Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attreides

89 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Élesztő nemzetközi karrierje tulajdonképpen akkor kezdődött, amikor bevettük a csapatba Németh Andrást >>>, Londonban élő barátunkat, aki akkor az elmúlt pár évben serényen építgette a kapcsolatot a londoni főzdékkel. Eleinte a London Fields Brewery, aztán a Crate, a…..
attreides 2015.11.17 15:12:29
Ingyenes korcsolyapálya minden nap 8–22 óráig december 1–január 2. között. Sajnos idén nincsen webkamera, mint tavaly. Pedig milyen jó volt, az ember fia leküdte a gyereket, oszt otthonról nézte a meleg szobából.  ..
A napokban vizsgáztattam le a kocsit, minden flottul ment. Bejelentkeztem, fogadtak vártam kb 2 órát, majd fizettem. Ekkor közölték, hogy változott az autó környezetvédelmi besorolása, ezért csak az egyik (alsó) matricát tudják felragasztani, a másikért be kell mennem az…..
Ha más nem is,... én nagyon örömmel egész Óbudának Boldog új évet kívánok! Talán januárban járok arrafelé, de arról beszámolok majd... Szeretettel, fogadjátok el -e videót.  ..
A mai naptól az Android Market "reviews" szekciójában a megjegyzések mellett megjelenik a készülék típusa és a kommentár idején használt verzió száma is. Így végre nem kell azon töprengenünk, vajon egy már kijavított hiba miatt dühöng-e az egy csillagot osztó…..
Kedves Dávid! Naponta a Szentendrei úton járkálunk a városból ki-be, és valahol Bp. és Szentendre között félúton mindig kávé illatot érzünk. Néha egész frissen pörököltet, néha benzinnel kevertet. Persze feltételezem, hogy valójában nem kávé, de egyszerűen nem bírunk…..
A Főzdefesztnek mindig is fontos volt a korrekt tájékoztatás, az információ folyékony haladása, ezért az idei fesztiválra rendes térképet is nyomtunk, azaz nyomunk. Viszont pont az információ folyékony jellegénél fogva, nem könnyű végső formába önteni, ezért ezen az éppen…..
attreides 2011.10.05 10:17:16
A "Követnek a DM-ben a biztonsági őrök, de miért?" Facebook-oldalt tízezer rajongójával, számtalan posztjával és kommentjével együtt egy csapásra, múlt héten inaktiválta a létrehozója, mert egy hónapja egy rejtélyes kéz törölte az admin-jogát. A DM tagadta,…..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/pecs2010/babylon_circus_rodler_miklos/feed", "width":"500", "height":"300", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
Demszky Gábor és Molnár Gyula mosolyogva tandembiciklizik valamelyik választás előtti időszakban. Többek közt ez a kép is felvillant a Fidelitas mai településkonferenciáján, amelyik a két évvel ezelőtti Városálom 2010 folytatása volt, ezúttal "2 kerék - 4 kerék"…..
Ezt nézzétek!Kedves pikula ! A Budapesti Fidelitas október 4-én szombaton 10 órától az Uránia filmszínházban egy egész napos szakmai konferenciát szervez, melynek keretében neves előadók segítségével vitatjuk meg a várostervezés, a környezetvédelem, a közlekedés, a…..
attreides 2008.10.01 17:36:47
@bKvfigyelő én úgy gondolom teljesen korrekt az olvasóidat tájékoztatni egy bp-i közlekedéssel foglalkozó eseményről, ahol pl az általad is említett VEKE képviselője is részt vesz.
varosalom.hu/kozlekedes-kornyezetvedelem/

Nem csak pártkatonák lesznek ám...
érdekes mód az urbanisztika szekcióba egész sokan jelentkeztek felismerve, hogy itt a lehetőség a párbeszédre, mégis hogy lehetne másképp véleményt cserélni?

Emailezgetni az ügyfélszolgálattal biztos izgalmasabb :) és kétnaponta megállapítani hogy nosza megint a forma levél érkezett... Hús-vér szakpolitikusok és szakemberek lesznek jelen, nem fidelitasos mitugrászok.

Amúgy meg egy pillanatra sem akarunk pártatlannak mutatkozni választási programalkotási folyamat során miért is ne kérdezzünk meg benneteket fiatalokat, akik bp-en közlekedtek, szórakoztok ti milyet szeretnétek?
attreides 2008.10.01 20:38:50
Órák óta nem érhető el a Google Docs, pontosabban annak online táblázatkezelő része. A Twitteren látszik, hogy nem lokális problémáról van szó. Német és angol felhasználók is jelzik a hibát. A GoogleGroups "Spreadsheets" topikjában kifejezetten lincshangulat van…..
Új kampánystratégiát választott a Fidelitas. Hogy pontosan mihez, azt nem tudjuk, ebből a zavaros közleményből ugyanis nem sokat lehet kihámozni. Lényeg a lényeg: alkalmazva valami furcsa központozású fagylaltmárka – talán Ëskimo? – módszerét, az ún. közönséges…..
attreides 2008.08.06 10:04:48
végigolvasva a cikket ( ctrlma.hu/?q=content/gyurcs%C3%A1ny-a-hib%C3%A1s ) és az elmúlt hetek eseményeit összegezve (kissé összeesküvéselmélet szagúan) az az érzésem hogy ez az akciócsoportos szarkeverés nem más mint a Fideltas totális lejáratása és az "az intellektulis új csapat" alias IT érdekeinek csiszolgatása...

pontosan beillik a felső vezetők által elképzelt képbe, hogy a fidelitas szórólapozik és bulizik az IT meg szállítja a szakértőket... szerencsére vagyunk páran akik megpróbálnak ennek ellentmondani
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/gkerek/kampanyzaro_fenyhid/feed", "width":"470", "height":"215", "orientation":"horizontal", "size":"s", "bgcolor":"#FFFFFF", "textcolor":"#FFFFFF", "number":"2", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu" }); ..
A Fidelitas kész segíteni az Oktatási Minisztériumnak, ha a tárca képtelen összeszámolni, hogy idén hányan jelentkeztek felsőoktatási intézménybe - erről dr. Cser-Palkovics András és Ágh Péter, a Fidelitas alelnöke beszélt csütörtökön, a minisztérium épülete előtt.…..
Szánj időt magadra Rajtad múlik! 2008.03.06 13:38:00
Ha eleged van abból, hogy nem vesznek komolyan és nem képzelik, hogy végig tudsz gondolni érett ésszel dolgokat, március 9-én megálljt parancsolhatsz. De el kell menned, és igent kell mondanod. Helyetted nem teheti meg senki. Ne gondoljuk, hogy a baloldaltól csak annyi telik, hogy…..
Igen, próbatétel előtt áll az egész ország demokratikus kultúrája. Akarnak-e élni és ténylegesen élnek-e az emberek a népakarat közvetlen kinyilvánításának az Alkotmányban biztosított lehetőségével, felismerik-e, hogy a köz ügyei, egyben saját legfontosabb ügyeik rájuk…..
Az IKSZ és a Fidelitas XI. kerületi szervezetei szeretettel várnak mindenkit a népszavazási kampány ifjúsági kampányzárójára péntek este 7-re a Feneketlen-tóhoz. Vidám hangulatban mécsesekkel és gyertyákkal alkotunk élő fényfüzért és állunk ki az igenek mellett.  …..