Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doubting thomas

1 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még szinte fel sem ocsúdtunk a kormány idegenellenes plakátjaiból, Orbánék máris újabb döbbenetes ötlettel borzolják a kedélyeket. A bevándorlás elleni harc jegyében négy méter magas kerítéssel zárnák le a szerb–magyar határt, amiről mi is megírtuk véleményünket.…..
„Legyen ismét Békemenet!″ – hirdette meg Bencsik András az e heti Demokrata vezércikkében, amiben a paksi erőmű múlt héten bejelentett orosz bővítését a magyar függetlenség diadalaként ünnepli (igaz, a szerző már harminc éve is kötődött érzelmileg a…..
doubting thomas 2014.01.25 12:58:00
@Húsleves: Emlékszem egy fidesz gyűlésre amikor az MDF volt kormányon még anno... akkor azt mondta Viktor az MDF-re, hogy "ezeknél nagyobb családi összefonódás van, mint az mszmp-nél volt".

Két év múlva olyan örömmel összefeküdtek velük hogy ihaj. Nagyjából akkor ábrándultam ki az egész bagázsból.
WinMagazin Megvan az év trollja! 2014.01.24 20:00:00
Az IDDQD blog hozta le az év trolljának sztoriját, aki a Call Of Duty - Ghosts játékban igyekezett mindenki agyára menni. A normális esetben Master of Luck névre halgató user eltorlaszolt egy spawn helyet játék közben, amire a reakció artikulálatlan üvöltés volt a válasz. Ha csak…..
Vannak bizonyos napok, amikor a nép a helyett, hogy idióták beszédjeivel foglalkozna, inkább kiszabadul a természetbe. Szarik a Birkamenetre, meg a hetven felé húzó nagy ellenállókra, tudja hogy lófasz lesz itt, nem változás. Ki akar kapcsolódni, eltölteni egy napot úgy ember…..
Háborúk mindig voltak és lesznek az emberiség történelmében. Belegondolunk néha, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy békében élhetjük a napjainkat? A kis mindennapi mérgeink közepette, amikor nagyszüleink néha korholóan ránk szólnak, hogy ez semmi ahhoz képest, ami a háború…..
A sajtóban részletek jelentek meg a három az ötödikes, tehát 11 éves gyerekeknek írt erkölcstankönyvek egyikéből. Ami ebből a könyvből kiviláglik az nem erkölcs, csupán erőszakosság, összeesküvés-elmélet, és gyenge minőségű sovinizmus. Nem akarom, hogy az én gyerekem azt…..
Egyébként mi berének hívjuk. Hozzávalók:  1 kg cukkini 2 tojás 10 ek. liszt só bors olaj a sütéshez pár gerezd fokhagyma Elkészítés:  A cukkinit megmossuk és ha nagy, akkor kimagozzuk. Lereszeljük, majd kinyomkodjuk a levét. Hozzáreszeljük a fokhagymát.…..
Ha valaki, akkor Carmen Dell'Orefice a tökéletes bizonyítéka a fenti kijelentésnek. Az idén 82 éves amerikai színésznő/modell egy igazi időtlen szépség, mindemellett hihetetlen formában van! Az olasz és magyar felmenőkkel rendelkező Carmen, 15 évesen került először a…..
doubting thomas 2013.06.01 06:44:13
A hír bejárta az országos sajtót, de még egyik szerkesztőség sem kerített sort arra, hogy riportert küldjön Balatonfüredre. Pedig érdemes volna, az észak-balatoni város református iskolájából ugyanis el akarnak távolítani két pedagógust, mert „nem elég lelkesen közvetítik…..
doubting thomas 2013.02.17 11:06:49
@Deres: Van ahol nincs választás. Egy iskola van egy településen, azt megkapta az egyház, és onnantól az van amit ők akarnak. B verzió: gyerek ingázik naponta 2-3 órát akár hat éves korától egy olyan iskolába, ami megfelel neki-szüleinek.
Bornai Tibor A fa ára 2012.12.30 19:35:58
Szomszédom szomorúan mutatja a kertjében álló, félbevágott fenyőt. Valaki ellopta karácsonyra a felső másfél métert. A fejemet csóválom, és már ébred is bennem a tanult gondolatsor, hogyan lehetne elkapni az illetőt, miként bizonyítható, hogy éppen annak a fának a csúcsa…..
FONTOS!!  "Sok helyen... benzinkutaknál, parkolókban, áruházaknál ingyen  osztogatnak kulcstartókat, különböző dísztárgyakat az autókhoz!  NE FOGADJÁTOK EL !!! Ez egy CHIP, ami a bünözök követésére szolgál.  Most ezek a bünözök követni tudnak és…..
Sokszor szidjuk itt a Budapest Butikon a női ruhák kínálatát. Pedig a férfiak vannak csak igazán nehéz helyzetben, ha mondjuk nem kritikán aluli minőségű, sárkányos-koponyás-feliratos pólókban és seggkilógatós, tapadós nadrágokban akarnak járni. Shitgun nevű kommentelőnk…..
A világ legveszélyesebb éttermeinek toplistáját nagy megdöbbenésemre egy kínai teaház vezeti. A taoista templomban kialakított Hua Shan Teaházhoz vezető turistaút sziklafalba vájt hosszú lépcsősorral indul, végül egy elnagyolt lánckorláttal biztosított meredek lélekvesztőn…..
. . A McDonald testvérek, Richard és Maurice már 1937-ben BBQ éttermet üzemeltettek a kaliforniai Monrovia reptér közelében, de miután 1940-ben San Bernadinoba költöztek, új létesítményüket McDonald's néven és egyszerűsített menüvel nyitották…..
doubting thomas 2012.10.07 13:24:04
@Rocko-: Drága, egészségtelen és szar.
Tegnap este publikáltam egy posztot, amiben leírtam az RTL Klub Híradó Couchsurfing riportjáról szerzett forgatási élményemet. A posztban eredetileg közzétettem egy beszélgetést, ami az operatőr és közöttem zajlott az autóban útban a CS party felé. A dialógusunk alatt szóba…..
doubting thomas 2012.10.06 06:32:20
@genyamagyar: +1 :)
Nyilvánvalónak kellene lennie, hogy semmi, de abszolút semmi nem fontosabb a társadalom számára, mint a család tekintélye és struktúrája. Legalább az emberek fele, fiatalok vagy idősek, állandóan függ a családtól, és mindenki függ a családtól legalább élete egy szakaszában.…..
doubting thomas 2012.10.03 18:45:12
A gyermekeknek a felnőttek társas érintkezésében nem szabad, hogy sok szerep jusson. 945. § A gyermek helye az iskolában, vagy otthon, a gyerekszobában van. Nemcsak a neveléstan alapelvei, de 946. § a társadalmi szokások ellen is vét, aki 16 éven aluli gyereket színházba, moziba,…..
doubting thomas 2012.09.29 11:11:26
@A fidesz a betegek kiirtására készül: Több, mint száz éves könyvből van.
De nagy része még ma is aktuális. Pl. rosszul vagyok azoktól, akik produkáltatják a gyerekeiket.
Nesze!szer Az életmentő malacka 2012.09.21 19:03:13
Hol volt, hol nem volt... majdnem az Óperenciás tengeren túl... élet egy kicsi kecske az állatkertben, aki rendesen beleesett a vízbe. Ám az okos kismalac nem volt rest és jól megmutatta neki, hogyan is kell kikászálódni a mesterséges tóból. Azóta pedig az életmentő sztori kering a…..
doubting thomas 2012.09.22 16:09:31
"Az elmúlt napokban rengeteget hallhattunk a családon belüli erőszakról. Olvashattunk, beszélhettünk a méltatlan „vitáról“, amely a Parlamentben zajlott. Megtapasztalhattuk mindazt a dühöt, haragot, amit a téma felszínre hozott az emberekből. Pro és kontra. Aztán azon kezdtem…..
doubting thomas 2012.09.16 10:44:54
@Szélmalomharcos: nem vagy te egy kicsit a kurva anyád?
Az iszlám világban a napokban kitört vallásos zavargások (immár magyar érintettsége is van a dolognak) kapcsán sok mindent el lehetne mondani, de amit én ezúttal ki szeretnék hangsúlyozni, azzal kapcsolatban egészen elképesztő módon olvastam a CNN-en Mohamed al-Zawahiri, az Al…..
3-5 millió forint között kereshetnek azok a sztárok, akik az RTL2 táncos műsorában szerepelnek. A jelöltek egyike Vastag Csaba, aki állítólag ennél is nagyobb gázsit szeretne, írja a mai Bors egy jól értesült produkcióközeli informátorra hivatkozva. Az első X-Faktor nyertese…..
doubting thomas 2012.09.12 20:14:01
Az "Univerzum Legkülönösebb és Legérdekesebb Objektumai" versenyen komoly esélyesek volnának a fekete lyuknak is nevezett szingularitások. Ezek a jelenleg elfogadott nézetek alapján óriási csillagok megsemmisülésekor keletkeznek, eseményhorizontjukon semmi sem menekülhet ki, ha…..
Kedves Embertársaim! Új bűnbakra talált a közvélemény - napjainkra szabályos boszorkányüldözés indult a nácik ellen. Mainstream lett bárkit, akivel nem értünk egyet, lépten-nyomon bizonyíték nélkül, büntetlenül lenácizni, megszólni. A médiákban, blogokon, facebookos…..