Regisztráció Blogot indítok
Adatok
newmin

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Simán bevállalnám 2012.04.17 06:10:00
Kicsit puritán, csomagtér alig, de akkor is ez a legkívánatosabb Suzuki. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Már pont nem garanciális az autó, de azért ilyen hibának nem kellene előfordulnia. Kihez forduljak, keressek rögtön ügyvédet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Újszerű autót márkaszervizbe viszek, eddig rendben. De hova menjek, ha már nem köt röghöz a garanciafüzet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Jajj,de csúnya! Bogaras bünti 2012.03.24 10:46:00
A klasszikus kisautó nagy népszerűségnek örvend a világ minden táján. Nincs olyan ország, ahol ne ismernék, sőt, ne szeretnék a Volkswagen mintegy 60 éven át gyártott típusát. A perui emberek oly'annyira szeretik, hogy egyenesen kusztommá faragják őket, no, de nem…..
Az igazi überthorror: 4 év alatt nem sikerült megjavítani a gyártási hibás BMW-t. Naiv ügyfél természetesen még 2008-ban perelt, viszont hiába nyerte vissza elméletben azóta másodfokon is az autó árát kamatostul, egyáltalán nem kapta vissza a pénzt. Neki viszont még hátra van…..
newmin 2012.03.24 14:51:42
@Leadfoot: Akkor tényleg szopóroller, hogy a dupláját kellene kifizetni az újkori értékének mégha kamatot is számolunk rá...
Szép Napot.   Nem akarok panaszkodni,mert nekem személy szerint nincs rá okom. Azonban nem lehet csak úgy egy néma sikollyal elmenni azon dolgok mellett amik manapság az egészségügynek nevezett össznépi társasjátékban zajlanak. Aki nem vak-süket és nem él hűtőszekrényben az…..
newmin 2012.03.14 22:37:05
@Barnamaci: utaltam vel hogy amig a doktornéninek 72 óra amiben jócskán van üresjárat és seggenülés addig a pilóta tízensok órát repül egyfolytában folyamatosan dolgozva. A doktornéninek ez egy hetes munkája lenne ha aktavan dolgozna...hagyjuk ezt a 72 órát ahol mellesleg alszik is...
newmin 2012.03.14 22:28:00
@jágör68: aha 72 órát dolgozott egyfolytában aktívan...persze..mese habbal...egyszerűen gondatlanságból elkövetett emberölés. nem kell mosdatni..

Barnamaci...vadászpilóták usa-ból irakba települése nem kis idő és folymatosan nagy koncetrációt igényel. mégsemhallani balesetről..bár egy cukormérő leolvasása biztos nagyobb fokú figyelemet igényel.
newmin 2012.03.14 22:33:54
@Barnamaci: A hülyeséget nem is lehet megérteni...tudod, először elnézi rendben de menjen a picsába. Másodszor már igencsak csóválja az ember a fejét de harmadszor is a nővér szól neki akkor ne gyere már a hülyeségeiddel.
A Font névről nekem elsősorban fehérborok jutnak az eszembe, például egy üdítő kövidinka vagy egy előítélet-romboló ezerjó válogatás (alföldi is, ezerjó is, meg tényleg jó is). Esetleg rozé vagy siller. A pincészet vöröseivel azonban egészen mostanáig nem találkoztam,…..
newmin 2012.03.12 23:00:44
@Közbiztonság Szilárd: ne aggódj nálunk a kert tele van meggyfával mégsem érzem a meggy illatát. A bórkostolók ilyenkor kicsitják a mondák könyvét és lökik a hülyeséget. Ők még a napfény ízét is érzik...
A CBR600F a világ egyik legjobb motorja. Puha mint a vaj, kezes és toleráns, tökéletes azoknak, akik szeretnének megismerkedni a sportos motorozással: univerzális és unalmas. Feltehetőleg ugyanezt érezhették az olasz Plan B-nél is, hisz nagyjából kétmillió munkaóra…..
newmin 2012.03.10 17:26:28
@newmin: de aztán jobban megnézve az valami ideiglenes cucc lehet rajta? mert annak akkor elmegy...