Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abindarraez

212 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem gondoltam volna, hogy 15-20 éve indult dinóláz máig kitart. Amúgy szeretem őket, még akkor is ha bosszant, hogy emiatt már senki sem használja a tisztességes nevüket (sárkánygyík) és egy alsós általános iskolás több őshüllőt tud felsorolni latinul, mint az…..
Újabb hajós hír: Pozsony után ezúttal a magyar főváros környékéről. Az országos hírügynökség tudósítása nekem kicsit optimistának tűnik, különösen a hajóra átülő autósok becslésében, de ne nekem legyen igazam.MTI Még ez évben dunai szárnyashajók kapcsolódnak be a…..
A Thököly út az én idealizált városképemben mindig egyfajta második Andrássy út volt, már amennyiben annak Kodály köröndtől kifele eső szakaszára gondolok: kétoldalt fák, a kerítések mögötti kertekben tornyosuló villákkal, díszes bérpalotákkal. Csak hát az idők során elkopott a varázs, a város és a…..
Nem magyar, hanem új-zélandi illetőségű az a fickó, aki egy reggeli hírműsorban, kolleganője határozott "ne, ezt azért mégsem kellene" tiltakozása ellenére beolvasott pár nézői reakciót egy vendégükkel kapcsolatban, aki nő létére, izé, kissé feltűnő bajuszt…..
Abindarraez 2009.04.01 09:55:32
 Ez a blog diszkontinuálva van. Lesz majd helyette más, jobb. Ezt így meguntam. ..
Leginkább úgy néz ki, mint egy krumpli és egy elcseszett plüssállat keveréke, pedig sün, csak egy tüskéje sincs. A buckinghamshire-i állatkórházban augusztus óta nevelik a Spud nevű egyedet, de egyelőre nem találtak magyarázatot az állapotára. "Tavaly hozták be,…..
Abindarraez 2009.03.17 15:37:45
@Vad.Korte: Egyetlen "komoly" tudós nem vitatja a darwini evolúciót...

Ha a tudmány meg korrupt, akkor hogy lehet az, hogy még egyetlen adományozónak nem sikerült olyan kutatást finanszíroznia, ami bebizonyította volna a homeopátia hatásosságát?
Budai barátom (a továbbiakban: Bébé) mutatta nekem azt a furcsa kiadványt, amit az egyik reggel talált postaládájában. Bébé elmondása szerint arra lett figyelmes, hogy a láda kinyitása után a fél esőerdőnyi, duguláselhárítást reklámozó cetlik hullása közben Morvai Krisztina…..
Nem térek magamhoz. Én mindig is mondtam, hogy a majmok túlértékelt, agresszív kis szemétládák, sőt, sokakkal ellentétben én aktívan fel is léptem ellenük. Hiába volt persze, a magyar társadalom még nem érett az ilyesmire. Aztán most tessék, egyszerre két, kísértetiesen…..
Menjen fel a páternoszterrel a negyedikre - mondták állítólag ifjú korában a nagynénémnek, aki vagy félórát várt, hogy a különös tisztségű úr megérkezzék és felkísérje. Lehet, hogy ezt a sztorit mindenki a saját nagynénjével ismeri, de nem is ez a lényeg. A páternoszter…..
Na ez már megint kiverte a biztosítékot. Index.hu, 2009:Az előrelátás kézenfekvő módja, hogy a következő napokban soha nem látott mennyiségben töltjük fel a házi töményszesz-készletet. Az alkohol kikapcsolja, vagy legalábbis csökkenti a szervezet hőérzékelő képességét,…..
 Darth Ratzinger megint hülyeségeket beszél: az, hogy szerintük az emberi élet a fogamzással kezdődik az egy dolog (bár érdekelne, hogy akkor az egypetéjű ikreknek van-e külön lelkük), de emiatt az alapvetően értelmetlen elképzelés (egy háromnapos embrió 150 sejtből áll,…..
 Ez a blog a mostani formájában megszűnik, lesz helyette valami más, valami nem ilyen parttalan, de csak azután, hogy hazatértem és hozzáférek a könyveimhez...
Betelt a pohár... Egy ideje figyelem a honi média Sarah Palin elleni tűrhetetlen hangnemét, de ez most, iszonyatosan idegesít. De miért is? Hisz nem vagyok a Hokianyu rokona, nincs senkim Amerikában, nem vagyok republikánus sem - egyáltalán, szerintem nem nagy különbség nekünk, hogy…..
 Operation Musashi..
A magyar médiatörvény mindig tartogat meglepetéseket. Gondolom a Micimackót nem védi ennyire a törvény keze, pedig pont ugyanannyi autoritással rendelkezik mint ez a két kötetes szöveggyűjtemény, csak nem épült fel köré egy elnyomó apparátus. "Nothing must be held…..
 Én vagyok az utolsó, aki az idegen szavak használatát ellenzi, de az indexnek sikerült valami egészen rendkívüli módon kiborítót alkotnia itt és itt:"Az Egészségbiztosítási Felügyelet hivatalból vizsgálat indított az Index cikke alapján, amely szerint egy…..
Barcelona egy kb. Budapest méretű város. Itt van néhány Fun Fact:- Egy darab jegy 1.30 euro. Viszont a gyűjtőjegyek léteznek 10 utazásostól 90 naposig. Az előbi 7. 40 (azaz egy jegy mindössze 74 cent, jóval olcsóbb mint otthon), minden létező járműre jó busztól vonatig és 1 óra…..
 "Adéu!" Tursiops truncatus, Barcelona 2008...
 Itt egy hír, "Meglincseltek egy palesztint Jeruzsálemben" főcímmel. Itt ugyanaz a hír a BBC-től, a CNN-től és a Haaretz-től. Az eset most történt, kicsit még zavaros, de az már egyértelműnek tűnik, hogy nem közlekedési baleset történt, hanem terrortámadás,…..
Ez vicces, még Mr. tévedhetetlenhez is képest. Nézzük a tényeket, azaz mondjuk azt a levelet, amit a kérdéses pápa négy nappal a kinevezése után írt: "To the Illustrious Herr Adolf Hitler, Führer and Chancellor of the German Reich! Here at the beginning of Our Pontificate we wish…..
 Mutasson valaki egy, csak egy rohadt országot ezen kívül, ahol a miniszeterelnök egyetlen tényleges tevékenysége az, hogy a feleségével kézenfogva mindenféle parttalan tüntetéseken vesz részt. Mégis mit gondolnak ezek, attól hogy néhány díszmajom aláír egy fecnit attól…..