Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leilan83

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Cím!  Kissé elhúzódó, és nem egyszerű ügyben szeretnék tanácsot kérni. Közalkalmazotti munkaviszonyban vagyok, így az Államkincstár készíti a havi bérszámfejtésemet. 2011. július 11-én megszületett a kislányom (ő a 2. gyermekem, a fiam 2008-ban született), aki…..
Eddig sem ment rosszul Tóth Gabinak, ebben az évben azonban az ország egyik legfoglalkoztatottabb sztárjává lépett elő. Olyannyira, hogy őt ültették az X-Faktor mentori székébe is, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Geszti Péter mellé. Mint arról már eddig is szó volt, a mentori…..
Leilan83 2013.05.22 14:07:01
@$$$=$$$: Ezek szerint orvosokra, ápolókra, tanárokra nincs szükség, mert ők sem keresnek jól és mennek külföldre. Ja, hogy ez a magyar kapitalizmus?

Akik ilyeneket írnak, mind gazdagok és "felülről" osztják az észt?
Szerintem te még életedben nem tettél arrébb egy téglát sem.
Leilan83 2013.05.22 14:43:26
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Igen, az átlagfizetés, amikor összemérik a legalacsonyabb fizetéseket a legmagasabbakkal, akkor egy elfogadható összeg, az általad is említett 600 euró körüli összeg jön ki. De ha elmész egy faluba, gyári munkások, maszek alkalmazottak közé, ugye nem gondolod, hogy ők mind egységesen megkeresik a 600 eurót/hó?
Leilan83 2013.05.22 14:47:18
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

"Ez a piac dönti el. A celeb MINDENHOL sokkal többet keres, mint az átlag, hiszen ezért celeb."

Ez oké is, de nem is lenne ezzel baj ha az általad említett tűzoltó meg nem 90 ezret keresne havonta.
Persze több embert érdekel egy celeb a TV-ben, de ha pl. tűz van a házadban akkor Tóth Gabit hívnád vagy egy tűzoltót? Ha meg kellene műteni téged akkor egy orvosnak örülnél jobban vagy egy celebnek?
Az MTVA az idei évre jutó 78 milliárdos költségvetéséből egyetlen nagy tavaszi produkciót indított el az m1-en, a rettenetes című Ridikült Jakupcsek Gabriellával. A név azonban csak elsőre tűnik ijesztőnek, valójában pontosan illik ahhoz, amit látunk. Ezt a szót 50 év alatt…..
ByeAlex nemsokára útnak indul Malmőbe az Eurovíziós Dalfesztiválra, előtte azonban feltöltötte legújabb számát, aminek témáját a közönség választotta. "A Nekemte története nagyjából egy évre nyúlik vissza. Akkoriban, a hallgatóim kérésére – és saját gondolatok által…..
Indulásától fogva, hónapok óta kíváncsian, és érdeklődéssel figyelem a dohány átrendeződéssel kapcsolatos ügyeket az országban, és azt kell mondjam, életem egyik legnagyobb csalódása volt a tegnap hajnalban kapott végeredmény. Mosolyogtam, mikor láttam, az emberek megint…..
Régen jártunk sztárok otthonában, úgyhogy ezen a szép napos pénteken úgy döntöttem, bekukkantunk Reese Witherspoonhoz, a kaliforniai Ojai-ba.  Most, hogy utánanéztem az életrajzának, jöttem rá, hogy Doktor Szöszi alig pár nappal fiatalabb nálam, nem csoda, hogy igencsak bírom a…..
Illusztráció: peter_panamint/flickr.com A Redditen indult ötletparádé arról, hogy milyen is lenne az álomotthon, ha a pénz nem számítana, melyből a Curbed válogatta ki a legszellemesebbeket.  Volt az álmok közt kivágott szemű festmény, ahonnan leselkedni lehetne,…..
Úgy vélem, konzervatívként a legkisebb politikai rosszat keresve nehéz mást választani, mint Bajnait. Szemet dörzsölve, tépelődve, fogat szíva, kezet tördelve, de mégis. Nem tűnik ugyan túl megalapozottnak ez a választás, különösen a programja híján, és egyelőre nem is…..
Leilan83 2013.02.11 12:37:21
@_zulu_: Másodlagos, hogy kire? Szerintem nem.
MSZP= kizárt dolog
Jobbik= kizárt dolog
Már nem LMP= szóra sem érdemes
Fidesz= kizárt.
Együtt 2014= vicces lenne, kizárt.
Kérdések tolulnak fel az emberben az újabb fideszes plakátok láttán. Azokról a ragaszokról van szó, amelyek megint tízmilliókba kerülnek az adófizetőknek, és amelyek Gyurcsány Ferenctől és Bajnai Gordontól féltik az nyugdíjakat. Jól tetszenek olvasni, azok féltik, akik…..
Leilan83 2013.02.07 12:19:45
@vakapad: Félreértés ne essék, egyetértek a kritikákkal a kormánnyal szemben, csupán azt mondtam, hogy ezek a kritikák egy olyan csapat szájából egyáltalán nem ütősek, akik ugyanezt csinálták 8 éven át, s egy focicsapatnyi szoci képviselő ül börtönben a korrupció miatt. Mellette pedig a demokrácia ünnepe volt, hogy kordonokkal körülvett parlamentben üléseztek, hogy a nép elégedetlen része véletlenül se tudjon tüntetni egy-egy neki nem tetsző törvény (EÜ) elfogadása ellen.
Más részről teljesen igazad van a Fidesz hatalom kiépítéséről, a hazugságról, hogy "senkit nem hagyunk az út szélén", hozzátenném még a fideszesek lenéző, arrogáns stílusát is ami szintén idegesítő. Plusz stadionépítések feleslegesen és stb., ezeket mind fel lehet hozni a Fidesz ellen de nem olyanok által akik már a Fidesz előtti időszakban lejáratták magukat.
Még egy döntőn túl vagyunk, ez volt tán a tizedik (agyrém), de nem az utolsó, mert holnap feszül majd egymásnak a két továbbjutó, Oláh Gergő és Antal Tímea. Mondhatni, borítékolható volt, hogy Csobot Adél eddig tudja elfoxtrottozni magát, és itt már elfogy a kakaó, de a…..
Varánusz Az Orbán bukás receptje 2012.12.14 06:29:19
Itthon egymásba érnek a diáktüntetések, a Fidesz kárderosztálya olyan zilált, mint pitypang mező tornádó idején, a gyengébb idegzetű igazhitűek ordítva verik az asztalt, van középiskola az országban, ahol szerintük már csak a Jóisten és az ima segíthet, és a hangulaton…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
Baj van, kamerad. Zárjuk le a zsilipkapukat. Mostantól se ki, se be! Fegyveres őröket a parlamenti büfé és a 600 forintos narancslé mellé! Ertsey Katalin izraeli állampolgári is. Izraeli-piréz! (A Barikád már találgatja biztos, hogy a piréz askenázi fajta-e vagy szefárd...) A…..
Mesterházy Attila azt álmodta, hogy ő lesz a bajnaigordon.  Hogy ezt tudatmódosító varázsgomba, vagy az MSZP felemeléséréért kifejtett kétéves erőlködés hatására fellépő agyi károsodás következtében álmodta, azt a Kökény Mihály vezette tudóscsoport most próbálja…..
Van már legalább 10 éve, hogy a hajnalban Hévízre induló buszon a sofőr röhögve mondta az arcomba: te vagy az egyetlen utas, aki teljes árú jeggyel utazik. Tökig tele volt az Ikarus, szinte kizárólag kemény munkában megőszült idős honfitársainkkal. Rákérdeztem, mennyi a…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Leilan83 2012.11.18 16:57:26
@Leszart Ritthberger: Szóval Ferót 10 millióért, te? És a többit? :)
Leilan83 2012.11.18 16:59:03
@Leszart Ritthberger: Bassza meg nem igaz, hogy hatszor kell beírnom mire megjelenik...
Szóval Feró 10 millió, nálad kiknél mik az árak? :)
Leilan83 2012.11.18 17:18:56
@Leszart Ritthberger: Igen, a Like-Petra szexi, de Adél is. Azért írtam a többit, mert megvesztegethető vagyok. :)
A magyar gazdaságpolitika alfája, omegája, agytrösztje, az ország legnagyobb showmestere, csak sajnos idáig már olyan 2000 milliárd forintba került a szórakoztatása.Pedig tudjuk, hogy sose szabad fullba nyomni a kretént, de mégis, ő megint és megint megteszi. Volt már simplicity,…..
Egész egyszerűen nincs jobboldali, aki valaha az életben támogatna egy politikai formációt, melyben Gyurcsány vagy Kuncze jelen van. Ha Bajnai Gordon tényleg középre akar politizálni, és tényleg új köztársaságot akar építeni (konszenzusos demokráciával, árokbetemetéssel…..
Leilan83 2012.11.12 22:27:04
@CyberChild: Nehéz megítélni a 2006. október 23-án történteket, de az, hogy senki sem felelős semmiért, az pofátlanság. Engem nem érdekel, hogy bal vagy jobboldali az akit felelősségre vonnak, mert ott nem volt rendben semmi az 100%, de valakit igenis felelősségre kell vonni a szabálytalanságokért, a gumilövedék nem szabályos használatáért, az azonosítószámok hiányáért, ugyanúgy, mint a felgyújtott autókért és a macskakövek felszedéséért és a rendőrök dobálásáért.
De úgy tűnik senkinek sem az érdeke, hogy kiderüljön, mi történt a háttérben azon a napon.
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
Leilan83 2012.11.11 14:11:09
@mókus(s): Valóban felesleges a párbaj, vagy mondjuk csak azok döntsenek akinek nincs ott a mentoráltja, mert saját versenyzőiket nem teszik ki.
Bár, ha egyszer Zámbó K. kerülne párbajba akármelyik másik versenyzővel, Keresztesben lehetne annyi őszinteség, hogy megmondja neki, hogy Krisztián, menjél te haza szépen.
Leilan83 2012.11.11 14:26:06
@közödeszed: S mit mond Malek a szakértő ismerősöd szerint? Mert nekem úgy tűnik, hogy olyasmit, hogy "hamis volt".
Leilan83 2012.11.11 15:03:44
@opál13: Ebben egyetértek, a magyar dalokat jobban énekli, talán az első dala a válogatóban a Bukott diák című volt, melyben voltak hamis hangok de sokkal jobb volt, mint amiket most produkál.
Amikor Szijjártó Péter augusztusban részt vett az USA Republikánus Pártjának tampai elnökjelölt-állító konvencióján, meglepően határozott elkötelezettséget jelző nyilatkozatokat tett. Kiemelte, hogy a republikánusoknak és a magyar kormánynak az adósság- és a foglalkoztatási…..
Leilan83 2012.11.07 23:05:38
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!:

Hát az MSZP-t én nem balra tenném, a fizetős egészségügy idején mutatott gazdasági elképzelése inkább jobboldali volt.
A Fidesz csak szövegben baloldali - "senkit nem hagyunk az út szélén" - emellett pedig kőkemény jobboldali gazdaságpolitikát folytat a már eleve tehetősebbeknek kedvező adórendszerrel.
Leilan83 2012.11.07 23:06:30
@VonS: Igen, így is lehetne, sőt jobb is lenne. Keressünk 1000 eurót minimum, onnantól felőlem lehetne fizetős ez meg az, ha ki tudom fizetni.
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Minden nagyobb zenekarnak meg van az a nagybetűs slágere, amit akkor sem tudnának már 20-30 év után rosszul játszani, ha direkt ez lenne a céljuk. Na, a Guns N' Roses pont nem ilyen, mivel a lassan a kiránduló ovisok közé tévedő szipus hajléktalan megbecsülésével rendelkező Axl…..