Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akkor nemtom

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Németh Róbert Hazudik Valóság. 2012.02.28 18:24:00
 Németh Róbert hazudott.  Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy megosszam veletek a valóságot. A valóságot, lehetőleg minden érzelemtől és szubjektív véleménytől mentesen arról, amit Németh Róbert angliai munka gyanánt kínál és hirdet. Teszem ezt úgy,…..
akkor nemtom 2012.02.29 15:22:24
Szia jmc!

Először is gratulálok a bloghoz, a teljes igazságot írtad le, és sajnálom, hogy nem voltál oly szerencsés, mint én.

Annyit szeretnék hozzáfűzni a leendő "áldozatokhoz", hogy:

-amit te is mondtál, a hangja meggyőző. A hirdetés szándékosan van így feladva, hogy csak azért is hívd őt fel. Onnan meg szinte nyert ügye van. Ne feledjétek az örök mondást, túl szép, hogy igaz legyen.
Arról ne is beszéljünk, hogy "most kell indulni". Na ez az, ami nekem a leggyanúsabb volt akkor, de mégis felhívtam. Azt nem mondhatom, hogy vesztemre, de ez NEM RAJTA MÚLOTT!!!

- ha megdumál és kijössz vele...kerüld el a Tudor és a Christchurch nevű házakat. Az elsőbe jutottak a barátaid. Hogy milyen állapotok vannak ott, azt inkább hagyjuk. Én magam csak legendákat hallottam róla :)
Amúgy az egyik utitársad velünk lakik, ha érdekel ;)

Ha nem ide kerülsz, és mentek bankszámlát csináltatni, akkor se menjetek bele, hogy e két cím közül kerüljön bármelyik is a papírra. "Szakíts, ha bírsz" Ákos sportot űz abból, hogy kidobálja az odaérkező leveleket.
Amúgy megjegyezném, hogy a Robival kapcsolatban álló "üzletfelei" hasonló kaliberek, szóval csak óvatosan.

- ha itt vagytok, ZAKLASD! Mindig, mindennel. Szokása, mint ahogy a blogíró is említette, hogy ideérve valahogy elfelejtődnek azok a dolgok, amiket megígért.
Ne csináltasson Silver Account-ot, mert megszívod vele pénzfelvételnél. Hívja fel előttetek az NI irodát időpontért. A számot előtte netről keressétek ki, a telefont hangosíttasátok ki vele.
Ha megy veletek Agency-be, akkor szereti azt játszani, hogy 10 óra, fél 11 körül állít be értetek. Tudjátok meg hol lakik, mert csak 10-ig!!! van regisztráció. Ébresszgessétek csak reggel 5-kor, nem fog neki ártani.

- ha a First Call-t ajánlja, röhögjétek szemen. Március-áprilistól már várhatóak munkák, de a First Call iszonyat szemét. A Response sokkal korrektebb, ezt tapasztalatból mondom. Igaz rájuk kell járni rendesen, de nem annyira szarrágók.

Ha valakinek kell még egyéb infó, akkor a nemtok@freemail.hu címen el tudtok érni.

Kitartást, sziasztok