Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felvidékimagyar

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kiemelt figyelem és rekordnagyságú licit mellett talált gazdára az első Magyarországon gyártott Mercedes-Benz B-osztály személyautó a Vatera online piacterén. A három hét alatt több tízezer érdeklődőt vonzó jótékonysági aukció teljes, 20.110.000 forintos bevételét a…..
Felvidékimagyar 2012.04.23 20:23:59
@waffen55: Bocs, de a "milliárdos és rendes ember" szókapcsolat szerintem kicsit azért álszentnek tûnik... (akárki is legyen az illetô...) Ettôl függetlenül örüljünk annak, hogy egy ekkora összeg olyan helyre kerül(hetett), ahol olyanokkal foglalkoznak akik tényleg nem tehetnek a saját sorsukról! Tehát ez egy értelmes és értékes reklám minden résztvevô számára! Gratulálok a Mercedesnek és Jász Plasztiknak is!
Az Égéstér nyolcadik adásának kommentposztja. Tetszett?..
Felvidékimagyar 2012.03.27 21:14:29
@Shadowbull:
Akkor az a pár IN (D) rendszámos Q7, A3, A4 audikkal szerinted kik járnak Gyôrben? (nem 1x láttam ôket amíg Gyôrbe jártam dolgozni...) Volt ôsszel olyan pillanat amikor az Árkádnál (a felüljárón) állt a Q7-es és kék villogóval mögötte a rendôrautó, az autòk között a két rendôr és egy középkorú jólszituált nô... Szerintem nem tesztelô volt, és nem is német nyelven beszélget(het)tek... ;) Az audi meg ha akarna, akkor szerintem tudna intézni az autóikra akár magyar próbarendszámot is, de eddig egyszerûbbnek tûnhetett nekik (meg a presztizs is persze..) az ingolstadti rendszám használata... eddig... akarom mondani szerintem ezután is így lesz! Gondolom papírozni se tudják, hogy céges használat, meg rendszeresen járnak vele Németországba...
Alkotmányellenes a tavaly nyári jogszabály-módosítás, szinte betarthatatlan a törvény és indokolatlan a 800 ezres bírság. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Felvidékimagyar 2012.03.06 10:59:08
@navan: Ezt a példát azért hoztam fel zotyikaa-nak, hogy tudja meg nem feltétlenül "Gyes csaló" az aki otthon is igénybe veszi a Gyest! (Mert ô szerinte ezt nem lenne szabad!)

Én úgy érzem, hogy amivel (mi) érvelünk, hogy a magyarországi lakcímünk pl nem csaláshoz szükséges, ezt a másik oldal nem akarja elhinni! Ezért hoznak fel olyan példát/példákat amivel szerintük igazolást nyer ez az abszurd helyzet!
Felvidékimagyar 2012.03.06 12:45:58
@navan:
"Itt van egy azonosithato problema - a"rendszamugy". Szerintem mindenkinek, akit ez erint, az a celja, hogy megtalaljuk a megnyugtato megoldast, ami hosszu tavon ervenyes, es ami nem jar aranytalan erdek- vagy jogserelemmel senki szamara." - Ez így van szerintem is!

"A cel nem az, hogy ilyen vagy olyan"oldalak" meggyozzek egymast. En egalabbis nem azert kovetem figyelemme(es veszek reszt abban) ami itt zajlik, hogy akar zotyikaat (elnezest a szemelyes peldaert), akar masvalakit "meggyozzek" valamirol. Informaciora van szuksegem, szeretnem megismerni masok tapasztalatait, es azzal, hogy en is elmondom a sajat gondolataimat szeretnem onmagamnak is osszefoglalni, mi tt a gond." - Az alapgondból kiindulva sajnos vannak mellékszálak amik nem szorosan, de kapcsolódnak/kapcsolódhatnak a témához, de ettôl még szerintem nem történik tragédia ha írunk róla..

"Mert itt gond van, meghozza jelentos. Ezt mondja az ombudsman. Ezt mondja sok erintett ember. Itt van mit tisztazni Pontosan azert, hogy mindenk megnyugodhasson: aki artatlan, az ne feljen vagy jarhasson rosszul - aki pedig nem erintett, de velemenye van, az is csak azt mondhassa, hogy igen, tiszta sor, ez az u rendelkezes eleri a celjat, hiszen tisztazza a regado koruli helyzetet." - A hozzászólások alapján itt nem fognak az emberek megnyugodni, ezt a rendelkezést ami a külföldi rendszám használatáról szól(na), csak az illetékes hatóság korrigált nyilatkozata után lehet majd megtenni! Addig viszont van már nem túl pozitív eljárás is.. (pl. elli példája...)
Felvidékimagyar 2012.03.06 20:08:11
@zotyikaa: Én nem vettem/veszem, fogom igénybe venni ezen magyarországi juttatásokat (se az apám, mint nagyszülô aki tényleg mo-n él!)! Külföldön vagyok regisztrált álláskeresô! Nem akarom itt ezt a konkrét témát tovább boncolni, mert ez már tényleg nem tarozik ide a külföldi rendszámos fórumba! Ha gondolod e-mailben kifejthetjük bôvebben.

"Véleményem szerint 1. Ha az autó üzembentartójának van magyar lakóhelye, akkor senki sem vezetheti Mo-n vagy 2. Akinek van Mo-i lakóhelye, az nem vezethet"

Sajnos ezt én is így értelmezem...