Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aldaril

308 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Isten hozta mr. Oguri Shun Már éppen kezdtem hiányolni. Hát ezt is megértük, hogy felnőtt. És milyen jó pasi lett belőle. Na nem mintha eddig nem lett volna az. A Hana yori dango óta teljesen a hatása alatt vagyok. Az meg nem mostanában volt. :))) Hyuga Toru (Oguri Shun ) 29 éves és…..
Aldaril 2018.06.09 21:41:22
@Zsuzsanna Komjáti: Szia! Égetett magyar feliratot nem tudok mondani, de, ha letöltöd a magyar feliratot akkor, ha ezen az oldalon az Openload szervert használod, ott hozzá lehet rakni a feliratot a jobb alsó sarok menüjében. Igaz, hogy érdemes a feliratnak fekete hátteret választani, mert a dupla felirat elég zavaró. Így sem tökéletes ugyan, és nem tudom, hogy jó-e az időzítés, de egy próbát megér. Hátha működik.
Végig olyan érzésem volt, mintha a Down wit Love-ot néztem volna, pedig tulajdonképpen a történet teljesen más. Még Megan Lai hanghordozása is azonos volt, Baron Chen stílusáról nem is beszélve. Mivel azonban nekem az előbbi sorozat igen nagy szerelmem, így ez is tetszett. Bár azért nem…..
Aldaril 2017.12.15 08:26:30
@Szödényiné Dion Zsuzsanna Szodizs:
Én általában ennyi év, és ennyi sorozat után elsö sorban aszerint értékelem a sorozatokat, hogy a föszereplök mennyire találtak egymásra. Értem ezelatt a színészeket és nem a szerepeket. Engem a Bromance-ban Megan Lai kifejezetten idegesít, annak ellenére, hogy azt azért nem mondom, hogy másik színésznöt kellett volna választani, és hogy kb 1 hónapja néztem újra harmadszor. A Down with love-al szemben pedig elfogult vagyok(megszámolni sem tudom hányszor láttam már, igaz ebben a feliratozás is segített :), mert Ella Chen a The Rose óta viszont hatalmas kedvenc, pedig a sorozat szerintem iszonyatosan gyenge. Persze azért nála is vannak melléfogások.
Történetben újat kitalálni már annyira nem lehet, de a Down with Love 2010-es, a Bromance 2015-ös.
Remélem, ha elég kitartó leszel, végül megszereted a Down with love-ot is. Nekem részben pont azért lett nagy kedvencem, mert mind a ketten esetlenek, függetlenül attól, hogy melyiknek milyen a háttere.
  Mindenhol azt láttam, hogy ez egy hű, de milyen jó sorozat, amit mindenképpen érdemes megnézni, gondoltam adok neki egy esélyt. Az érzéseim vegyesek, bár inkább hajlok arra, hogy igazat adjak a többségnek. Alapvetően a történet jellege és a megvalósítás sem különbözik különösebben az ehhez…..
Lássuk be Gong Yoo, igencsak jól megvolt sorozatok nélkül. A "Silenced"-el bizonyította, hogy ugyancsak megállja a helyét a gyomorforgató drámákban is. A "The Suspect", az "A Man and a Woman", a "Train to Busan" és a "The Age of Shadows"   pedig hatalmas kasszasiker volt a mozikban. A Train to Busan…..
Nem mondom, hogy minden sorozatát szeretem a két főszereplőnek, de alapvetően a kedvenceim közé tartoznak és ebben a párosításban telitalálat voltak. Legalábbis erre a két szerepre. Viszont a többi szereplő között volt, akikkel nem tudtam mit kezdeni, de igazából nem is volt jelentősége, mert a két…..
Szerintem én ezt a filmet egyszer már láttam, csak vagy lusta voltam írni róla, vagy nem fejeztem be, de most hős voltam és végignéztem. Jó, azért annyira nem kellett hősnek lennem, mert nem volt rossz, csak ennél a filmnél is ugyanaz volt az érzésem, mint annak idején az "A Company Man"-nél, hogy…..
Két dolog volt, ami zavart ebben a sorozatban. Az egyik Moon Chae-Won kinézete. Furcsa, hogy valaki, aki a külsejéből (is) él, képernyőre menjenek egy olyan frizurával, ami ennyire rosszul áll neki. A sorozat tényleg hozta a Monte Cristó grófja életérzést. Vagyis ugyanaz volt az alapfelállás. Van…..
Azt hittem, hogy ez is csak egy újabb Dream High lesz, de csak részben lett igazam. Én ennyi énekes betétet egy sorozatban nem láttam még életemben, mint amennyi ebben volt. Mondjuk az is igaz, hogy tulajdonképpen emiatt kezdtem el nézni, csak a mennyiségre nem számítottam. Történt ugyanis, hogy…..
Miért van az, hogy a magyar valóság show-k számomra nézhetetlenek, viszont a koreaiak szórakoztatóak. Talán ott kint kicsit komolyabb iparágnak számít, jobban rákészültek erre a műfajra is a televíziós társaságok. Magyarországon csak átvesszük azokat a műsorokat, amik máshol bejöttek, odakint pedig…..
Kang Ha-Neul függő lettem. Lassan már azon gondolkozom, hogy a Misaeg-et is meg fogom nézni, pedig nagyon húztam magam eddig tőle. De nem nagyon marad más. A Scarlet Heart-et már elég régen befejezték, találhatnának neki új munkát. Amennyire szeretem a koreai sorozatokat, annyira nem tudok mit…..
Ennek a sorozatnak egyetlen vonzereje volt, őt pedig úgy hívják, hogy Park He-Jin. Viszont abból adódóan, hogy ő nem kínai, meg is volt a legnagyobb hátulütője is. Alapvetően ahhoz, hogy valaki sikeres színész legyen, sok mindennek meg kell lennie az emberekben, és ezek közül az egyik a hang. Ami…..
Azt magyarázza meg nekem valaki, hogy miért működött ez a sorozat? Általában arra szoktam fogni, ha valaminek nem kellene működnie, hogy jó, a történet gyenge volt, a forgatókönyv gyenge volt, de a színészek kihozták a legtöbbet az adott helyzetből, és az eredmény egész jó lett. De itt nem ez volt a…..
A majdnem szellemlány és a denevérfiút története. Na, jó, ez szemétség volt tőlem, de TaecYeon fülein mindig meglepődök, főleg egy olyan országban ahol az egyik legmagasabba a plasztikai műtétek száma a világon. Egy ilyen korrekciós műtétért nem hiszem, hogy bárkit megköveznének. Persze az is lehet,…..
Ezt a sorozatot egészen szerettem, ahhoz képest, hogy a két főszereplő nem volt túl szimpatikus. Vagyis Uee-t kifejezetten nem szeretem, Lee Seo-Jin-nek ez volt az első szerepe amit láttam, de ránézésre nem kedveltem meg igazán. Ettől függetlenül működött a kapcsolat. Mármint a filmbeli. A sorozat…..
Én ennek a sorozatnak nem értettem az alapproblémáját. Vagyis értettem, de mégsem. Részleteiben nem. Régen volt, hogy kevés volt az angol tudásom arra, hogy mindent megértsek, persze ez nem azt jelenti, hogy olyan nagyon jól beszélnék angolul, de azért eddig elboldogultam vele. Ez a sorozat volt…..
Igazából nem tudom, hogy miért lett ebből a sorozatból ilyen nagy cirkusz. Úgy értem, nem volt rossz, de messze nem közelítette meg sem a Secrat Gardent sem a Gentlemans Dignityt, bár a Heirs-nél kifejezetten jobb volt. Talán az én hibám, de Kim Eun-Sooktól mindig kicsit jobbat várok, mint a…..
Megmondom őszintén nekem ez a sorozat csalódás volt. Én azt hittem, hogy varázsolós lesz, de nem. Mondjuk ezen még úgy túl is tettem volna magam, ha valami olyannal újítanak be, amivel érdemes lett volna. Az alapgondolat nem volt rossz, de valahogy a megvalósítás nem tetszett. Az egyetlen, ami…..
Ez, de kis cukker volt. Ugyan a történet nem hasonlított, de tisztára olyan érzésem volt, mintha valami tündérmesét néznék. Teljesen beleszerettem. Megint sikerült megtalálni két olyan színészt, akiknél nagyon működött az összhang. Jang Na-Ra-t és Jung Kyoung-Ho-t mintha egymásnak teremtették volna,…..
Mondhatnám, hogy az egyik szemem sír, a másik meg nevet, de nem lenne igaz, mert mind a kettő sír. Nagyon megszerettem ezt a sorozatot, mert nagyon más volt, mint a többi, pedig őszintén szólva elég szkeptikusan álltam hozzá, mert hát webtoonból filmet csinálni …… Ráadásul úgy, hogy az eredetinek…..
Egy gyakori kérdés: ki a furcsa és ki nem? Minden csak nézőpont kérdése. Lee Hyun (Seo In-Guk) apja a rendőrségen bűnözőkkel dolgozik. Az egyik vizsgálati alany, Lee Joon-Ho egy tömeggyilkos, aki lemészárolta a saját családját, és semmi megbánást nem mutat, sőt úgy tűnik még azt sem nagyon érti,…..
Khmmm. Hogy is mondjam. Jóóóóó sok kritikát kapott, a két főszereplő színészi teljesítménye miatt, és azt kell mondjam, hogy igazuk is volt. Mondjuk én Ku Hye-Sunt nem igazán szeretem. Talán az egyetlen szerepe, amiben tetszett az a Musical volt. Ahn Jae-Hyeonnak meg valószínűleg nagyon korai volt…..
Ez mi volt? Komolyan ezért a sorozatért vártunk két évet? Ennél nagyobb csalódás nem is lehetett volna. Nagyjából a negyedik résztől a végéig a One sunny day befejező jelenete járt a fejembe: "Akarok rendezni egy sorozatot, amiben egy nő és egy férfi találkoznak, akik soha nem veszekszenek, megértik…..
Mert néha ilyen is van, hogy csak 12 részes. Csak a változatosság kedvéért. Mindig megfogadom, hogy nem nézek több középiskolás sorozatot, aztán valahogy mégis odakeveredek, ahova nem kellene. Őszintén szólva az utóbbi időben azt kell, hogy mondjam, hogy ez sem rosszabb, mint a többi. Sőt! Ebben az…..
Folytathatnám a korábbi bejegyzésemet, ám megvan annak is az oka, hogy nem teszem. Méghozzá az, hogy ez egy nézhető Itazura na kiss feldolgozás. Persze szegény nagyon vékony jégen táncolt, mikor rájöttem, hogy mit is nézek, de gondoltam végigszenvedem az első részt, legalább ennyi esélyt adok neki.…..
Most aztán mindenki döntse el, hogy mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? Ha a Kill Me, Heal Me-ben nem tudták őket összehozni, akkor írjunk nekik egy új sorozatot, és majd ott? Vagy megvan a sorozat, és próbáljuk meg őket, mert jónak tűntek, és akkor majd hátha ebben…..