Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mediamindenes

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az országos kereskedelmi csatorna első körben több nevet is levédetett – írja az mmonline.hu. Hogy pontosan mikor indul az új TV2 adó, azt egyelőre még nem tudni. Az RTL Klub már korábban bejelentette, hogy RTL2 néven újabb csatornát indítanak. Az mmonline.hu legújabb…..
Rendhagyó módon női műsorvezető párossal indul a 2012-es Csillag Születik. A műsor két háziasszonya Ördög Nóra és Lilu ezúttal a szerdai Csak Csajokban is együtt szerepelt. A két csinos műsorvezető több kulisszatitkot is elárult a szombaton kezdődő Csillag Születikről. A…..
A tizedik héten a 18-49 éves korosztály 6,9%-a választotta főműsoridőben a Cool műsorait, ezzel az eredménnyel lett ismét a harmadik legnézettebb csatorna az RTL Klub(26,8%SHR) és a TV2(17,2% SHR) mögött, megelőzve legfőbb versenytársát a Viasat3-at a teljes napot tekintve is. A…..
Az AXN csatorna tavaszi műsorprogramjában egymást követik az exkluzív premierek. A sort az AXN sajátgyártású szériája A cég nyitotta, amelyet máris a titokzatos és megmagyarázhatatlan eseményekben bővelkedő Missing – Elrabolva című krimisorozat követ. A produkció az amerikai…..
Március 16-tól új, élő műsorral jelentkezik a TV2 Csoporthoz tartozó FEM3. A Megasztár élő show-k után indul a Mega Backstage Tatár Csillával, exkluzív beszélgetésekkel, háttérinformációkkal, titkokkal és pletykákkal a TV2 tehetségkutató műsorának szereplőiről - írja az…..
Müller Attila egykori műsorát kapta meg Istenes Bence! A fiatal műsorvezető korábban a ValóVilág délutáni beszélgetős show-ját, a Neked Valót vezette, de az még a finálé előtt megszűnt. Bence most új lehetőséget kapott, a hamarosan induló tehetségkutató háttérműsorát…..
A jubileumi dupla adag uralta a saját sávját. A célcsoport 33.1 százaléka követte figyelemmel a lövöldöző Szabó Győzőt, és a gyors numerás Rékasi Károlyt.  Hatezredik adásához ért a Barátok közt, amelynek története négy epizóddal haladt előre március 7-én. A…..
Média Izé Vége a Skins-nek 2012.03.08 11:28:00
Hét évad után véget ér a Skins, a E4 nem kér további folytatást. A brit, eredeti széria jóval tovább húzta, mint az amerikai remake. A hetedik évaddal, 2013-ban ér véget a Magyarországon is vetített brit Skins című sorozat, amely fiatalok bulizási szokásait, párkeresési…..
A Grace klinika sorozat alkotója, Shonda Rhimes bejelentette, hogy valószínűleg a sármos Derek Shepherd doki nélkül folytatódik a sztori. Sőt, nem csak őt tervezik kiírni a 9. évadtól kezdve, hanem Ellen Pompeót is – írja a Cosmopolitan.hu. Bár még nem végleges a döntés,a…..
A Blikk újabb különleges számmal jelentkezik, ezúttal a hölgyeket célozva. A napilap március 8-i száma a hagyományostól eltérő tartalommal és címlappal köszönti az olvasókat nőnap alkalmából. fotó:rtl klub - Bársony Bence Egy napra női főszerkesztő veszi át az…..
Az idei kosárlabdaszezon élő mérkőzéseit a sportág hazai sztárja, a SPORTKLUB új állandó kosárlabda szakértője, Dávid Kornél elemzi, de futballban is erősít a SPORTKLUB, méghozzá a Dzsudzsák Balázs szereplésével fémjelzett Orosz bajnoksággal - írja a csatorna hivatalos…..
Az RTL Klub egyik legnagyobb tavaszi produkciója, a Csillag Születik megújult formátummal és új zsűrivel lesz látható március 17-től a csatornán. A műsor házigazdái Ördög Nóra és Lilu lesznek. Magyarországon egyébként még nem volt példa arra a kereskedelmi televíziózásban,…..
A tavaszi szünet előtt elindítja gyermekeknek szóló műsorsávját az m2. A fokozatosan induló gyermekműsoraihoz pedig 14 és 18 év közötti műsorvezetőket keres a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Gyermek- és Ifjúsági Főszerkesztősége - írja az…..
Kiválóan rajtolt el az RTL Klubon Sebestyén Balázzsal az 1 Perc és nyersz! című vetélkedő: múlt héten mind az öt adás felkerült a tíz legnézettebb műsor közé a 18-49 éves korosztály és a teljes lakosság körében is. Az idei adatokat figyelembe véve ugyancsak rekordokat…..
A Viasat 3 valóságshow-ja immár a második évadához érkezett.A nyitó részt a kereskedelmileg fontos (18-49-es) célcsoportban, az éppen tv-t nézők 8,7 százaléka választotta.  Az első részben az öt lány és öt fiú beköltözését láthatták a…..
Boros Lajos még idén elhagyja a Neo FM Bumeráng című műsorát. Bochkor Gáborék már keresik az utódját - írja az origo Boros Lajos a háttérbe vonul, már nem sokáig lesz reggelente a Bumeráng-ban: még 2012-ben elhagyja a műsort - közölte a sajtóval a Neo FM. "Egyre több…..
Az idei kosárlabda szezon vadonatúj megvilágításba kerül a SPORTKLUB-on!  Az élő mérkőzéseket ezentúl a sportág hazai sztárja, a SPORTKLUB új állandó kosárlabda szakértője, Dávid Kornél elemzi majd a helyszínről.   „Azzal a lépéssel, hogy szakértőnek kértük fel…..
Ötmillió forintos büntetés, és további 2,5 millió bírság járt a TV2-nek, egy korhatári besorolást sértő reggeli hírműsorért - írja az origo.hu A Médiatanács a legtöbb bírságot kereskedelmi tévékre a rossz korhatári besorolás, vagyis a szexualitás, erőszak, trágárság…..
Az elmúlt héten is jól teljesített a Cool, átlagosan a 18-49 éves nézők  5.5%-a választotta teljes napra vizsgálva, főműsoridőben pedig még ennél is többen, a nézők  5.8%-a. Így a legértékesebb idősávban (19:00-22:59-ig) a Cool volt a harmadik legnépszerűbb választás –…..
Vágó István a STORY4 csapatához igazolt! Március végétől indul az ÁtVágó című vetélkedő.  ..
Márciusban két vadonatúj műsort indít a TV2. Jön a sztárokat felvonultató Másodállás, valamint a Lakatos Márkkal képernyőre kerülő Én is szép vagyok. A TV2 tavasszal új tematikus műsorokkal bővíti kínálatát. A megújulás jegyében az átalakulni vágyó hölgyek Lakatos…..
Egy amerikai életmódmagazin magyar kiadásaként jelenik meg a Diabetic Living Magazin - írja a HVG hetilap. A kiadásra alakult cég a HG Mediához tartozik.  Cukorbetegeknek szóló magazin megjelentetésére alakult a Diabetic Living Hungary nevű cég  - olvasható a HVG-ben. A Diabetic…..
Az AXN csatorna tavaszi műsorprogramjában egymást követik az izgalmas helyzetek és meglepő fordulatok. Az exkluzív sorozatpremierek (A CÉG, MISSING - ELRABOLVA, A FOLYÓ) mellett kedvenceink (Felejthetetlen, CSI NY: New York-i helyszínelők, Gyilkos elmék, NCIS: Los Angeles) új…..
Tegnap este megmérkőzött egymással a megújult Legyen Ön is milliomos! Friderikusz Sándorral és a Doktor House 8.évadjának nyitó része. Előbbi a kereskedelmileg fontos korosztályban 26 százalékot hozott, ami ugyan nem túlságosan  magas, de így is leverte a TV2-n nagyjából vele…..
Média Izé Lesz VV6.... egyszer 2012.03.01 11:01:00
Lesz VV6, de még nem tudni pontosan mikor - nyilatkozta Kolosi Péter tegnap a Fókusz riporterének. A VV5 nézettségével a csatorna meg van elégedve, igaz nem hozta azokat a számokat, amiket a VV4-es szériája, de így is rendre nyert a saját sávjában. A legnézetebb adás a Finálé…..