége nálad nem üti meg a mércét, de akár az is elképzelhető, hogy a megtakarítási hajlandósága fejlettebb nálad.
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
Sassika 2016.05.26 09:13:57
Kezdjük azzal, hogy ez a poszt most egy Showtime Hajdú Péterrel című műsorról fog szólni, aminek a házigazdája és egyben gyártója is az a Hajdú Péter, akinél megosztóbb médiaszemélyiséget nehezen lehetne találni ebben az országban, talán ha Sebestyén Balázs és Berki Krisztián szerelemgyermeke…..
Sassika 2016.04.25 15:01:59
@Cnere: Az lehet, de most te fizetsz érte, és nem nézed. :D
Sassika 2016.04.25 15:02:39
@Cnere: Az lehet, de most te fizetsz érte és nem nézed. :D
Amikor felüléseket végző túlsúlyos embereket látok az edzőteremben, mindig meg kell állapítsam, hogy milyen sokan járnak tévúton a fogyás és szálkásítás témakörében.  Mert feltehetően nem az a céljuk, hogy a zsírpárnák alá izmokat építsenek – kivéve, ha erőemelő az illető – hanem kockás hasra…..
Sassika 2016.04.19 09:27:20
@zsocasos: Nem forgom túl a dolgot, csak értelmezem a mondatot.

Leírom mire gondolok:
"a testzsírja ránézésre az 5%-ot sem haladja meg, ami már az életét is kockáztathatja"
Tehát itt azt írja, hogy már az életét kockáztatja azzal, hogy ~5% körüli a testzsírja. Magyarul, ha ez alá megy, akkor meghal. Eddig ok.

Következő mondat:
"A létfontosságú testzsírarány egyébként 0-3%-között mozog, ez alatt már képtelen a szervezet a normális működésre."
Na itt már van egy kis ellentmondás, mert ebben a mondatban szerepel a 0 is. Ami nekem azt jelenti, hogy NULLA. Tehát 0%, vagyis 0g zsír. Tehát ebben a mondatban a 0% és 3% között mozog a létfontosságú arány testzsírarány.

Na én ezt nem értem: első mondatban x > 5%, majd 0% < x 3%.
A Blikk biztos forrásból úgy értesült (bizonyára járt érte a 10 ezer forint is), hogy semmin sem spórolt Hajdú Péter a Showtime Hajdú Péterrel című műsor forgatásán, amit a Millenáris Központ megastúdiójában rendeztek be. A Tv2-s műsorvezető-producer legalább 300 millió forintot tapsolt el a…..
  Hozhatom a velőscsontot, nagyságos uram? Ki tudja, hányszor néztem újra rajongva a Szindbád zseniális leves jelenetét. Ha vendégek érkeznek hozzánk a szent alapléfőzés idején, előre megkérdem, zavarja-e őket, ha a lakást átjárva a fazékban marhacsont rotyog? Egy alkalommal egy barátom…..
Sassika 2016.04.06 14:26:56
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
Sassika 2016.03.21 13:49:52
Vitézy Dávid ma a Közlekedési Múzeumot vezeti, illetve újítja meg. Természetesen aktuális terveiről is beszélgettünk vele a Forbes márciusi számában megjelent interjúban, de rengeteg érdekes rész nem fért be a lapba. Ezeket két részletben közöljük itt a blogon, ez az első - többek között…..
Kedves Olvasók! Mai bejegyzésünkben szerettünk volna egy kicsit utánajárni annak, hogy miből is készülnek pontosan a zacskós levesek, láthatunk-e minőségbeli javulást az összetevők között és vajon a rossz hírük valóban jogosan él-e a köztudatban? Az összetétel mellett arra is kíváncsiak voltunk,…..
Sassika 2016.02.06 06:50:08
@efe Padilla: Basszus, pont most akartam bemásolni ugyanezt a linket! :)))))))))))))))))))
UPDATE2: valóban nem lehet párhuzamot vonni az MTVA és az RTL húzása között, az előbbi (Jakupcseket szinte adásból kirúgni) gyökérség volt, a másik egy üzleti döntés, amit ráadásul korábban meghoztak. A posztba nem írok bele viszont mert maradjon csak itt a mellélövés is.…..
Sassika 2015.12.23 10:21:34
@cukkmukk: mert nem te voltál a célcsoport. :) mondjuk én sem.
A legszebb az egészben az, hogy saját maguk is elismerik, hogy direkt félrevezetik a népet, és értelmezhetetlen adatokat közölnek: a Facebookon kb 13:00-kor kirakott közleményben még az szerepel, hogy Történelmi nézőszámot hozott a történelmi mérkőzés  Az M4 Sport a…..
Sassika 2015.11.16 21:22:49
@Laetus: Egyáltalán nem vérprofi az m1, meg társaik. Te így látod, én nem.

Mi az a röszkei csata? Úgy látom jól átmosták az agyadat.

Igen, beleborzongunk abba, hogy az adóforintjainkból külön bérkommentelőket tart fent az MTVA.

Mennyit fizetnek neked ezért???

Egyébként a grafikon szerint tényleg sokan nézték a meccset, én is.
És mondjuk ki, a közvetítés is profi volt. Erre nincs panasz. Főleg, úgy hogy nyertünk is egy fontos meccsen! :)
Life Advice Oreo keksz házilag 2015.11.11 06:30:00
Az új mániám az oreo keksz. Olyannyira, hogy minap Édesanyám megkérdezte mikor hazalátogattam, hogy mit kérek karácsonyra. Mondtam neki, hogy egy karton oreo kekszben kiegyezünk :) Nem hiszem, hogy komolyan vette a választ. Pedig...... :) Na mindegy :) Viszont blogger társam és jó…..
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
Ha ma valaki Dubairól beszél, ahhoz sokszor negatív dolgokat kapcsolunk: a mérhetetlen gazdagságot és pénzkidobást, az elrugaszkodott projektötleteket és a semmiből felépített mesterséges közeget (és ne felejtkezünk el a magyar nyelv gyöngyszeméről, a dubajozásról sem).…..
Sassika 2015.06.27 20:54:03
@paraszthajszal:

"...ha az ember hóra meg az alpesi hegyekre kíváncsi, akkor miért ne Svájcba menne, ahol mindezt láthatja eredetiben?"

Ma az interneten fellelhető website-ok 12 százaléka pornó oldal. Miért néznek az emberek pornót, mikor eredetiben is csinálhatnák?
Sassika 2015.09.04 13:06:37
@retrovírus: elhiszem, ha kifejted, hogy mi volt benne ostoba!
A Harmadik Birodalom katonai támadásától tartva a svájciak elképesztő módon álcázták lövegállásaikat. Erdei családi ház, amely nem is az (Fotó: Christian Schwager és Leo Fabrizio)..
Sassika 2015.06.30 10:53:46
@lifelike: Mire alapozod ezt?
  Ha lekvárfőzésről van szó, akkor ahány ház, annyi szokás, de szerintem van néhány titka a finom lekvárnak, amit ha betart az ember, többet tuti nem vesz bolti lekvárt.  Egész kiskoromból meghatározó élmény az anyukámmal való közös lekvárfőzés. Mióta saját…..
Sassika 2015.05.31 00:35:37
A gyerekek imádják a gyorséttermi sültkrumplit - az otthoni sokszor nem is jó nekik. Spurman megszerezte Magyarország kedvenc sültkrumplijának receptjét. Hozzávalók egy nagy adaghoz: Két hosszúkás krumpli Mogyoróolaj (annyi, hogy ellepje a krumplit) 2 kanál kukorica…..
Éppen rövid nyaralásomat töltöm a szülői házban Magyarországon, így mi se lenne tökéletesebb téma, mint a házi kenyerünk, amit dédimamám receptjéből kiindulva édesanyámmal egy nyár alatt tökéletesítettünk. Akik kenyérsütő gépet használnak, ők most húzzák ki a konnektorból, és csináljanak helyet a…..
A kommentelőket komolyan kell venni. Az olvasók azon kicsi halmaza, akik megtisztelnek bennünket azzal, hogy le is írják a véleményüket. Sokat segítve ezzel, ha negatív, ha pozitív a visszajelzés, akkor is. Tehát nem rúgunk bele, még akkor sem, ha úgy gondoljuk, hogy az lenne a…..
Van az MTVA-nak egy új magazinműsora, a Rúzs és selyem. A címből már lehet sejteni, hogy nem olajcseréről lesz benne szó, hanem női dolgokról, főleg a divatról, ami dicséretes, sőt, a Nemzeti Hírtévé bemondóinak öltözködését elnézve, rá is fér a csatornára alaposan. A…..
Belsőség Mér' kell ijesztgetni? 2015.03.11 13:45:02
De tényleg, micsoda dolog már. Az ember csak békésen gurul, erre meg rádudálnak. Micsoda viselkedés ez? Hová lesz ez az ország így? Azt hiszem, itt az ideje, hogy mozgalmat indítsunk: senki ne dudálhasson csak úgy a zárt villamospályán tekerő bringásokra. Még a végén…..
Ritkán adok edzés tanácsokat. Részben azért mert nem is lennék hiteles a pálcika alkatommal, másrészt meg erre ott vannak webáruházak marketing fogásai, „a tippek az iszonyatos fejlődésért”. Most azonban egy két gondolatot mégis megosztanék, lévén utolsó pillanathoz…..
Ökoházban élni nem pusztán nekünk, embereknek felüdülés, de a természetnek is könnyebbség. Talán bele sem gondolunk, de az építőanyagok "pályafutásuk" során egy sor különböző fázison (előállítás, szállítás, használat, bontás, újrahasznosítás) keresztül gyakorolnak…..
Pár hónap blogolás után elérkezettnek látom az időt arra, hogy kicsit közelebb engedjem magam hozzátok, Kedves Olvasókhoz, és bemutassak pár játékot, amit gyermekkorom óta imádok, és akármikor előveszem, ugyanazt az élményt adja, mint akkor. Nem csak a nosztalgiafaktorról…..
  A Hansgrohe piacra dobta Magyarországon az új EcoSmart technológiával felszerelt Logis csaptelep kollekcióját, amely akár 60%-os víz- és energia megtakarítást tesz elérhetővé bárki számára.  Működésének alapelve - leegyszerűsítve - a következő: a csaptelep…..