Regisztráció Blogot indítok
Adatok
revans55

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre itt van jó minőségben: Megint egy kitűnő példa arra, hogy 10 perc teszteléssel ki lehetett volna küszöbölni azokat a hibákat, amelyek tönkretették az egész játékot Háttérinfók Soundtrack: Herbie főcímdala UI: Ember nem is gondolná, milyen nehéz kimondani…..
revans55 2007.11.19 14:40:04
Tegnap kaptam egy e-mailt TKB-től, hogy próbáljam ki a következőt: Inditsd el a telpitest,majd probalj kilepni.Kilepes elott olvasd el az uzenetet!:)Eddig nem tettem ilyet, mert eszem ágába nem juthatott egy ilyen szenzációs játék telepítésének a megszakítása, de most kipróbáltam.…..
revans55 2007.11.04 16:01:27
Elég sokan írtak nekem, hogy szeretnének egy képet Günther Gránátról (a Mortyr II videó egyik német ellensége), az a helyzet, hogy ez egy elég nehéz dolog.Állandóan mozog, nehéz megközelíteni a gránátok miatt, valamint sokszor míg odaérsz hozzá, már végzett magával.De az…..
Két igen vicces jelenet 2008-as focis játékokból. Az első nem is biztos hogy bug, de teljesen mindegy, én igen jót kacagtam rajta. FIFA 08-ból van. Ezt még Illés Bé(n)la is belőtte volna :D Napokban bemutatok még egy igen érdekes hibát a FIFA 08-ból. A második meg a PES 2008-ból…..