Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d(o..o)b

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét Tomáš Dvořák képeiből válogatok, témául pedig a guruló fadobozhoz hasonlatos "motoros fedett teherkocsikat" választottam. Persze valószínűleg nagyon ritkán hívták őket így hosszúra nyúlt pályafutások során: a BKV-soktól leggyakrabban mozdonyként hallottam emlegetni őket, a közlekedésbarátok…..
A közelmúltban több cikk is foglalkozott az azonnali fizetési rendszer bevezetésével, melyre - három éves előkészület után - július elsejével kerül sor. Ez a rendszer biztosítaná, hogy belföldön magánszemélyek tízmillió forint alatti utalásai legfeljebb öt másodpercen belül megérkezzenek a címzett…..
Nem kérdés, hogy ha az Excelre gondolunk, akkor a táblázatkezelő legnagyobb ismerői között mindenképpen meg kell említenünk a Microsoft által adományozott Excel MVP címmel is büszkélkedő Bob Umlas nevét, aki a nyolcvanas években (!!) ismerkedett meg először a programmal és annyira a rabjává vált,…..
Smoking Barrels Contracted (2013) 2015.10.29 12:00:00
A nemi betegség szar dolog: kínos, fájdalmas, ijesztő. Egy nem kívánatos terhesség is szörnyű élethelyzeteket eredményezhet. Mindezek mellett ott van a HIV vírus is: közismert, hogy a nemi úton (is) terjedő AIDS mind a mai napig gyógyíthatatlan betegségnek számít. Ezek a bajok…..
Ha az ember nemzetközi csalási manőverrel akar pénzhez jutni, a világpolitikai események ütőerén kell tartania a kezét. Így tettek a klasszikus "nigériai ajánlat"  modern verziójának alkalmazói is. Fogták és adaptálták az alapcsalást (" A sztori sokféle változata forog, a…..
#522 Van pár gomb, amiket szinte szakrális jelentőséggel ruházunk fel: a telefon ébresztőjén a Snooze/Szundi vagy a plexi alatt tartott, nukleáris rakétákat indító piros. A sok színes, amik a paksi atomerőműben villognak. De most nem ezekről lesz szó, hanem 2015 legfeleslegesebb…..
Persze, hogy kinek mi a tökéletes az teljesen egyedi, mindenesetre 13 millóért egy kompletten felújított és a svéd bútorgyártó termékeiből hiánytalanul berendezett kis hajlékot kaphatunk Pest központjában, és igen, az ár az utolsó falra akasztott képet is tartalmazza (amin…..
Bizonyára nincs olyan ember széles e határban, aki ne találkozott volna már élete során az MLM-jelenséggel; akár közvetve, akár közvetlenül. Magyarországon már a ’90-es évek elején megjelentek az első hálózatépítéssel foglalkozó cégek, az elmúlt évek során pedig…..
Az alapdíj ... ördögi egy találmány, a Rezsi gyomrában emésztődjön ezer évig, aki ezt kitalálta és bevezette ... oh, wait ... "A magyar államigazgatási munkamegosztásban a földgáz díjszabályozás elõkészítése a Magyar Energia Hivatal (MEH) feladata. A MEH-nek a…..
Balázs szomorúan fényképezte a szerencsi Azték csokiját, miután kiderült, hogy 70%-a papír: Az hiszem nem kell kommentárt fűznöm az alábbi levélhez, a képek magukért beszélnek. Persze tudom, rá van írva a csokira a súlya, de úgy gondolom, hogy egy ilyen csomagolás nem más,…..
Radikálisan megoszlanak a vélemények a rántott borjúláb ehetőségéről, mivel főleg bőrből és inakból áll. Naiv ügyfél szülőföldjén más lehetett a recept, mert ő a húst és a csontot is hiányolja: Még a múlt héten sikerült a Gastroyalnak (Telfood) kiszállítania eme…..
Marcell lokális hiperinflációt fedezett fel a Széchenyi fürdőben. A büfében ugyanis hirtelen 30%-ot drágulnak az árak a kiíráshoz képest fizetésnél, mert az áfát nem tartalmazza, Januártól már "szervizdíj" is van: Tegnap mulatságos volt a nevezett intézményben, hogy a…..
d(o..o)b 2014.01.07 17:08:54
@Széchenyi Étterem Kft.: Nem tudom eldönteni, hogy ez most komoly, vagy csak egy olvasó hülyéskedik.
Szabó László Ajándékszatyor 2013.12.26 22:08:07
Mára nyilvánvaló, hogy a közgazdaságtan évtizedes vastörvényeit írja felül a magyar ajándékszatyor piac.Jelenlegi ismereteinkkel ugyanis teljességgel megmagyarázhatatlan, hogyan maradhat életben a hazai szatyoripar, hiszen világos, hogy magyar ember ajándékszatyrot nem vesz, azok…..
Nem csak a panírozott kínai csirkével vannak gondok, hanem Viktor szerint a Milka praniléból is kimaradt az eperlekvár. Legalábbis a csomagoláson látható termékfotó ránézésre nem azonos a dobozban található termékkel. Biztos új recept, vagy megszaladt a fotosop: Tegnap vettünk…..
d(o..o)b 2013.11.20 16:04:27
@cobre: "fókuszcsoportos teszteken ez ízlett legjobban a népnek" - ne röhögtess, egyszerűen csak nálunk mindent úgy gyártanak, hogy a gyártónak a lehető legolcsóbb legyen, senkit nem érdekel a nép ízlése és igényei. Lásd pl. sörök alkoholtartalmának sunyi csökkentése idén az adóváltozás miatt...
d(o..o)b 2013.11.20 16:20:03
FÜGGŐLEGES MOSOLY Te kit itatsz? 2013.10.29 12:21:17
Nekünk, magyaroknak vérünkben van az ivás. Gyakorlatilag bármilyen apropóból képesek vagyunk arcátlanul lerészegedni, annak előjelétől és jelentőségétől függetlenül. Nyer a csapat, megvan a jogsi, megjön a fizu vagy meghal a hörcsög, és már koccannak is a poharak. Miközben…..
Máté teljesen szabályosan parkoló BMW-jét 15 ezer forintra büntették meg Békásmegyeren, mert miért ne: Magyarország ismét bizonyított. Békásmegyeren lakom, mint pár ezren, és én is minden este a parkolással harcolok. Autó sok van, parkolóhely kevés. Így az évek alatt…..
A most következő postunk nem teljesen illeszkedik a BpBurger kereteibe, de úgy gondolom, ennyi kilengés belefér. Következik a Montenegrói Burger, másnéven a pljeskavica. 2010-ben még Montenegrói Gurman burger néven futott a feltehetőleg hasonló cucc, és bár azóta elhagyták ezt…..
d(o..o)b 2013.07.11 22:11:56
@bestpixel: Szerintem felszólító mód akart lenni itt a "válasszuk"
Naiv ügyfélnek elege lett a Főkétüsz játékából. 4500 forintot kellene fizetnie, mert a lakását ellenőrző kéményseprő nem csengetett be, így nyilván az ajtót sem tudta neki kinyitni. A jelenség elég sok embert érinthet, minthogy a cégnél közölték, hogy se visszafordulni nem…..
Subba Végre van ilyen is! 2013.04.19 15:00:45
Elől szép, hátul hosszú..
Molnár Levente, vagy ahogy a rockzenét kedvelők ismerik, Cseresznye, 2012 januárjáig a Tankcsapda gitárosa volt, de 20 év után távozott a zenekarból (finom eufemizmus arra, hogy kirúgták). Egy ideig a Bedlam zenészeivel dzsemmelgetett és össze is raktak egy nótát, de aztán…..
fülkeforradalmár Ébredj magyar! 2013.04.02 21:11:49
Szegény magyar ember, annyi rossz érte már, a bal sors régen tépi, ahogy a Himnusz mondja. De mindig bízik, hogy jobb lesz, hogy valami jó éri őt. Ebből adódóan ki is használhatók és hát olyan világban élünk, ahol ki is használják ezt a naivitást.    Ma egy olyan…..
d(o..o)b 2013.04.03 11:30:52
@assassin07: Ez a fostalicska tolvaj banda nCore.HU címen csinált egy lehúzós oldalt, ahol állításuk szerint 499 Ft-ért vehetsz PayPal-lel nCore regisztrációt, ami nyiván szimla átverés, rendőrség hatáskörébe tartozó dolog, csak 499 Ft-ért senki nem fog a sünökhöz mászkálni.
A valódi nCore címe nCore.CC.
Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója ma a felháborodástól reszkető hangon fordult a nyilvánossághoz. "Épül a Bajnai-adatbázis – fogalmazott. – Egészen elképesztő a módszer a hírek szerint. A hazai média arról adott közlést, hogy a Haza és Haladás Alapítvány…..
d(o..o)b 2013.03.22 13:15:33
@$$$=$$$: Te meg jól be is szoptad Kocsis Máté ijesztgetését, mi?
Subba Anolu kommentál 2013.02.23 12:06:20
Ha nem érted az sem baj, röviden csak annyi, hogy lereagálja a kobra gödör takarítását. Lelkesedése és nyelvújítói kézsége irigylésre méltó. Not a singulu fokk was given! ..
Nagyon vicces az, amikor egy egyértelmű poénvideót benéznek a hírszerkesztők, mint ahogy a Tv2 reggeli Tények című műsorában is sikerült. A Tv2 tálalásában a hír az, hogy Matt Damon addig nem használ WC-t, míg mindenkinek  (mármint a Föld összes lakójának) nem jut friss…..