Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg Simon Gábor vagyonkájának történetét lassan lassan előássák a homályból, addig a túloldalon hiába minden erőfeszítés, a közmilliárdokból szépen kikövéredő Orbán haver, Mészáros Lőrinc összekapart vagyonkájától kuss van. Pedig a felcsúti gázszerelő…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.07 17:06:35
@Republic Forever!: A jobbikosok úgy fognak járni, mint Csurka. Hasznos hülyék.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.07 17:55:14
@miva?:

Hijába, a vér szava :-DDD
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.07 17:56:23
@Blogger Géza: És te ezen örvendezel? Fura egy gusztusod van...
Áll a bál Zsigólanden, egy rejtélyes alak állandóan a "Hazug" feliratot ragasztja rá Zsigó plakátjaira. Miután eme aljas támadás nyomait eltávolítják a plakátoktól, újra visszaragasztja feliratot. Ezért térfigyelő kamerákat szereltek fel az óriásplakátokra, hátha így…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.07 13:26:34
@Vidéki: "Nálatok,
Laknak-e Állatok?"

Sajna, Magyarországon túlszaporodtak az olyanok, mint te.
Káder Janó ezt elintézte. Jó, mondjuk nem volt nehéz dolga, a kétharmad és Viktor gondolom örömmel fogadták mikor kiötlötte az új VT két fő szabályát:  - ágyin: Lejtsen mifelénk a pálya, kompenzáljuk a választókerületi győztest is,  - dvá: Aprózzuk fel az ellenzéket…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.06 16:39:14
@Habakuk999: Csodálkozhatott másnap a titkárnő, hogy miért kókadnak a kókuszpálmák a sarokban, a tárgyalás utáni napon... valszeg jobb szeretik a daiquirit, mint a vodkát.

Nem vicc, egy protokollról szóló könyvben olvastam tanácsokat arról, hogy hogyan lehet bírni az iramot az oroszokkal. Mi minden helyre lehet titokban önteni a vodkát, és ilyenek.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.06 16:41:18
@V-PORT: Ehhez képest most az LMP-sek nagyon nyomulnak, hogy megszerezzék a paksi iratokat. Széll Bernadett tegnap Némethnéből passzírozott ki információkat, és szétperelik a minisztériumot információvisszatartás miatt. A paksi témára nagyon beindultak.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.06 18:28:23
@jaegtoer: Keménykedés, vagy pénzért elfogadni Paks II. építését, és a vele járó függőséget, ez erősen különböző viselkedés.

Az IMF helyett az oroszoknak adósodni el. Ez volt az alternatíva. Orbán az oroszokat választotta, ezzel megszűnt a lehetősége, hogy szuverén módon reagáljon az eseményekre.
Lázár János jött, (meg)látott és győzött. Nem volt szégyellős, nem válogatott az eszközökben, nem játszotta a finnyás úriembert - miért is tette volna? - de végül sikerrel lenyomta a versenyszférát, mint hálószobai fing a libidót. Az eredmény egy halott és egy sikerrel…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.04 22:40:03
@ekezetnelkülelseolvasom: "Részvétem, de ne Lázár János, hanem esetleg a kapzsiság számlájára írjuk ezt a halálesetet!"

Ha rád fegyvereseket küld az adóhatóság hajnalban, és infarktust kapsz az átélt traumától, azt minek a számlájára írod?

Az ilyen fegyveres nyomásgyakorlást hívják terrorizmusnak.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.04 23:08:50
@hegiagi: Valójában alapvetően két dolgot hiányolok, de nagyon az iskolai tantervből.
Az egyik az alapvető gazdasági ismeretek, háztartásgazdaság, hogy az emberek fel tudják fogni a bankok és biztosítók szövegét, és racionálisan tudjanak dönteni.
És ugyanilyen fontosak lennének az állampolgári ismeretek, hogy tudják a pógárok, hogy egyáltalán hogyan működik az államigazgatás, és a politikai rendszer. Sokan fel sem fogják a különbséget a kettő között, és akármit be lehet nekik mesélni.

Aztán, ha ez már megvan, akkor lehet agyaltatni a gyerekeket, hogy lefeküdjön a fiatalasszony a révésszel, vagy csak szopjon neki.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.04 23:24:16
Széll Bernadett (LMP) Némethnével folytatott tárgyalásáról a Facebook-on:

"Kijöttem az oroszlánbarlangból! Összefoglalom, mire jutottam Németh Lászlónéval. 1) Jusztis nem akarnak kifalcolni ebből a szerződésből, hiába a putyini ukrán agresszió -- Némethné azt mondta, már így is függők vagyunk -- kész, logikai okfejtését itt lezárta, hiába forszíroztam, hogy jó reggelt, akkor épp itt az ideje kijönni az orosz medve mancsai közül. 2) A miniszter elismerte, hogy az MVM-nél megvannak azok a hatástanulmányok, amik alapján az összes általuk bemondott százalékot, számot (vö.: 13 %-kal csökkenni fog az áramár és társai) igazolni lehet. Már célkeresztbe is vettem az MVM Paks2 Zrt-t.: vagy odaadják szép szóval, vagy újabb jogi körök. Azt is elismerte, hogy az MVM aláírta a megvalósítási ütemterveket (ez szerinte nem azonos a megvalósítási megállapodásokkal, amire maga az egyezmény utal, szerintem meg ez jó nagy ködösítés), úgyhogy ezeket is kikérem. 3) Némethné elismerte, hogy léteznek a kormánynak döntéselőkészítési anyagai, de titkosak, és nem mutatja meg. Miért, kérdeztem. Hiszen már döntött nem csak a parlament, de a kormány is. A válasz: "ez egy döntésünk volt". Tessék?! Perelem ezt is. És még azt is elárulta, hogy előbb volt paktum, aztán beszélte meg a kormány -- ez amúgy ellentétes a nemzetközi szerződések kötésére vonatkozó jogszabállyal. 4) Még nem döntötték el, hogy a mostani parlament elé vagy a következő elé viszik be a hitelszerződést. Ettől nem lettem nyugodtabb. 5) Kikényszerítettem, hogy képviselőként kezeljen és érdemben reagáljon, megtudtam fontos részleteket, ugyanakkor átpasszolt az MVM-hez, de sebaj, bennem van kitartás. Amúgy már perelem a kormányt az át nem adott dokumentumok miatt és az MVM-et a kommunikációs+reklámszerződések miatt. Ha máshogy nem megy, újabb perek jönnek. "
Új pártok tucatjai szereztek jogosultságot, hogy elinduljanak az áprilisi választáson. Lesz körzet, ahol várhatóan méteres slejfnin kell majd behúzni az ikszet a választónak. A demokrácia ünnepe lesz április 6! Vagy csak egy profi átverés? Két hét erőltetett menet után…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.04 14:28:02
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.04 14:35:37
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.04 14:40:43
@Juhász Péter (LMP): Ha nektek Sólyom László véleménye nem mérvadó, akkor egyértelmű, hogy igazuk van azoknak, akik szerint valójában a fidesznek dolgoztok.
Legkedvesebb Orosz Medvénk éppen bemutatót tart a világnak és nekünk, mennyire veszi komolyan: 1: a nemzetközi szerződéseit, 2: olyan faszságokat, mint államok szuverenitása meg hasonlók. Kárpátalján már mozgósítanak, keleti végeken lakó barátok szerint elindult a menekültek…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.04 02:06:33
@nincs_itt: 1973-ban ezerféle dolog történt. Légy szíves, vedd a fáradságot, hogy kiegészítsd, amit én írtam. Köteles vagyok mindenre emlékezni? Lövöldözöl itt, mint egy beszívott vén kovboly.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.04 02:09:54
@Blikknépe: Mennyi hülyeséget összehordasz az EU-ról. Nem tudsz te semmit, csak összecsipegettél innen-onnan negyedinformációkat. Állítsd le magad, vagy legyél vicces legalább.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.04 02:13:49
@Blikknépe: "amikor már a puffogás se segít, akkor jön a lépjetek ki, költözz iránba/észak koreába meg a többi bitching..."

Te kis bodobács. Ha legalább egyszer idéznél egy valamennyire is elfogadható forrást, amikor itt osztod az észt, akkor legalább az erőfeszítésedet értékelnénk. Így viszont, mivel a szófosásodnak az információs értéke nulla, kénytelenek vagyunk erőteljesen fogalmazni. Túladagoltad magad, erre nem figyelmeztettek a jobbikos trollszemináriumon?
Hátezhülyeség. Egy mérés nem mérés! Mostan' jutott eszébe egyszerre minden eddig rejtőzködőnek a pártpreferencia bevallása, na peeersze!!!! Ezeket a véleményeket lehet olvasni napok óta a legfrissebb Tárki jelentés megjelenése után. Balról lázas jelentőség kisebbítés,…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.02 13:43:26
@guma: "Talán dünnyögj egy új mesét,
fasiszta kommunizmusét"

Utoljára ezt a Tienanmen téri vérengzés estéjén láttam idézni. Aznap este Joan Baez lépett fel a Budapest Sportcsarnokban, és a fideszesek megkérték, hogy a koncert után vegyen részt egy spontán tüntetésen. Így is lett: a közönség, Baez vezetésével átsétált a Benczur utca és Bajza utca sarkára, a kínai nagykövetséghez. Kábé háromszázan voltunk. A követség bejárata előtti fára függesztették a fenti feliratot, "fidesz" aláírással. Baez gitározott és énekelt, persze, elénekelte a "We shall overcome"-ot is.
Azt hiszem, nem egészen ugyanarra gondolt, mint a fideszesek.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.02 13:50:48
@punkfrog: "Ukrajna 1991. augusztus 24-én kiáltotta ki függetlenségét, amelyet egy december 1-én megtartott választáson az ukránok többsége támogatott." ...

... és a Magyar Köztársaság volt az első ország, amelyik hivatalosan elismerte!
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.02 13:57:32
@Vidéki: Köszönjük, hogy ennyire aggódsz Gyurcsányért.
Trágár. Ha nem bírod gyomorral ne olvasd. Én szóltam előre.  Na álljunk már meg egy szóra, he!  Kik akarnak itt erkölcsi normákat felállítani? Minekünk? Mi?! He?! De télleg. Mostan már elég már. A mindennek is megvannak a határa. Jóhogy nemmár. Belebeszélnek meg…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2013.04.29 14:30:04
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nyugalom. Isten malmai lassan őrölnek. Sőt, Isten nem bottal ver. Várjuk ki a végét.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2013.04.30 02:36:54
A seggnyalonc újságírás prémium kategóriájában igazi mestermű született. A történet kiindulópontja nyilván az, hogy jobbos körökben nagyon menő lett az európai válságkezelés furcsaságait és elkúrásait úgy értelmezni, hogy a tehetségtelen unió, illetve a tagállamok…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2013.04.29 14:20:58
@szellemkor: "a nemzeti érdeket eladva szarér hugyért monopóliumokat adtak el stratégiai ágazatokban" - a privatizációs biztosok és muftik, nevezetesen Martonyi János és Matolcsy György.

Hát igen... egy újszülöttnek minden vicc új, egy agyhúgyköves vénember meg nem emlékszik. Te melyik vagy?
Varánusz Összefogtunk! Csuhaj? 2013.04.28 05:26:56
A mindenek előtt és felett összefogás hívei hátradőlhetnek: megvan, kimondták. Mennyire kell ennek örülni? Háááát, én a nulladik napon egyelőre úgy fogalmaznék, van egy kis öröm is az ürömben. Jah, kiccsávók, most lehet izzítani azt az emlegetett forródrótot, ha már…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2013.04.28 17:05:58
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Ez az ország képtelen volt szembenézni a múltjával mindig is. "

Ez a toposz egyszerűen nem igaz.

Tudjuk, hogy a páratlanul népszerű kaposvári polgármester, Szita Károly a saját családjáról is súgott. Tudjuk, hogy a média legfőbb főnöke sok évig ügynök volt.

És? Tömegek mentek az utcára? Nem. Szitát újból és újból megválasztják.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2013.04.28 23:11:33
@AKIsTUDATLAN: "eddigi múltunk, hagyományaink megtagadása."

Pontosan erre van szükség! Eddigi múltunk, hagyományaink mindig a szakadékba vittek.
Lassan ott tartok, hogy megsajnálom ezt a mi drága polgármester Ferinket. Csütörtök óta nem csak az újraválasztásra van nagyobb esélye egy asztali lámpának, de az ősi fideszes vendetta hagyomány gyakorlására is. Leggyűlöltebb Ellensége, saját alpolgármestere és a többi…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2013.04.27 15:07:39
@Habakuk999: "Szerintem a ma eseményeit a szocik, szdsz, fidesz közösen, teljes egyetértésben, bármiféle gondolkodás és stratégia nélkül, egyéni rablóérdekeik alapján alkották meg."

Egyszerű gondolatmenet, leírtad, és most elégedetten hátradőlsz. Te okos vagy, és mindenki más hülye gazember.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2013.04.27 15:09:21
@sírbateszezazegész: "Emiatt is írtam a napokban, hogy fideszre/jobbikra nem, de arra sem aki összeáll az mszpvel. "

Ez is logikus. Maszop nélkül nem leváltható a fidesz. Maszoppal összefogóra nem szavazol. Nem akarod leváltani a fideszt.

Nálad a labda, magyarázkodj...
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2013.04.27 15:13:08
@sírbateszezazegész: "Hacsak nem mindenáron a kényelem és a meleg a legfontosabb cél."

A legfontosabb cél a demokrácia megmentése. És ezt légy szíves, ne hasonlítsd finghoz, meg szarhoz.
Tegnapelőtt még félig viccesen írtam bele a trafikjog osztó posztba a mondatot: Megmondtuk, hogy ki lesztek fizetve. Akkor még én sem gondoltam, hogy egy nappal később tizenegy oldalas törvénymódosítással teszi nyilvánvalóvá Lázár János, hogy egészen pontosan milyen…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2013.04.26 16:04:06
@Bakter: "Annyi magaslabda van az égben, hogy Amerika 400 évig kosarazhatna velük."

A Harlem Globetrotters kellene ide:
4.bp.blogspot.com/-LlvDJYUVyw0/UOD6dBeqnRI/AAAAAAAAFTE/73R7UHGJf1E/s1600/Harlem+Globetrotter+hanging+from+rim+Baltimore.jpg
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2013.04.26 16:06:02
@Mariann19: "a vásárlók kiadásai minimálisan és havi szinten 2-3 ezer Ft-tal növekednek személyenként"

Mennyivel nőhet vajon az ÁFA?
Jaj, már megint minket bántanak ezek az izék. Igen, most nem csak a tuggyukik hanem nagyjából a mindenkik, Brüsszeltől Berlinen keresztül Washingtonig. Mert félre van ám értve minden, mint egyszeri Szaniszló a ponyvakupolás szekértévében. A megmagyarázóember Szájer Józsefnek…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2013.03.22 17:56:40
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2013.03.22 17:58:05
@CommentCommando: fidesz=a fitnessi szörny.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2013.03.22 18:00:38
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Basszus, MAGYAR művészek gyermeke, akiket elüldöztek Magyarországról.
Mesterházy Attila azt álmodta, hogy ő lesz a bajnaigordon.  Hogy ezt tudatmódosító varázsgomba, vagy az MSZP felemeléséréért kifejtett kétéves erőlködés hatására fellépő agyi károsodás következtében álmodta, azt a Kökény Mihály vezette tudóscsoport most próbálja…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.11.29 22:32:16
@simple observer 1.0: Schiffer Silly-t jelölte?
Fényességes Vezénylő Csillagunk végletekig lemerült állapottyában sem engedte el kezünket teljesen a szünidőre, nem hagyott minket szellemi manna nélkül. A faszbúkjára feltöltött három percet elemezték sokan sok helyen, a valóságtartalmát is ideértve, pedig a lényeg ezúttal…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.07.15 17:27:05
@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Tényleg újítani kéne már valamit, mert láthatólag kiégtél. Talán más műfajt kéne kipróbálnod. Ennek a lehetőségeit már kimerítetted. Komolyan. Unalmas vagy, mint egy őszi légy.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.07.15 17:29:43
@Karipapa01: "3 évesen rubeola betegség miatt halt meg! "

Ma meg az a trendi, hogy a védőoltások ellen kampányolnak, és szidják a kizsákmányoló orvostudományt, és a gyógyszereket, amellyel az ipar szándékosan mérgezi a népet... ha erre előhozod a TBC-t, gyermekbénulást, és hasonlókat, arra is hadoválnak valamit.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.07.15 17:35:02
@épészmérnök: "Nem lehetek elég hálás az LMP két vezető politikusának, hogy észrevették: készülőben az MSZP zöld fordulata."

Ez igen, baráti, tiszta szó, semmi irónia, semmi odabaszás. Ez az őszinte együttműködési készség a maszop legszebb tulajdonsága.
Lehet támogatni és ellenezni az atomenergiát, de amit az MVM és a magyar kormány a médiában elkövet Paks-ügyben, az már több mint nevetséges. Az év elején érkezett Nyerges Attila a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumba, Németh Lászlóné tanácsaójaként. Róla azt kell tudni, hogy…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.07.15 17:09:50
@Pan Modry: "Eszak nemetorszagban a szelenergia valoban mukodo alternativa, akarcsak a solar olszorszagban, de mo on melyik vsenykepes,"

A versenyképesség egyrészt függ az elterjedtség mértékétől, másrészt a gazdasági szabályozástól, és a támogatásoktól. A kormány dönti el, hogy atomenergia-cégeknek, vagy alternatívenergia-cégeknek ad mindenféle kedvezményeket, és támogatást.
Ha Ausztriában, ahol kevesebb a napos órák száma, mint Magyarországon, megéri a napelemek telepítése, akkor nálunk semmi nem indokolja, hogy gazdaságtalan legyen.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.07.15 17:21:01
@Pan Modry: rendben, tegyük fel, hogy az osztrák polgár kipengeti a szolárpanel árát. Választhat! A magyar polgár, akiből egymillió család él panelházban, nem dönthet, hogy fizeti-e vagy sem a képtelenül pazarló, és drága távfűtést.
Hogy is van ez akkor?
Vastagbőr Győzelmi jelentés 2012.07.14 12:07:00
Erős kontenttel vonul el nyaralni az ország két koponyája, Matolcsy "rengeteg terve van még a fiókjában" György és maga Orbán Viktor.Matolcsy a szokásos, csütörtöki Heti Válaszos pubijában a szokásosnál elborultabb írással jelentkezett. Úgy néz ki, hogy a Boldogságkutató…..
Palotaforradalom van Tündérországban! Az Állami Számvevőszék gyakorlatilag kettéhugyozta a költségvetést, mint részeg mikulás a hóangyalt. Igen, ez az az Állami Számvevőszék, amelynek élére Domokos László egykori fideszes honatyát nevezte ki a Nemzeti Együttműködés…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.06.23 22:56:49
@Fabius: ha jól értettem, abban nincs vita, hogy a szocik úgy, ahogy vannak, nem vállalhatók. A kérdés eszerint, hogy vajon Gyurcsány teljesen és tökéletesen alkalmatlan, vagy kicsi, savanyú, de mégsem orbán?
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.06.23 23:16:40
@Fabius: Szigetvári Viktorral, aki a HaHá-ban kurátor, volt néhány hónapja egy interjú, próbáltam visszakeresni, de nem találtam meg. Abból az derült ki, hogy úgy képzelik, hogy a programot a HaHa adja, az infrastruktúrát és aktivistákat a szocik, és a minelnök jelölt Bajnai lenne.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.06.23 23:46:19
@Fabius: ezzel a felállással én is kiegyeznék.
Martonyi János beugrott egy pacsira Egyiptomba. Oda éppen csak ő hiányzott, gondolom örültek mikor leszállva a gépről első szava az volt: mikor hoztok egy kis lóvét, tesó?   De fontos a smúz, és a mi külügyérünk az Óperenciás tengeren túl is híres a remek…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.06.21 14:23:48
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.06.21 17:48:05
@Fabius: figyeljetek a környezeti hatástanulmányra, és ragaszkodjatok a közmeghallgatáshoz. Ne csak akkor nézzétek, amikor már kész a terv, hanem az előzetes változatokra is.
Az Orbán kormány eljut abba a fázisba nálam, hogy nem lesz egy olyan intézkedésük/törvényük sem, amivel maradéktalanul egyet tudok érteni. Eddig az egyetlen amire azt mondtam: kell, ezt jól csinálták, az az iskolakerülés szankcionálása volt. De, ha a Fidesz frakció megszavazza…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.06.19 15:19:00
@empatikus pszichopata: "- bizonyos kutatások ezzel - a vallás megjelenésével - igazolják azt a 12 ezer évvel ezelőtt az emberiség fejlődésében bekövetkezett ugrásszerű változást, amely a kőkorszaki szakit elvitte a holdra meg ide az internet elé, ahol vagyunk.:-)"

Más kutatások pedig a főtt étel megjelenésével magyarázzák, mondván, a főtt étel fogyasztása miatt lecsökkent a fogsor mérete, ezért több hely maradt az agynak a koponyában.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.06.19 15:24:50
@miva?: "Annak is van haszna, ha elviszi az unokát a képtárba, és el tudja mesélni a festmény mögötti történetet, és a képen látható ezzel kapcsolatos színekben, alakokban, szerkesztésben stb megnyilvánuló művészi állásfoglalást."

A művész nem a saját világnézetét festette meg, hanem azt, amit szponzorált a megrendelő. Ma ez másképp van (?).
Varánusz Orbán és a papucs puccs 2012.06.18 04:41:00
Jövendő holtak. Ma vannak még, de holnap már csak voltak. Az utcán járnak, a szobában ülnek. És néha hegedülnek. Írnak, írnak Az egyik oldalára a papírnak. Vesznek, Könyvet keveset, annál többet esznek. Megőrülnek És különféle blokkba tömörülnek. Nekem témák, Mint a…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.06.18 22:58:45
@Penivaldes: "igen, minden nőt harcra hívok a barikádokra. segítsük fiainkat, férjeinket a küzdelemben!"

Diszkrimináció! A szinglikkel mi lesz?
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.06.18 23:00:45
@Interlock: "De - ha már török, meg Eger - lehet várat védeni kevés emberrel, kis mozgástérrel, akár árulás ellenében is, ha a védők zöme azt akarja, ha a kapitány példát és utat mutat, ha... satöbbi. Ha. "
Aztán elmúlik egy-két év, és a török simán bevonul a várba.
Van baj a pártok háza táján elég. A spindoktorok guvadó szemmel nézik a közvéleménykutatási adatokat, és amit látnak az minden, csak nem szívderítő. Ilyenkor aztán jönnek ám a vadabbnál vadabb szavazatmaximáló teóriák, hisz ciklus felező van: legyen előzetes regisztráció…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.06.17 17:24:14
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: "Az, hogy nektek demokratáknak"

Ez végre egy őszinte megnyilvánulás volt!
Te nem sorolod magad a demokraták közé.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.06.17 19:30:56
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: kegyetlenül unalmas már ez az öntudatos hiszti.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.06.17 20:28:09
@Blogger Géza: "nekem sem kötelességem a világ minden kérdésével foglalkozni, ami épp eszébe jut egy túlbuzgó kíváncsiskodónak."

Aha, aha! Egy túlbuzgó kíváncsiskodó azt mondta Blogger Gézának (aki pont olyan, mint Orbán Viktor), hogy neki is kötelessége a világ minden kérdésével foglalkozni.

Szegény Géza, ezer gondja között kérdésekkel zaklatják.
Negyedikén elmaradt az általánosnak rendelt Nemzeti Harangozás, de azóta a lármától jobban cseng a fülünk, mintha lett volna. Gondolom ez egy ilyen sorfordító kérdés, hogy akkor a harangozástól fogunk összetartozni, vagy attól amit érzünk. Esetleg Vezénylő Tábornokunk úgy…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.06.16 22:45:30
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: "Bármikor elköltözhetsz Európa nyugati felébe ha nem tetszik. "

Fura nevű olvtársam, Romániából a kivándorlás iránya már régóta nem Magyarország, hanem Spanyol-, vagy Franciaország. Meg Itália. Tényleg nem ide jönnek, mert tudnak számolni.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.06.16 23:01:21
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: "A mostani Izrael ellen szólaltam fel. És vajon miért is? Hát csak nem azért mert elnyomja, zaklatja a környező népeket"

Izrael népességének is joga van békében élni, anélkül, hogy minden szombaton tűzijáték gyanánt diszkókat robbantsanak a "szabadságukért küzdő népek".

Ez a minimum.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.06.16 23:03:22
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Látom, ez a poszt most már teljesen rólad szól. Simogatja az egódat, hogy rólad beszélgetünk.

Ideje kifarolni a zsákutcából, olvtársak.
Jaj már, minden ellenzéki párt hagyjon fel ezzel a rohadt hangulatkeltéssel mostazonnal! Simicska Lajos Igaz Magyar Ember, APEH elnöksége alatt is csak milliárdos áfacsalást hoztak össze a Varga Tamás vezette haverok. De akkori szavaival élve "mindenkinek alkotmányos joga…..
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.05.17 13:25:42
@saravad: "A polgári engedetlenség meg az utolsó békés eszköz lenne, a fenébe."

Saravad, ha nem vetted volna észre, itt - a trollokon kívül - csak csupa nagyon okos ember rázza verbálisan a lándzsát, mondván: Engedetlenség? Ellenállás? Csinálja más, majd mi jól megkritizáljuk.
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.05.17 13:37:15
@rodeo36: "olyanok mint az orchidea feleszik a saját eltartójukat"
Drágaságom, az orchidea legalább szép és kecses. De gazdasági miniszterünk például sztem egyáltalán nem szép, és nem is kecses.
Szted?
vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2012.05.17 13:43:33
@Interlock: "előtted a csodás lehetőség, hogy az ellenállás hogyanját kifejtsd ennek a csupa nagyon okos embernek."
Ők az okosak, nem én. Nekik kéne tudniuk. Vagy ha nem tudják, legalább ne basztassák azokat, akik megpróbálják.