Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Markco

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétezres évjárat, négy légzsák, ABS. Csikós hetekig büntetett verbálisan, jól célzott mérgezett nyilakkal, mert elhagytam a közös egyházunkat, és meg mertem venni a szerkesztőség legfiatalabb autóját: egy olcsó, lepukkant, elárvult cápa Galantot. Ám egy autóvásárlásnál…..
Markco 2015.02.21 09:49:59
@Laci1982: Bírom az ilyen hozzászólásokat. "utálom a dízel hangot" Be volt dugulva a füled mikor a dízelt vetted? Vagy csak simán nem voltál elég körültekintő a vásárláskor és belefutottál egy tekert órásba? Most meg szidod a dízelt....
Nagyon jók ezek a mai dízelek nem hiszem, hogy lehet közel 9 litereket fogyasztani modern dízellel hacsak nem futózol vele. Nekem a C vectra sem fogyaszt 7 felett pedig 1650kg.
Markco 2015.02.21 10:19:08
@FEKI: Szerintem meg megnem értett Q7 vásárlókat írt nem azt, hogy neki volt. Sőt akinek volt/van dízel Q7-ese az nagyon nem szidja a modern dízelt.
Attól tartok, ilyenünk nem lesz soha. Pedig annyira jónak tűnik a videók alapján, hogy minden szabad percemet itt tölteném. Hegyünk még csak volna hozzá, de látszik, egy ilyen pályát összerakni nem két fillér, komoly betonteknő, bukóterek, felvonó és egyéb kiszolgálás kell…..
Markco 2015.02.06 19:44:27
@Buncog: :)
„Azért a 88 ezer euró egy Transporterért már az elmebaj kategóriába esik. Láttam már eredeti, nem restaurált és gyönyörűen megőrzött példányt pár éve, annak az ára 30 ezer volt és sokkal jobban nézett ki.” Ezt a kommentet Karlmann felhasználó írta Sipos Úr mannheimi…..
Na suhanjunk tovább délre. Macedónia után jöjjön Görögország. Matej intézett egy hét ingyen szállást Korfun, mentünk hát oda. Mivel nagy különbség nincs az észak-görög és a horvát tájelemek között, ezért ismételten kulináris turistát játszottunk. Állkapcsunk…..