Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okashi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BitCoin.com-on megjelent figyelmeztető szerint az Android biztonságos véletlengenerátorának hibája miatt elcsenhető a készülékeken generált címekről azok tartalma. A HackerNews kommentelői szerint - és ezt a BitCoin Talk fórumbejegyzései is alátámasztják - a problémát az…..
BuheraBlog FireFox (Ped)0-day 2013.08.04 21:13:52
Írországban letartóztatták Eric Eoin Marquest, a FreedomHosting tulajdonosát, akit pedofil tartalmak terjesztésével vádolnak. A Freedom-Hosting szolgálta ki a Tor rejtett szolgáltatások nagyjából felét. A vád szerint a szolgáltató nagy számú oldalon szolgált ki "extrém…..
Nem sokat kell várnunk az első rinyálással vegyített veszekedésre, rögtön a nyitójelenetben jön a Tudjukki-Lófejű-TudjukkiFater édeshármasa. Zsófika látszólag bálba készült, legalábbis a ruhája alapján valószínűsíthető, helyette viszont fesztivált kap. Kristóf olyan…..
BuheraBlog Bitcoin, Scribd 2013.04.05 12:23:10
Az árfolyam esésére spekulálva DDoS-olják a legnagyobb Bitcoin váltó Mt.Gox-t. A kriptovaluta árfolyama a héten elérte a 142 dollárt, de 117-re esett vissza szerdán, így aki a csúcson eladott, most pedig vesz - az árfolyam visszaerősödése esetén - szépet kaszálhat.  Az…..
Zsíír Blog Fogyás spinninggel 2011.10.06 21:14:00
Ma volt a negyedik spinning órám. Gyakorlatilag szobabiciklizés társaságban és egy trainer segítségével. Az első 10 perc laza bemelegítő tekerés, utána 40 percig felváltva kiállás (jump=felemelkedsz a fenekeddel az ülésről) és visszaülés. Ezt is különböző ritmusokban…..