Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.brada

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évekkel ezelőtt meglehetősen komoly összegért megcsináltattam a fogaimat. Fogorvosom olyan korszerű koronákat készített a fogaimra, melyeket bármiféle fogászati probléma esetén sem kell levenni, mert átröntgenezhetőek és a hidat úgy építette meg, hogy ha indokolt a foghúzás…..
Úgy látszik korunk kvarcórája az Android. Legalábbis gyerekkoromba mindenbe beleépítettek kvarcórát: hőmérőbe, tollba, mappába, falinaptárba, gyűrűbe. Biztos lesz mindebből Androidos is. Síszemüveg már van, GPS-szel, hőmérővel, sebességmérővel, térképpel, miegymással.…..
Aki rendszeresen olvassa a blogot, tudja, hogy nem vagyok elfogult a Ferihegyi repülőtérrel, ha valami jót látok, ugyanolyan szívesen megírom, mint amikor valami bosszant. Következzen most egy olyan poszt, amit kimondottan lelkesen írtam. Előzmények: az elmúlt hónapokban többször is…..
Mivel magyar bemutatóról egyelőre semmi hír, lelkiismeret-furdalás nélkül "spoilerezzük" el a film egyik (számunkra különösen) vicces gegét. APDÉT! A Figyelőnek adott Sly-interjúból kiderül, hogy a poén természetesen nem a véletlen műve:A múlt hónapban volt 30…..
Az Örülünk, Vincent? blog helyreigazítást közöl a Hoffmann Rózsával, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium nevű Nemzeti Erőforrás Minisztérium államtitkárával foglalkozó korábbi, blogunkban már nem olvasható írásról.Ahogy azt Dobi Ágnes, Dobi Istvánnak, az Elnöki Tanács…..
Az irodai alkalmazott  útján történő kézbesítés átvételi elismervény nélkül nem bizonyítható, és a postára adásnak sem számít. Viszont lehet, hogy költséghatékonyabb.Tiszteld ZugügyvédKérdésem azzal kapcsolatos, mik a kézbesítés szabályai ügyvédi irodák esetén…..
Nem akarjuk elvenni a Vastagbőr kenyerét, de az ilyesmi mellett nehéz szó nélkül elmenni. Történt ugyanis, hogy vasárnap este tűz ütött ki Gyurcsány Ferenc Szemlőhegy utcai villájában. (Nem akarok elkalandozni, de azért mi sem mutatja jobban az idők változását minthogy évekkel…..
Az Nyakó-Mesterházy-Török-trió nagyon felizgult a kampánytól, sorra tolják a viccesebbnél viccesebb szövegeket. Mesterházy szerint például Orbán nem beszélt semmiről. Ez alatt azt értette, hogy nem volt szó arról, miből és hogyan, nem volt elég konkrét. Hát, politikai…..
Na, vajon mi a legnyálasabb dolog a világon? Eddig azt hittük, hogy amit a Fekete Vipera mond a tréfás brit tévésorozat egyik részében, a nagyon nyálkás hal egy nyállal teli vödörben. Csak hát az a helyzet, hogy a Fekete Vipera nem ismert egyetlen budapesti főpolgármester-helyettest…..
Ma már hihetetlennek hangzik, de 1989 október 23.-án egy rakás budapesti gimnazista meg szerette volna nézni, ahogy Szűrös Mátyás, a rosszul dizájnolt komenista a Parlament erkélyéről kikáltja a Magyar Köztársaságot. Sok iskolából központilag vitték a gyerekeket a térre, más…..
Amikor először hallottam a Defying Gravity című sorozatról, rögtön mellékeltek is figyelmeztető címkét a Variety-ben: "olyan, mint a Grace klinia, csak egy űrhajón". (Ezen persze nem szabad csodálkozni, hiszen a sírós-picsogós kórházsorozat egyik exec. producere a…..
Kisember megunta, hogy az autósok egy részét egyáltalán nem érdekli, ha egy gyalogos át akar kelni a zebrán, akkor sem, ha az már lelépett. Inkább gázt adnak, hogy még átférjenek előtte, meg a felpörgő motor hangjától majd úgyis megijed a puhatestű. Ha egy irányba megy kettő…..
Csviktor olyan levelet küldött, ami ha tényleg így van, akkor különösen örülök. Hülyék persze mindig is voltak és lesznek is autósok és bringások között egyaránt, de talán az egyre terjedő blogoknak is köszönhetően kezdenek az emberek felnőni ahhoz a tényhez, hogy sokan…..
Heti bullshit vagy kommunista rinya?Mozgalom alakult a születések számának növelésére, véleményüknek - a cikk alapján - három alappillére van:1. a gyerek jó befektetés2. a fiatalok felelőtlenekEz csak kettő, tudom, a harmadik az általános szenvelgős félremagyarázás. Leírás…..
dr.brada 2009.06.23 23:45:45
@Balance Of Power: Ja, kipusztulni nem fogunk, végül is 2050-re kb. 9 milliárdan leszünk a Földön, legfeljebb mi magyarok, meg jó pár európai országban leszünk kevesebben.
Hát igen, ez az az étterem, ahová séta közben nem jutsz el. Még ha el is jutsz Tokaj-Hegyaljára olcsó vagy drága, teljesen vacak vagy kiváló borokat inni, kevés az esélye, hogy Tolcsva egyik mellékutcájába tévedsz. Tehát ide csak előzetes infó alapján jössz, amik általában…..
Regeteg hírünk van még az upfronts-ról, amire szinte már nem is marad infó, ha így haladunk (nem feledni, hétfő - Fox, kedd - ABC és NBC, szerda - CBS, csütörtök - CW). Na jó, a végleges menetrendről és a berendelt újoncokról innen fogunk tájékozódni, de annyi minden …..
dr.brada 2009.05.18 12:18:36
@3nt3rth3m4tr1x:
Ja, mióta berakták PG-be, sejthető, hogy szar lesz. Pedig hogy vártam...Na mindegy, talán a director's cut majd DVD-n:)
Néhány napja egy hosszú posztban mutattam be a Szabadtéri Néprajzi Múzeum vasútprojektjét. A szentendrei skanzenben mostanra gyakorlatilag lefektették a síneket, csak a beszabályozásuk van hátra, hogy a múzeum szezonjának nyitónapjától, azaz április 8-tól járhasson a…..
w Póttandíj 2009.04.03 05:35:00
Ha egy magyar embernek 800 ezer forint hiteltartozása van, akkor tízmillió magyar ember mekkora gödröt ás? Ennyi háztartási hitel jut mostanában és körülbelül egy magyarra, és ennek négyötöde devizában. Az eloszlása nyilván változó, van, aki ötvenmilliós házat vett…..
w Egy bajusz mind fölött 2009.03.25 06:45:00
Gyurcsány Ferenc azt üzente, harcolni kell az előrehozott választás ellen. Mégpedig azért, mert akkor jönne a Fidesz, nagyon, egészpályásan, és az horror. Továbbá program nélkül nem szabad választást nyerni eleve; ezzel szemben hamis programmal nyilván szabad, mert ő úgy nyert.…..
w Neveket akarok hallani 2009.03.21 16:59:11
Ha a szocialisták azt hiszik, hogy eltölthetnek két hetet pöcsvakargatással, akkor éppen elkövetik az utolsó súlyos hibájukat. Az új miniszterelnököt napokon belül meg kell nevezni, vagy legalább azt a kettőt-hármat, aki szóba jöhet. Itt most nem lesz szundikálás, nincs tévé,…..
Úgy tűnik nagyot hibáztam, amikor úgy döntöttem, hogy maximum poénból veszek a kezembe Blikket és ahhoz hasonló bulvárlapokat. Ma kiderült ugyanis, hogy bizony érdemes lehet ezeket a lapokat (is) forgatni, hisz megtudhatjuk például belőle, hogyan kerüli meg imádott…..
Manyi Bécinek, szeretetvel     Cikkemmel Grétsy tanár úr nyomdokaiba kívánok lépni, annyiban talán eltérve az ő gyakorlatától, hogy nem eufemizálok, és kimondom: a világnézetem miatt gyomlálok a nyelvben, és nem valamiféle nyelvtudományi vagy nyelvművelői…..
dr.brada 2008.11.08 12:09:21
Belsőség Luxus és szarrágás 2008.10.22 01:31:00
  Miért nem létezik luxusautó, amiben legalább nagyjából minden benne van? Vélemények az azonos című cikkünkről...