Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rebelde

0 bejegyzést írt és 14105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete kékre festettem a hajam. A dolog nem hirtelen történt, először fodrászhoz mentem, ő pedig szolid pasztellszín (kék-rózsaszín, szürke) csíkokat húzott a hajamba. Bejött ez az "unikornis-frizura", így felbátorodtam, és egyre több tincs lett színes. Végül az egész hajam. Élvezem, bár néha…..
Alighanem sokak álmát váltotta valóra 21 Savage, amikor egy egészen egyedi (és borzalmasan drága) ágyat csináltatott magának. Az Amerikában élő brit rapper mindent belepakoltatott a bútordarabba, ami egy játékfüggőnek fontos lehet, majd kicsengetett érte egy egészségtelenül…..
Rebelde 2019.04.28 11:11:06
Mókusélet Elkezdtem 2019.02.25 13:32:48
Egyrészt alig vártam már. Vasárnap írtam Esztinek, hogy lelkes vagyok, motivált és hallelúja hegyeket fogok megmozgatni. Ehhez képest a valóság az, hogy szerencsére továbbra is nagyon várom az edzéseket, örömel megyek, szívesen csinálom...............de utána nem a hegyeket nem mozgatom, hanem a…..
Rebelde 2019.03.09 12:45:46
Mókusélet Körhinta 2018.10.29 16:23:11
Egy körhintán ülök, ami szép lassan körbejár.  Hol alul vagyok, nagyon mélyen, majd elindulunk felfelé. Fel, egyre magasabbra, hogy azután megint lefelé menjek. Nem tudom, hogy másnak hányszor tekeredik meg a körhintája egy élet alatt? Nekem harmadszor van nagyon mélyen.  Ki kéne szállni! Nem…..
Rebelde 2018.10.30 21:59:30
Egészen hihetetlenül fantasztikus reggelit kaptam egy különleges helyen, meg is mutatom részletesen!  ..
Rebelde 2018.10.27 13:42:09
Olyan jó volna, ha lenne valakim! Hallom sokszor ezt az óhajtó mondatot, de az igazi kérdés az, hogy meddig vagy hajlandó elmenni azért, hogy ez a vágyad valóra is váljon. Lehetne persze most általánosítani, hogy a többség így, na meg úgy, és elmondani, hogy vannak kevesek, akik, de ennek semmi…..
Az első posztban írtuk, hogy teljes felújítást igényel a házunk. De milyen is volt az eredeti állapot, és egyáltalán, hogyan néz ki ez a ház? A házunk egy L-alakú parasztház, a rövidebb oldal közepén kapuszínnel, ami két lakrészre osztja. Ezeket nevezzük a továbbiakban találóan kisháznak és…..
Rebelde 2018.08.19 12:42:29
Mókusélet Mennyi minden történt 2018.04.23 15:38:55
Abba hagytam az írást....... mert elsodort az élet......... mert annyi mindenre kellett figyelnem, hogy erre nem jutott idő.............. mert a ház körüli teendőknek sosincs vége............. mert Apraja egyre nagyobb lett , egyre több kutya jött és bedaráltak......... MOST újra változást hoz…..
Rebelde 2018.05.23 20:25:08
Alibanya jegyzetel A presszó 2017.04.25 14:48:04
Van néhány szösszenet, amely az ínséges billentyűzetmentes szomorúság során keletkezett, azokat próbálom összerázni valami egésszé. 2017, sehogy nem akarok ráhangolódni az évre. Feltételezem számmisztikai magyarázata van, az évszám végösszege 1, ami ugye semmi jót nem jelent. Tovább súlyosbítja a…..
Mókusélet New Job 2016.09.29 13:08:24
Kinek van új munkája, sallalallalla? Na kinek van új munkája sallalallalla?? Miután aláírtam, mintha egy hatalmas kő gurult volna le a mellkasomról. Felhívtam Zembert, Anyut és a Kiskorút. Írtam a csajoknak, és bejelentkeztem a körmöshöz :-))))  ..
Rebelde 2016.10.01 10:05:25
Mókusélet Illat 2016.04.28 12:58:58
Nem tudom ki hogy van vele, de én nem bírom magamon ugyan azokat az illatokat tavasszal vagy nyáron, amiket télen-a hidegben-simán. Különben az édeskés, virágos illatokat szeretem, de télen ez mehet mélyebbre valahogy. Idén a Si-t és a Midnight Rose-t használtam. Mostanra szerencsére el is…..
A TV2 Facebook-oldala szerint  az ország egyik leghitelesebb televíziósa kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben. Azt, hogy Marsi Anikó mennyire a leghitelesebb televíziós vagy sem,…..
Egész nap hullottak a fejek a Tv2-nél, de azt nem gondoltuk volna, hogy emiatt híradóparódiába fog fordulni a 6 órás Tények - aminek ráadásul ma a szerkesztőjét is kirúgták. A mai nap egyik legfontosabb híre, Biszku Béla halála például csak a 38. percben hangzott el, addig Azurák Csabáék lényegében…..
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
Szóval amikor Gesztei Károly a ma reggeli Mokkában azt kezdi el taglalni, hogy nagyon jót dugott tegnap éjjel, és mint kiderült, ő maga kérte a riporter Vujity Tvrtkót ma hajnal 3:24-kor, hogy majd akikor bent lesz a műsorban, akkor ugyan kérdezze már meg tőle, hogy milyen volt az…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, azmhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot Tisztelt Munkahelyi Terror szerkesztősége!   Lent röviden leírt…..
Rebelde 2015.10.21 13:54:54
@gályarab:

Tehát azt mondod, hogy a posztoló tűrjön, mert te ezt látod magad körül, meg máshol is ez van?
Az a baj, hogy ilyesmiket megtehetnek és az ember még vágjon hozzá jópofát
Szerintem jól tette, hogy felmondott
Itt a verőfényes ősz, kopog befele az ablakon, én meg ijedten ülök itt bent, az ablak túloldalán. Nagyon jól tudom, hogy az ősz után a tél jön, és valahogy a nyár még mindig kellemesebbnek bizonyult, eddigi tapasztalataim alapján. Volt egy elképzelésem, hogy pihentetem az…..
Rebelde 2015.09.07 21:02:30
A fapados stáb nyáron kevesebbet repked. Ilyenkor annyi minden jót lehet itthon is csinálni, illetve jó pár dolgot csak nyáron érdemes tenni. Az egyik ilyen a strandolás, persze nem kis részben a gyerekek részéről érkező, maximálisan érthető nyomás hatására. A fillérbaszás…..
Azt szeretném, ha könnyű lehetnék és jókedvű, semmi szorongás, ha a férfi örülne, ha rám nézne. Ha a szeme felcsillanna, csak azért mert feléje megyek. Azt szeretném, ha örülne, amikor megérintem és vágyná, hogy hozzá simuljak. Azt szeretném, ha szeretne nevetni velem és…..
Subba Cukiság: Rockcsimóták 2015.07.01 10:36:32
Jóój, milyen kis taknyok voltak már ők is csak, AWWWW: Nick Cave:     Diana Ross: GG Allin: Debbie Harry: David Bowie: Dolly Parton: Brian Eno:   John Lennon:   Sid Vicous: Brian Jones: Boy George: Patti Smith: Lemmy Kilmister: Jimi…..
Habár a szelfikészítés, mint jelenség az utóbbi pár évben vált divattá, ez a rövid idő elég volt az Instagram, a Facebook és a Tumblr népének, hogy olyan felfedezéseket tegyenek, amelyek evolúciós pszichológiai szempontból is megállják a helyüket. A kacsaszáj nem…..
Még a teljesen elszállt londoni lakáspiacon sem hétköznapi dolog esett meg a minap, amikor a nem a brit fővárosban élők, vagy az ottani viszonyokat nem ismerők számra ép ésszel fel nem fogható körülmények között és áron adtak ki egy lakást. (fotó: EJ Harris) Adott London…..
Mókusélet Öreg vagy! 2015.01.29 08:49:03
Reggel a kocsiban: hallgatjuk a Class Fm-et.  Balázs: honnan tudod, hogy öregszel? Onnan, hogy ha meglátsz egy vizespólós versenyt, az jut eszedbe:jajjj aranyoskám, öltözz át, mert megfázol!  Nyiiihahahhhhhhaaa ott röhögtünk!   Este otthon: épp tusolok, mikor huncutkodni…..
Rebelde 2015.01.31 12:58:53
Subba Subba divat: Rick Owens '15 2015.01.23 09:25:12
Divat fenegyerek Rick Owens acskólengető kollekciója mindent visz, remélem mindneki ezt fogja hordani, mert, hogy olcsó is. Rick egyébként nagyon jó arc, a kriptaszökevény feleségével, Michele Lamyval együtt röhögik pofán a világot, kúrnak kentaúrokkal és kersik rommá…..