Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petrop

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már Érsekújváron készül a HSC Csíkszereda csapat a jégkorong MOL Liga elődöntőjének harmadik összecsapására. A csíki csapat az első idegenbeli mérkőzésen el szeretné dönteni a továbbjutás sorsát.  Idegenben, a HC Érsekújvár otthonában lép pályára a HSC…..
A Csíkszeredában zajló Challenge Kupa nyitómérkőzésén a lengyel és kazah válogatott remek színvonalú mérkőzést vívott, a rendes játékidő végén 2-2 állt az eredményjelzőn, a hosszabbítás második percében Teszlink gólja a kazahok győzelmét jelentette. A nap másik…..
petrop 2012.12.15 21:27:03
@csatoimi: sajnos egyet kell értenem a véleményeddel. ilyen kaliberű csapatok, játékosok ritkán fordulnak meg Szeredában. Így, hogy ilyen kevés néző van, nehéz lesz következő alkalomra hasonló tornát összehozni Szeredába. egyszerűen nem fogják ránk bízni, mert gyenge a körítés, nincs közönség.
Hajrá Sport Club Ki érti ezt? 2012.10.31 21:22:35
  A nem éppen a régi időket felidéző kőkemény katonacsapattal szálltak szembe ma este a fiúk annak reményében, hogy legalább itthon győztest mérkőzést nézhetünk végig, ami morálisan is hozzájárulna csapatunk felemelkedéséhez.   Jól kezdjük a találkozót, egy…..
Bár a MJSZ honlapján úgy szerepel, hogy elfogadták a HSC Csíkszereda óvását, itt tulajdonképpen a brassói óvás nyomán keletkezett elsőfokú elmarasztaló döntés elleni fellebbezést fogadta el a MOL Liga Végrehajtó Bizottsága. A Miskolc ellen szerzett 1 pontot, valamint a Brassó…..
Ryan menedzsere nem érti a Fehérvárt  2012.07.08. 19:32 Hblog ..
petrop 2012.07.08 22:58:07
@acs63: Ez egyáltalán nem biztos, hogy minősülhet felmondásnak, bőven lehet ezen fogást találni. egyébként is nagyon zavaros, amit a menedzser nyilatkozik. tele van ellentmondással, és csúsztatással. Igazából akkor lehetne pontosan véleményt formálni, ha ismernénk a pontos szerződésszöveget és a felek által egymásnak küldött levelezést, nyilatkozatokat. Az ilyen ügyekben minden szónak jelentősége lehet. Ez eddigi nyilatkozatokból inkább feltételezésekre futja, de azok alapján inkább Ryan aggódhat.
Szakszervezetek, anarchisták, szocialista feministák, parlamenten belüli és kívüli pártok, ifjúsági mozgalmak, kurdok, muszlim szervezetek: míg Magyarországon a Critical Mass kizárólag a kerékpározókra vonatkozik, és május elsejéről a hosszú hétvégén kívül leginkább a…..
Sorozatszakító mérkőzés vár ránk  2012.04.18. 11:34 F. Kapus..
petrop 2012.04.18 23:03:17
@csatoimi: szerintem egy kicsit elhamarkodtad az ítélkezést Primeauról. mégis mit lehet tenni edzőként amikor kapsz egy kettős kiállítást, és mattolnak? kívülről nézve a szlovénok nagyon okos gólokat lőttek. második gólnál takarja a kapust a szlovén, és a kapus hosszúra várná a lövést. a szlovén laposan rövidre lő. ez zseniális volt, be kell látni. harmadik gól: levegőben ér bele a szlovén csatár. szintén védhetetlen. harmadik harmadban egy csomó fegyelmezetlenség miatt rengeteg kiállítás. Sille is hülyeséget csinál. egyébként szerintem nagyon jól játszik. ez van, ez a meccs elment. holnap kell, és lehet nyerni a sógorok ellen. az edző ebben nem volt benne, nem tudom hibáztatni. a felkészülési tornán is jól csinálta, hogy fiatalokat próbált ki. semmi értelme nem lett volna a top csapattal menni Szeredába. ez sértheti egyesek büszkeségét, de nem ésszerű. Primeau az eddigi legjobb edzőnk, nem kell elmarni.
Hajrá Sport Club Az utolsó menet 2012.03.19 13:26:00
 Elérkeztünk a 2011/2012-es jégkorongidény utolsó eseményéhez, a román bajnoki döntőhöz. A finálé előtti napon Nagy Béla edzőt kérdeztük.  Az idei szezonban egyetlen alkalommal szenvedtünk vereséget a brassóiaktól, Borsosék a román kupa elődöntőjében győztek…..
Ljubljana–Fehérvár 4-3 2012.03.01. 19:14 F. Kapus..
petrop 2012.03.01 23:51:36
hűséges, de eddig passzív követője voltam a blognak, de az utóbbi események után nem tudom megállni, hogy ne szóljak hozzá. sajnos nem tudok egyetérteni azokkal, akik a pozitívumokat keresik a mostani teljesítményben. megértem, hogy ilyen a sport, benne van a pakliban, hogy egy csapat annyira leblokkol a feladat súlya alatt, ahogy most a Volán tette. az idei szezon egyértelműen fejlődés volt, de azt gondolom, hogy a legnagyobb jóindulattal sem helyénvaló most a pozitívumok méltatása. ez a csapat, sajnos el kell ismernünk, egyszerűen nem nőtt fel a feladathoz. a legfontosabb pillanatokban kudarcot vallottak, és mondhat bárki bármit, ez az egész idénybeli teljesítmény beárnyékolja. mert egy csapat igazi nagyságát az adja, hogy megállja a helyét a nehéz pillanatokban, képes győzedelmesen kikerülni azokból. ez nekünk sajnos nem ment, és ezen érdemes elgondolkodni. nem egy esélyt kaptunk, hanem sorozatban hármat, amikor a délszlávok leiskoláztak akaratban, győzni akarásban. nem érdemes a bírókra fogni, siralmas volt a játékunk. egyszerűen érthetetlen, ami történt, és egyetértek exL:1 hozzászólásaival, a fiúk nem érdemlik meg a babusgatást. ha legalább méltóképpen veszítettek volna, akkor emelem kalapom, de ebben nem volt semmi méltóság, sajnos szégyen volt az utóbbi három meccs. ha győzni akar egy csapat, akkor most éreznie kell a kudarc súlyát és tanulni ebből a jövőre nézve.