Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagyhusi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A macskákra mindenképpen, különösen akkor, ha az állatot a mikrosütőben szárítjuk. Egy több változatban terjedő városi legenda szerint ugyanis az USÁ-ban megtörtént, hogy egy gondos gazdi a mikróban szárította meg elázott házikedvencét, majd miután az állat elpusztult,…..
Körülbelül egy éve meglepő jelenségnek lehettek tanúi a gyógyszertárban vásárlók: egyesek kilószámra vásárolták a konyhasót (nátrium-klorid) a patikában - az élelmiszerbolti árnál jóval drágábban. Bár ez ma már nem jellemző, a patikai só iránti érdeklődést felfokozó tanok ma is terjednek: a…..
Nagyhusi 2019.05.28 10:29:58
@kiru55: Kicsit közveszélyes vagy.
Én nem tudom eldönteni, hogy mennyi káliumra is van szüksége az embernek.
Kérlek szépen mondd el, ha a vese nem válassza ki a káliumot, mert csak a fölöslegeset szedi ki, ha izzadással veszített kálium mennyisége fel sincs tüntetve olyan kevés, miért kell giga mennyiségű Káliumot pótolni?
A Kálium kiválasztásához még a Nátrium jelenléte is szükséges.
Hogyan mersz Káliumot ajánlani egy embernek akit nem is ismersz?
Te piszkálod a ködöt?
A vérben lévő kálium megfelelő mennyiségét is vizsgálni kellene, ha ajánlasz, és itt a határértékek megfelelőségére is gondolok!
Mint írtam, nem tudom az okát, hogy aki kockáztatja az életét a túlzott kálium bevitellel, miért jobb a közérzete.
Nagyhusi 2019.05.29 11:17:53
@kiru55:
Igen Szendi Gábort is figyelmeztettem, hogy téved a kálium terén.
A kálium műtrágya termésfokozó, de hosszútávon tönkreteszi a földet, a jelenlegi élelmiszerek több káliumot tartalmaznak mint a régiségben.
És a kálium tuladagolásos lavina tovább szedi az áldozatait.
Tudtommal a korházban a kálium tartalmú infúziók miatt kerülnek tepsibe az emberek.

Értem amit írsz. De minden tudásom amit a témában felszedtem ellene megy a tényeidnek.
Nagyon is érdekel, hogyan sikerült a teljesen ellentétes végeredményre jutnod a Kálium témában. Segíts! Valami szakcikk, főként a kálum agyalapi mirigy témában. Előre is köszönöm.
A vizelet gyógyászati felhasználása, bármennyire is visszataszítónak tűnik sokak számára, még a 21. században is élő hagyomány. A dolognak sok értelme nincsen, veszélye annál inkább: jobb lenne, ha a vizeletben kiválasztott anyagok (gyógyszerek, toxinok stb.) a vécében kötnének ki, ahelyett, hogy…..
Nagyhusi 2019.05.27 14:31:22
@Pórnhab: Ha ismernéd a Vincent féle orvosi bioelektronikát , azért árnyaltabb lenne a kép.
Undorító levizelni magyd meg meginni...., de a medicinás orvoslás is válogatott kínzásokkal dolgozik. Próbareggeli, végbéltükrözés prosztataszűrés.
Nagyhusi 2019.05.27 14:37:54
@tesz-vesz: Egy kicsit beteg vagy....Légyszíves mindenkit perelj be!

A füvesember bolondokat beszél, de valahogy sztár lett. nagyobb mint a körzetorvos, pedig ki sem tud írni betegállományba.

pl. be kellene perelni az IPM-et ahol 1980-ban megjelent, hogy egész afrika HÍV ferőzött, és 1019-re ki fog pusztulni. Erre a sok zombi migráncskodik.
Nagyon beteg az orvostudomány!
                          Lehet-e állandó mágnesek segítségével olyan motort szerkeszteni, amely nem igényel sem üzemanyagot, sem áramot? - ha nem is ingyenes, de nagyon olcsó működtetésű (a mágneseket – és…..
Nagyhusi 2012.12.11 01:49:32
@eztEgyed: és, ha nem lemágneseződik, hanem Ejnstein képlete szerint a tömegét veszíti?