Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bugajozsinemszepgyerek

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Nyolcvannégy 2010.03.22 09:00:00
Minden nő kurva! Ezzel próbálta nyugtatni Vladi a bátyját, ami elég szarul hangzott, mivel ő volt az, aki felszarvazta a tesóját. Dzseni Diamond volt a legkevésbé hibás. Egy elhanyagolt gumipina kevés dolog miatt hibáztatható, még akkor is, ha egy napon belül egy komplett…..
Bugajozsinemszepgyerek 2011.09.23 08:43:59
@agent_x:
Nekem ez a blog is gyanús. Ismerős stílus és szöveg: bortonszleng.blog.hu
Tizenkét éve, 1999. augusztus 11-én volt az eddig utolsó teljes napfogyatkozás Magyarországon. A mi generációnknak az utolsó. Mindenki emlékszik rá. Egy időben szoktam azt mondani, hogy három időpontra emlékszik kristálytisztán mindenki ebben az országban, mindenki tudja, hogy…..
Nyílt titok, hogy a használtautó-kereskedők gyakorta tekergetik vissza előszeretetettel az árúsított autók kilométer számlálóját, mert egy keveset futott autót nyilvánvalóan drágábban lehet eladni, mint egy olyat, amit márszéthajtottak. AtoszMester egy volt autójával találta…..
Manóka lekövette, ahogy a Pannon két tranzakció alatt 1-1 forintot tüntetett el a kártyájáról. Talán valami kerekítési dolog lesz a megoldás, de a kérdés így is az marad, hogy vajon hány ügyfélnél és milyen gyakran történik meg ez az apró levonás? A hét elején a Pannon…..
Bugajozsinemszepgyerek 2009.10.30 10:12:50
  Ez a horányi nyaraló lett az év háza 2009-ben. Az Építészfórumon (ahol egy csomó fotó is van róla), azt írják: A kétlakásos nyaraló épület tiszta alaprajzi szerkesztésével - melyben felfedezhetők a Szentendrei-sziget nyaralóinak hagyományai - reflektál környezetére.…..
Levelet kaptunk Török Zoltántól, a Vidrasors című természetfilm készítőjétől. Most éppen egy új, Magyarországról szóló, két évig forgatott természetfilmen dolgozik (aminek nem tudja, mi legyen a címe, a blogján lehet neki tanácsokat adni), és közben vad sakálokkal…..
Második interjúnk is provokatív, mélyre hatoló, drámai, jól felépített és a kínos kérdéseket sem mellőzi. Jöjjön hát: Toller László! - Tisztelt Toller úr, hogy szolgál egészsége, agyműködése? - Ennek igazán örülünk. Nos, vágjunk is a közepébe! Miért…..
1566 szeptember elején Szigetvár ostroma közben, 72 éves korában, valószínűleg köszvényben vagy agyvérzésben elhunyt Nagy Szulejmán, az Oszmán Birodalom szultánja. Belső szerveit az oszmán krónikások szerint valahol a szigetvári sátrában vagy annak közelében temették el,…..
Bugajozsinemszepgyerek 2009.07.21 15:01:19
@triumphator:
Én nem erre gondoltam. Sajna nem tudom hogy kell jelölőt rakni a térképre, de erre gondoltam: maps.google.com/maps?ll=46.119356,17.820139&z=17&t=h&hl=en
Majdnem a lakóházzal szemben, az Almásra merőlegesen van egy talán 1 magas töltés, ami nagyon kis emelkedésű, ezért gondolom, hogy nagyon régi lehet. A 67-esről is rá lehet látni.
Bugajozsinemszepgyerek 2009.07.21 15:45:54
@triumphator:
Köszönöm: 46.119544,17.819309

@légipék
Tudok az egyik közeli erdőben 5 világháborús légelhárító ütegnek ásott gödröt is, amik használatban voltak.
De azt ide nem írom le, mert még valaki ásóval áll neki lőszert keresni. A régészeknek viszont szívesen elárulom emailben.
Bugajozsinemszepgyerek 2009.07.21 16:32:59
@légipék:
Jövő hétfőn küldök, mert most irány a Balaton! :)
Fixisekre nagy kényszer nehezedik, hogy gyorsan megismerkedjenek a driftelésszerű fékezési technikával, mielőtt egy lejtő alján a falra felkenődve végzik, de rajtuk kívül van a világban néhány szórakoztató, lobogó inges csávó, aki egyszerű mountain bike-kal vagy bevásárló…..
"A mezőgazdaság és az élelmiszeripar a jelenlegi gazdasági körülmények között húzóágazattá válhat, és a válságból az egyik kivezető utat jelentheti - hangoztatta Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter szerdán Budapesten,…..
  Az elmúlt napokban rengeteg webtérképes érdekességet kaptam, amit most szépen sorban el is kezdek kiposztolgatni. Számomra Sadia felfedezése volt a mindent vivő: a Fráter György utca felett egy repülőgépet kapott el a Google. Vagy csak megint egy kis tréfa, mint a Fekete Pákó…..
Tardai történetek Ötvennyolc 2009.05.06 09:00:00
Anje és Frank hollandok. Fütyörésznek bringázás közben, nincsenek függönyök a házukban, nyáron meztelenül kolbászolnak a kertben, és minden évben grillezős partival költöznek be a nyári szezonra tardamajori második otthonukba. Kurva jó fejek, a szomszédok nagyon bírják…..
Egyik legszorgalmasabb olvasóm írta egy korábbi bejegyzésemhez, hogy manapság a tehenek a nagy mennyiségű tej megtermelése közben túlhevülnek és ezt elkerülendő, "locsolják" az állatokat.Az első és legfontosabb tudni, hogy a szarvasmarhák 10-15 °C-on érzik megukat…..
Pár éve még a magyarországi cukorgyárak sorozatos bezárásáról szóltak a hírek. Szépen folyamatosan épült le a magyar cukoripar: Szerencs, Petőháza, Kaba... Az ország egyetlen, ma is működő cukorgyára Kaposváron található, amely az Agrana csoporthoz tartozik. A Magyar Cukor…..
kár-park UV-fényben égő Ferrari 2009.03.25 12:31:00
Egy szerencsétlen angol kolléga, a kredit kráncs közepén, épp most vett magának egyet. Hát igen, nem mindenkit érint egyformán a válság. Persze nem irigylem Chris Harrist - csak egy kicsit -, megdolgozott érte, és keményen szív is új büszkeségével, a 2004-es, 18 ezer mérföldet…..
Nehézkesen indult, majd zökkenőkkel folytatódott a bloghu pecaügyi blogjával, a Szálkával, illetve kedves Géza bloggerével a levelezés, de végül csak összehoztuk. Az általános kérdések után Géza elárulja még azt is, hogy ez az egész dolog nem is a halról szól.Tudja-e rólad…..
Tardai történetek Huszonnégy 2009.03.04 08:00:00
Amikor összeállnak a tardai partihuszárok, az nem kispálya. Van is komoly rákészülés, baszod. Mer' az mondjuk elég karcsú, hogy kéthavonta lejön valami győri vagy pesti DJ arc, azt ott csapatnak reggelig a Panorámába', néha ki kell ruccanni valami geci nagy buliba, hogy meglegyen a…..
Tardai történetek Öt 2009.02.04 08:00:00
A Vladimir bátyja, az Iván - ja, nem is mondtam, a nagyfaterjuk kő kommer volt, a téeszben anno valami főmufti, azt' mondta a fiának, hogy akkor építhetnek a házára, ha az unokáinak ruszki nevet adnak, a Vologya miatt még kérvényt is írt, de elhajtották - egy fehérvári arccal…..
A Capital Partners nevű brókercég paradigmaváltást hozott a hullamosáshoz és kutyaszappanfőzéshez hasonlóan népszerű telefonos zaklatás marketing világába: nem elég, hogy reggeltől estig otthonukban inzultálják az ártatlan lakosságot, ha valaki menekülni próbál előlük, azt…..
Hülyegyerekből minden napra jut legalább egy az utakon is, Tamás a buszról nézte végig, ahogy egy ilyen díszpinty fellökött egy idős hölgyet, majd mint aki jól végezte dolgát, távozott. Volna, ha a busz nem érte volna be a pirosnál, hogy nagy egyetértésben neveljék meg a kis…..