Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kukacmaster

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2012.05.20 09:00:00
Donát, a Vaskacsa Annyira egyszerű, hogy nem sok minden mehet rajta tönkre. Sokan megnézik, mert ritkább mint a kacsa. Álló helyzetben is rohanni látszik! Annak idején a 90´-es években a haverokkal friss jogsival arról álmodoztunk, hogy tíz éven belül milyen sportkocsink lesz.…..
Hát például abban, hogy a kollégistái a Schönhertz kolesz oldalán már 2003-ban (vagy 2005-ben?) megcsinálták azt a dotmatrix Tetrist, amit a világ legmenőbb műszaki egyetemén csak most hegesztettek össze. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ennél még korábban megszületett már…..
Aránytalanok a közlekedési bírságok? Veszélyeztetik az egzisztenciát? Egyetértünk. De mégis ki a franc szigorította nemrég a szabálysértési törvényt? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Kukacmaster 2012.04.26 18:50:12
@dukeekud: Tudok olyan kereszteződést, 2-t is, ami KRESZ szerint értelmezhetetlen mert magának ellentmond a táblázás. Olyankor wtf?
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Kukacmaster 2012.04.16 00:47:40
@Rocky: Te vázolod a tökéletes helyzetet. Sajnos nem, nem így néz ki a valóság. Ezeréves kint hagyott táblák, idióta korlátozások meg útburkolati jelek tömeges hiánya van. Ebben, hogy akarsz rendszert működtetni?
Kukacmaster 2012.04.16 00:54:38
@Ritchard Börtön: Gondolom a lekopott záróvonalakat és a kidűlt oszlopokat akkor figyelmen kívül hagyhatom, hiszen csak én tudom, hogy ott voltak.
Az operatőr csaj kacagása őszinte, tudhatott valamit, amikor elindította a felvételt. Akárhogy is nézzük, a manőver nem sikerülhetett. Egy kábé kétszáz kilós Yamahát feltolni egy összkerekes pick-up platójára eleve merész vállalkozás, főleg egyedül. De a tett halála a…..
Honnan a sok tapasztalat a rengeteg káresettel, amikor szinte minden sofőrszolgálat azzal dicsekszik a honlapján, hogy sosem törtek még össze ügyfélautót? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Kukacmaster 2012.04.03 22:22:20
@Gru: A legtöbb cég így áll a dolgokhoz. Aztán mikor egy 0-val többet kell kiadni a kasszából, na onnantól indulnak a sztorik, mint ez is. De ha simán belefér a 1-2milla vagy még több a büdzsébe, akkor nem szóltam.
 Mi mindenre jó a motor: még egy csontos sunát is el lehet adni vele. A Tavik fürdőruháról készült divatfotókhoz szakállas bájker és egy Yamaha XS650-ből épített chopper kellett. Megfordult a világ: régen alulöltözött macákkal adták el a gépeket, most meg motorokkal…..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Még ma is vehetsz autót hitelre, nem is kell hozzá sok pénz. Mi mindent kiszámoltunk helyetted. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Kukacmaster 2012.03.13 19:07:40
@flacchus: 6-7 ezer fős település az eredeti lakhelyem, meg hát ott is vagyok ha épp nincs egyetem. Brutális, hogy mennyi autó tűnt el, évekkel ezelőtt viszonylag jómódú családok tengődnek. Eddig sem volt nagy forgalom, max az átmenők nyáron akik kompoztak Tokajba, de szombat reggel mikor mindenki megy bevásárolni van parkolóhely a nagyobb boltok előtt. Régen a kanál megállt az emberek között, most meg semmi. Rossz visszaemlékezni a gyerekkoromra ezt látva...
Az Audi megcsinálta a maga szuperdízelét, ki is próbáltuk és kijelentettük, hogya BMW felkötheti a derékszíjat… Nos, a BMW nem kötötte fel, hanem félbehajtotta és odasózott. A csatos végével. Hadd fájjon. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Annyi szép falu, város, ország meg kontinens van, muszáj neked itt autókázni? És itt lakni? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Kukacmaster 2012.02.29 22:46:39
@ColT: 2 utcán belül lennénk 4-en minimum akikkel egy helyre járunk, így azért annyira nem lenne rossz. Talán jövőre váltok suli melletti albira esetleg koli akkor megoldódik a dolog. Villamos/metró kombóban egyre több a szívás, ha jó az idő akkor gurulnék inkább. A táv nem is igazán sok, 40-45 perc alatt lenyomom a távot, csak ha valami kiesik, akkor szívtam keményen.
(Belvárosban meg van rengeteg span, általában haza sem jövök, a legközelebbi helyre felmegyünk aludni, a legközelebbi ivást meg másvalaki környékén ejtjük meg. Szerintem jó rendszer :D )