Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doxo

3 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors megszellőztette a The Voice Mestereinek (Mező Mihály, Somló Tamás, Molnár "Caramel" Ferenc és Malek Andrea) fizetését, persze nem hivatalos információkra támaszkodva, mert azokra jobban ügyelnek a magyar tévék, mint az amerikaiak az atomrakéták indítókódjára. Soha nem…..
doxo 2012.08.20 19:59:28
@Ver Sacrum:

Molnár Ferenc "Caramel" a böcsületes neve a tagnak.
A Mars-járó szenzorait valószínűleg egy, a bolygó felszínén lévő tükröződő felület zavarta meg. A NASA már dolgozik a probléma megoldásán. "Egyik felől nézve a Curiosity csúcstechnikát képvisel, a másik oldalról viszont egy nagyon is primitív szerkezet, amelyből…..
68 éves korában öngyilkos lett Tony Scott, Sir Ridley Scott testvére, a közös Scot Free Productions nevű cégük társtulajdonosa, rendező, producer, író. Scott egy Los Angeles-i hídról ugrott le, ha minden igaz, nem hagyott maga után búcsúüzenetet, csak egy fecnit, rajta azok…..
doxo 2012.08.20 15:42:45
Az őszi műsorrendjét egy amerikai ételeket is felszolgáló benzinkúton bemutató RTL Klub nem akarta elárulni nekünk, melyik külföldi formátum alapján készült a Kód című vadonatúj kvízműsoruk, de minket nem hagyott nyugodni a dolog, és a modern technológia és teljes oknyomozó…..
doxo 2012.08.19 20:17:07
@NIL7:

na, ne legyél már ilyen negatív személyiség. az ágyban feküdve kell bebizonyítani, hogy igenis, a magyar agy világmárka, és kibaszottul műveltek vagyunk.
Éppen egy haknira tartott a díjátadóról, amikor egy darab ott lévő patkány először megdobálta paradicsommal, majd elrabolta a lovagkeresztjét, őt viszont nem. Borsodvörheny közelében egy nagyon fényes lebegő jármű jelent meg Pataky autója előtt, majd abból valaki…..
Augusztusban két, nemzetközi jelentőségű pszichedelikus fesztiválnak is otthont adott Magyarország: mind Ozora, mind a Kurultaj nagy sikerrel zárult. Mivel régi mániánk, hogy e két, egymástól távolinak tűnő szubkultúra meglepően sok ponton mutat átfedést egymással,…..
doxo 2012.08.19 11:03:51
@lépésváltás:

igen, fűmagot.
A hamptoni seriffhivatal hat alkalmazottját bocsátották el, mert lájkolták főnökük választási ellenfelét. Jogvédők szerint a lájk a szólásszabadság része, alkotmányos védelem illetné, a bíróság szerint nem...   A Facebook úgy döntött, hogy jogi útra tereli a…..
Kétséges dolog le nem zárt regénysorozatról írni, de ki tudja megéljük-e valaha is a tizenhat éve tartó hömpölygés végét. Az HBO sorozata nem csak a népszerűségre erősített rá, de új távlatokat is nyitott: meglepően magas színvonalon egyesítette a szöveghűséget a filmes…..
doxo 2012.08.19 09:42:08
@pannonfunk:

Mondjuk ez tényleg így van. Igazából mondhatjuk azt is, hogy bűn magyarul nézni. A könyv meg zseniális.
Kettős Mérce A magyar Pussy Riot 2012.08.18 08:36:00
Tegnap 2 év börtönre ítélte az orosz igazságszolgáltatás a Pussy Riot nevű punk zenekart, mivel azok rendszerellenes szövegeket énekeltek egy templomban. Nekünk se kell messzire mennünk, hogy hasonló ügyet találjunk, csupán 30 évet vissza az időben, amikor is a kádár kor egyik…..
Csonti (színes, majdnem magyarul beszélő vígjáték)***Szereplők: Csonti-CsontiDealernek nézett rapper-DopeManTörténelemtanár-DopeManAddiktológus-DopeManTérítő-DopeManModerátor-Szemüveg úrTartalom: Csonti pörögni akar, Csonti gyorsat szeretne, Csonti dealernek néz, Csonti felel…..
doxo 2012.08.18 19:01:04
Politikai elemzés a rendszerváltás szellemi előkészítését szolgáló 1986-os Fordulat és reform (emlékezzünk csak, az egyik szerzője Matolcsy György volt...) óta nem kapott ekkora (sajtó)nyilvánosságot, mint a Haza és Haladás Alapítvány csütörtökön publikált tanulmánya a…..
doxo 2012.08.18 14:46:58
Akinek nincs aktív profilja Facebookon vagy más jelentősebb közösségi oldalakon, az jóformán nem is létezik, de legalábbis nincs benne a világ körforgásában – halljuk sokszor a vicceskedő kijelentést, de tudjuk: minden poénnak van alapja. Ennek ellenére a legnépszerűbb social…..
A nép gyermekei Nem vagyok celeb! 2012.08.18 13:50:24
"Verba volant, scripta manent." Részlet egy Celeb vallomásaiból. "Nem vagyok celeb, értsétek már meg! Jó tudom, sikeres vagyok, meg pénz is csepeg innen-onnan, meg felismernek, ha éppen a plázában flangálok céltalanul, meg feltűnök néha a tévében, meg még autogramot is…..
A Blikk mindig is tudta mi kell a népnek: csöcs, botrány és kiskutya! Az elsőt szokás szerint a címlapon találjuk néhány idióta kínrím társaságában, bentebb viszont igazi, szívszaggató celebdráma bontakozott ki régi barátsággal, nagy csalódással és egy kutyussal: a hazai…..
doxo 2012.08.17 15:34:34
comment:com A nap képe 2012.08.17 13:00:00
A "hogyan készítsünk fantáziátlan plakátot egy fasza sorozatnak" versenyben dobogós helyezett munkát a Revenge második évada érdemelte ki sajnos.   ..
Fogalmam sincs, mit csinálhat a Magyar Turisztikai Desztinációmenedzsment Szövetség. Na jó, időnként feltűrik az ingujjat, meglazítják a nyakkendőjük és nekiveselkednek, hogy menedzseljék a turisztikai desztinációkat. De nem lehet olyan nehéz ez a munka, ha arra is van idejük,…..
doxo 2012.08.17 15:30:35
Emberek, menten itt a nyakunkon az őszi évad, benne az RTL messiásával, a Dallas 2.0-val, amiben három régi szereplő és négy Barbie-baba külsejű új arc mellett pár jobb képességű mellékszereplőt is sikerüt megnyerni, pl. Carlos Bernardot és Glen Morshowert a 24-ből, vagy Mitch…..
A magyar egészségügyi rendszer gyakorlatilag emberemlékezet óta válságban van, amit a mindenkori kormányzat reformok sorozatával próbálnak kezelni. Miért van ez így? Először is le kell szögezni, hogy igazán jó egészségügyet nem lehet csinálni, a világon sehol nem elégedettek…..
Börtönszleng Pandavec 2012.08.17 09:43:23
Pandavec: fogda – Van fegyelmid, Tatár? – kérdi a dilót Manó. – Ajjaj! Múltkor megkértem a nevelőt, nyomtassa ki, azt mondta, nincs rá papírkeret. De harminc napot csak egyszer ültem. – Szokeráló, mi? – Á! Még a legelején kaptam Sándoron. Beraktak a…..
doxo 2012.08.17 14:43:03
Azoknak, akik eddig befőttesüvegben éltek: a fidesz be akarja... ööö, nyelvbotlás, elnézést, szóval Orbán be akarja vezetni a választópolgárok előzetes regisztrációjának az intézményét. Ezt úgy nagyjából azzal magyarázza (már ugye túl azon, hogy: kétharmad!), illetve…..
doxo 2012.08.17 14:32:08
@lavór:

Mindenről lehet újat írni :)
Szinte minden kész áll, csak még az a kérdés, hogy fér el 100 000 látogató a Petőfi-híd budai lábánal. A nagy sikerrel zárult londoni olimpia után, mint az közismert, 2016-ban a Rio rendezheti az olimpiát. „Ehhez sürgősen vissza kell építeni az idén elbontott…..
Keri Russell annak idején JJ Abrams első tévés melójában, a Felicity című sorozatban tűnt fel, ahol mérsékelt sikert aratott az egyetemista címszereplő megformálásával. A sorozat 1998 és 2002 között volt műsoron, de Russellből nem lett tévés szupersztár, bár Abrams rendes…..
doxo 2012.08.16 16:44:50