Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brigi79

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag ma vége lesz a világnak. Azt nem tudjuk hogyan, de zenét, biztos, ami biztos, ajánlunk hozzá. Hallgassuk meg a Neurosis 1993-as Enemy Of The Sun lemezét, ami miatt akkor is az apokalipszis közepén érezhetjük magunkat, ha esetleg az egész buli elmaradna. Amire mellesleg nagy…..
Mivel régóta vagyok nyelvvizsgabiztos, szeretnék néhány igen elterjedt tévhitet eloszlatni amelyekkel úton-útfélen találkozom. Az apropót az adta, hogy beol.hu-n ma megjelent,hogy ismét bíróság elé áll egy csaló, aki valaki más személyi igazolványával próbált "segíteni"…..
Brigi79 2012.03.14 13:18:18
@DreamerX: Bizony, engem is angol anyanyelvi tanár készített fel még anno a Rigó középfokra és ő is közölte, hogy sok igeidőt ne is keressek/használjak ha kimegyek majd nyelvterületre. Amúgy egy másik középiskolai angol tanárom (echte brit srác) pedig brahiból elment a Rigó felsőfokra és az írásbelin megbukott. Na hát tényleg ennyit az elvárásokról, meg arról, hogyan beszélik az angolt a való életben. Azóta én angol szakot végeztem, de nem azért beszélem magas szinten, hanem mert külföldiekkel dolgozom és dolgoztam mindig is. Az az igazi "iskola".