Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MTV

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lehet, hogy az MTV megostromolta saját magát? Csak azért kérdezem, mert a Szabadság téri csata óta megállíthatatlan a közszolgálati adó reklámkampánya, egyre érthetetlenebb szlogenek és egyre rosszabb fotók kergetik egymást egész oldalas…..
MTV 2006.09.27 21:48:25
"A független közszolgálatiság törékeny érték"... Nem tudom, hogy ki találta ki ezt a sületlenséget, de kábé akkora hazugság mint a: mostantól igazmondó Ferkónak hívjatok népek, majd meglássák! Meg ám. Baló, Juszt és a bebetonozott pártkatonák. Hogyne. Nem szeretnék itt átmenni személyeskedőbe, de egyik interjú alkalmából nem értette a riportalany, hogy mit mondott Baó úúl, Mire visszakérdezett, erre Baló: "ne haragudjon, de elég rossz a beszédkézségem". (...) Az alákérdezőkézsége, balrahúzása például kivállóan működik. No ezért engedik szerepelni Őt is. A székház nem véletlenül gyulladt ki, és ez az egész vandalizmus valószínüleg nem a véletlen műve. Még mindig állítom, hogy kampányfogás ( demszky, kuncze úrnak ) no meg az egész bolsevik garnitúrának.

Elővesszük a rendőrtriplázó varázspálcánkat kedd hajnalban és rend lesz egyből... Sőt csütörtök hajnalban suhintunk párat a huligáneltüntetővel. És kész is lennénk. Ha egyenes beszéd lenne, akkor szemét csalóknak hívnák ezeket a derék urakat. Manapság: mszp-szdsz koalícióknak.



Nem kis pénzmosás... 200 millió a kár ... De! Hogyne. Senkinek ne akarja megmagyarázni egy olyan televizió, hogy mi az, hogy közszolgálatiság, amit a kormány tart el. Egy olyan igazgató által vezetett csatorna, aki kizavarja a Hirtv stábját egy sajtónyilvános történésen, hogy "szégyeljétek magatokat" miközben a lába előtt történnek az események, és 3 órával később bír csak képpel szolgálni. De főképp olyan Túró Rudik ne magyarázzanak, akik kicenzúráztatják a Heti Válaszból a Pálffy interjút.

Azon gondolkodtam, hogy vajon Rudi kérte-e a kommunizmus idejéből jól ismert, (ex?)cenzorasszony lelkiismeretes munkáját, Lendvai Ildikóét?

Biztosan kevesebben vannak azok akik tudják, mint akik nem: hogy ez volt az egyetlen betartott szocialista ígéret, miszerint nem kell fizetni a "közszolgálati" tévéért.. mindenki számára ingyen és bérmentve elérhető. Köszönjük 3/3 Péter. Sokat tettél a köz érdekében. Sok ember nevében arra szeretném kérni az MTV-t hogy néha pihenjenek, és ne szolgálják már ily látványosan a közt, mert marha nehéz lehet ennyire korrektnek lenni.

Örömmel tölt el, hogy számos újság hasábjairól köszön vissza az MTV valódi arca: Egy hiteltelen moslék , egy igazi trágyadomb.

Egy percig nem kell sajnálni senkit, mivel a biztosító tutira mindent térít. Ha a biztosító nem, akkor majd az állam. Ezen felül megkapják majd a nagy zsíros appanázsukat is az igen tisztelt MTV-s kollégák.


Még egy gondolat: Nem érdekes, míg az államilag szervezett tüzijáték 5 halálos áldozattal jár, nincs felelős? A lebonyolító cég és a miniszterek is jót röhögnek a markukban?


Hogy lehet, hogy itt nem halt meg senki? Nem játszottak elég hitelesen a "színészek"? Mindegy! a FIDESZ volt... én láttam.
Hát igen, várható volt, hogy a Daily Show is le fog csapni miniszterelnökünk coming outjára, Jon Stewart nem szokta az ilyen magas labdákat kihagyni. (Mellesleg Stewart második lett az M0-ás hídszavazáson, tehát szakértője kis hazánknak) A videóban ugyan a beszédből pont nem azt a…..
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
MTV 2006.09.26 12:05:07
ÜDV,

Nos, Sváby nem más, mint az MSZ(M)P-SZDSZ rövidpórázon tartott nyüszítő és a hírnévért mindenre képes ( még arra is, hogy élőben vérezzen el ) médialakája, riporterállványa. Fogalmazzunk nyiltan: a ballib kormány csicskája. Ez az egész kereskedelmi televíziózás összes műsorvezetőjére értendő. Nem hagynám ki a sorból az ATV (!!!) sem. A magyarországi közszolgálatiságról nincs is értelme beszélni. Aki ezt nem veszi észre, nemcsak, hogy rövidlátó, de több mint valószínű, hogy gond van a fejével. Persze az interjú után valahogy így lehetett kommunikálva, hogy: Orbán idegbeteg volt, kezelésre szorul. ( nem tudom, nem nézek ilyen médiumokat, de ezt nem tudtam kihagyni, és meg kell hogy jegyezzem: a várakozásaimat messze felülmúlta ). Persze a sok bárrrom állat meg bólogat nagybőszen. Várom, hogy mikor mennek ki az utcára, hogy Orbán diktátor. Erről jut eszembe egy párbeszéd, ami köztem és egy ismerősöm közt esett meg, aki hozzátenném, nem foglalkozik semmit a politikával, de annyit tud, hogy Orbán egy diktátor.

Miután kikerült a hanganyag kérdeztem tőle:

Én : - Te ba*meg ehhez mit szólsz?
Ő: - Mit szólnék? Semmit.
Én: -Semmit?
Ő: - Most miért, végre valaki aki
megmondja a "frankót".
Én:- Ne szo*ass.
Ő: - A Viktor még most is hazudik.
Én: - ezt miből gondolod?
Ő: - Tudom.
Én: - Honnan?
Ő: - Látszik.
Én: - ( itt nem tudtam megszólalni, csak kerekedtek a szemeim, hogy mivel támaszthatja alá igazát, vártam, hogy eljött az igazság pillanata, de nem számítottam sokra egy olyan embertől aki kereskedelmi tévékből tájékozódik).
Ő: - Egy diktátor és kész. Nézd meg, hogy hogyan beszél.
Én: - Ez mind?
Ő: - de miért.. nem?
Én: - (Röhögtem).
Ő: - Egy undorító kis cigány törpe.(...)
Én: - Zárjuk le.

Adalékként annyi: hogy az illető az szdszre szavazott, rap zenéket hallgat. (Rasszista repper?)

Megnéztem volna, hogy egyszer is megmerné-e akasztani Fletót... Arról beszél, hogy kemények a kérdései... Hátha ezzel korrigálhat valamit a mónika-balázs sót, bambán, csorgó nyállal néző, ország másik fele szemében rezgő "renoméja" helyreállítása érdekében. Akiknek úgy reklámoznak filmeket, hogy mindegyik egy robbanással ér véget, és azt mondják, hogy: WÁÁÁÚÚÚ (...) ezt megnézzük. Persze azok el is hiszik majd neki. Tudom, hogy nem erről szól a dolog, de nem tudom hogy ez a szar beszédhibás fo*töltelék ki a az anyjap**ájának képzeli magát, hogy egy normális göncöt nem bírt magárahúzni... Mit gondolhatott magában? Laza vagyok, most jól megmutatom, hogy megtehetem, hogy be sem gombolom az ingem... nyakkendőt meg mia*asznak? Így leszeren fingatom majd meg a Viktort, gondolhatta magában. A sarki fűszeressel sem lehet ilyen flegmán beszélgetni. Svábyéknál ezek szerint igen, nálunk nem szokás. Nem egy kaliber a két ember, Svábynak még évekig ott lesz a varr az arcán, mert nagyon feltörölték vele úgy ánblokk a kereskedelmi adók interjúpolitikáját.

A liberális lilaködről annyit, hogy mindent lehet nem? Akkor mi az ba*meg, hogy az exbelügyminiszter ( kuncze ) azt mondja, hogy bele kellett volna lövetni a tömegbe? Persze miután érzi, hogy kicsit kínos.. ilyet így ilyen formában kijelenteni, gyorsan odakagylózik az MTI-hez, hogy kirrigálja már a Szétlövetni-t Szétveretni-re... Ezek szerint a Magyar Távirati Iroda is nyomás alatt tartható. Naccerű! Gyurcsányról adalékként annyit, hogy minden jelző után amit rá lehet akasztani, szívesen ráragasztanám azt is, hogy beszari, gyáva. Még egyszer sem járt a Hírtvben. Ott biztosan kapna "kemény" kérdéseket. Okosan kivédte ezt Kuncze is, miszerint még a Hírtvnek kéne elnézést kérnie, a hétfői események "elfogult" közvetítéséről. Ez a bojkott jó trükk arra, hogy ne kelljen igazi riporterek igazi kérdéseire válaszolniuk.

Még egy adalék: Ha szemfülesek voltatok, észrevehettétek, hogy hogyan próbálja a TV2 egy kicsit visszafordítani Sváby abszolút vereségét néhány képi megoldással. Pl.: Orbánt sokszor teljesen ordalról mutatták ( ami nem túl előnyös valljuk meg ). Párszor a kezeiről kúszott a kamera képe vissza. Nem tudom ezzel mit szerettek volna elérni, mert ugye Sváby végig gesztikulálta az egészet. Őt egyszer sem mjelenítették meg így. Magát a Sváby jelenséget! Sváby testartása a pofátlanság határait súrolta, jó hogy nem hányt az asztalra, vagy nem feküdt el azon "asztalon". Jó tanítómestere volt, Gyurcsány Feri, aki megmutatta az egész tengerentúlnak a CNN interjúban, hogy hogyan is kell miniszterelnökként válaszolni: KÖNYÖKÖLVE baz**eg!:

"Nic Robertson:
De megszegte az alapvető elvet, ami a politikusok kötelessége, hogy őszinték legyenek. Ezt megszegte. Most hogyan várja el tőlük, hogy elfogadják, amit mondott? - Igen, folytassa miniszterelnök Úr!

Gyurcsány Ferenc:
Nem, nem. Ez sokkal bonyolultabb. Ez sokkal bonyolultabb.

Nic Robertson:
Elfogadható, hogy hazudjon?

Gyurcsány Ferenc:
Ez sokkal bonyolultabb."

(...)

Lemondani nem annyira bonyolult. Vagy mégis?
MTV 2006.09.26 13:10:11
nybbas 2006.09.26. 12:27:19

Nem engem vádolsz hazugsággal, hanem az MTI-t. :)) Ejnye. Az MTI-nek ennek ellenére is sokkal jobban hiszek mint Neked, ne haragudj, ha ezért sérül piciny ateista lelked, de hát ez van. Publikálj egy könyvet légyszíves arról, vagy azzal alcímmel, hogy a büszke JOBB és a mély vallásosság. Süt a szavaidból az értelem. Biztosan megmagyarázod. Különben is, én nem bántottalak, nem támadtalak Téged, maximum az értékrended ellen tehettem súlyost támadást azzal, hogy kritizáltam a sókat, a hazugsággyártást, csicska álriportereket. Ja .. és: Miszter Kuncze "VÉRESHÚS" Gábort. Ezért elnézést kérek. Igérem JOBB-an megválogatom majd szavaimat ezután. Arról meg, hogy ki hazug, és ki nem... kezd magaddal a tényfeltárási akciót, hiszen azt mondtad, hogy:

"Van egy ilyen kollégám, ő az egyetlen mélyen vallásos itt a cégnél, büszke jobbos, és az egyetlen kolléga ő köztünk, aki szemrebbenés nélkül hazudik."

Ha ennyire újjal mutogató vagy, akkor zárd így a mondatod, hogy Ő. Hiszen nem használtad elégszer. :-)

Kétszemélyes a cég? Ha több, akkor kötve hiszem, hogy "csak" 1 és "egyetlen" "jobbos" lenne.

Rákontrázzak? Várjál... sokat kell agyalnom egy vendettán :D

Képzeld.. van egy mélyen ateista kollégám, aki az mszp-re szavazott, és még így is, hogy lebukott-lebuktak másokra mutogat. Hazudik reggel, éjjel meg este.

Szerintem TE ne hazudj, mert az rossz neked.
Nem volt szükség pinára a minőségi népszórakoztatáshoz: a Naplóban Sváby műsorvezető kérdezés helyett hebegett és hillerebb volt Lendvay Ildikónál, miközben Orbán diadalmas ellentámadásba lendült. Olvasson az év vicces interjújáról, ahol hangosan zörgött a tévékettős…..
MTV 2006.09.25 16:42:01
/EZ NAGYON OFF de tele van már a televan.

Me, Myself and (EGO) I 2006.09.25. 15:21:05

Miért van az, hogy ha már csak annyit mond valaki, hogy ószövetség ( amúgy igaz, vagy nem ? ) - így reagálsz ( reagáltok ), hogy: zsidózgatunk, zsidózgatunk? Nem vagy egy kicsit paranoid, fóbiákban szenvedő? Miért van az, hogy mióta a balliberális médiák igen jelentős túlsúlyban vannak szerte a világon, mindenki szemét, csak a buzik, a feketék,a cigányok meg a zsidók nem?

-Aki saját hazája érdekeit tartja szem előtt, és nem a külföldi befektetők, illetve érdekcsoportok szabadrablásait AZ radikális, AZ szélsőséges ( ez a kedvenc szavam - mert ugye, honnan nézve szélsőséges) AZ náci és fasiszta.( ha észrevettétek mindig választások előtt tűnnek fel a kopaszok. ) Szabó Albert effektus. A buszos... :DDD Az a kedvencem. TV2 is csámcsogott rajta nem keveset. Hiteles források még semmilyen pontos információval nem tudtak szolgálni az esetről,( így hát vártak )Ellenben a TV2 az RTL-KLUB, ( meg ki nem hagyni a felsorolásból,) AZ ATV karöltve arról számoltak be, hogy egy szkinhed ( szinte láttam, hogy Orbán-t szeretnének mondani.., de aztán meggondolták magukat ) nekiment szamurájkarddal szegény cigánygereknek a buszon, jól összeszurkálta. Teltek múltak a napok, egy hét múlva kiderült, hogy jól álcázta magát a szkinhed gyerek, ugyanis mit ad Isten? cigány ment neki cigánynak... csakhát a média (...) aki beszedi a pénzt de nem méltatja az embereket arra, hogy kiigazítsa saját magát, hogy egy kicsivel is, de hitelesebb legyen. Ehelyett két kézzel kapaszkodik a hazugságba. Elnézést, lehet, hogy ELKÚRTAM talán volt valami kiigazítás az alsó apróbetűs-csillagos részben, de az arányok egészen biztos hogy nem stimmeltek.

-Aki kiáll, mellét döngetve óbégat undorító parádékon, hogy büszke vagyok, hogy BUZI vagyok AZ "jó arc", sőt "királyság" és ennek tetejébe még nagyon "trendi" is.

-Aki megmondja a "frankót" hogy: Büszke fekete vagyok, (YO.. nigga wasszap!) Az is rendben van.

-Ha bárki azt meri mondani, hogy: cigány, zsidó, roma, nigger ( a feketék gyakran hívják így egymást, mer' az olyan laza) az radikális, szélsőséges, náci.

Bocsánat, de nem így hívják őket?

-Aki azt állítja, hogy: "büszke fehér" vagyok, AZ náci és még rasszista is a tetejébe. (?!)

Hogyvanez?

Aki 6-7-8 ezermilliárdot sikít, elegánsan kijelenti: bocs bazdmeg, elkúrtuk! Biztosan megússza, és ilyen olcsó trükkökkel, mint a "szélsőjobboldalravaló" koncentrálással, mutogatással, vandalizmus-terror rémképek festésével elkendőzi azt a baszott nagy rablást amit véghez vitt.( De ÉRDEKES, hogy varázsütésre eltűnt az erőszak az utcákról(...) Ellenben egy szerencsétlen kisvállalkozás vagy vállalkozó elbaszarint valamit,... oda ajtóstul ront be az APEH. Azért egy próbát megér majd a magyarázkodásnál: hm elkúrtuk?

Fábri úr: hogy jön ide egy mp3 letöltése, a szoftverek? Elnézést, de Maga Normális? Hogy meri ezeket egy kalap alá venni? Finom volt a cukorka amit Gabi vagy Feri bácsi dobott? Melyiket választotta? A kéket vagy a pirosat? Nem az a baj, hogy rémeket lát tőle?

Tényleg... lehet, hogy Ön is elkúrta?


Üdv..