Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ed_atya

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bálint nem igazán érti, miért nem adja vissza a MÁV a jegye teljes árát, minthogy Budapestről Kőszegre menet Kelenföldig jutott, amikor valaki a vonat alá ugrott:Vajon van olyan az olvasók között, aki utazott vonattal, Budapest határain belül 14 percet 1500 forintnál drágábban?…..
Subba Fanka: RIP Steve Jobs! 2011.10.07 13:11:00
Nem Fanka, nem az a tragikomikus, hogy egy Jobs által megálmodott (és kurva jó marketinggal az emberek - köztük akár egy magadfajta szellemi vezető- torkán lenyomott) 10dekás fisifosi papírgépről szidod Jobs-t, hanem az egész lényed!! :-DDe itt egy rövid számolás is, hogy…..
A tegnapi lopással kapcsolatban tisztáz néhány dolgot a Palatinus strand vezetősége, egyúttal kárpótlásjegyeket ajánlott fel naiv ügyfél csapatának.Tisztelt Tékozló Homár! Az internet nagyon jó dolog, de a használatánál figyeljünk arra, hogy ne sértsünk meg másokat ok…..
Korábbi posztunkban olvasónk, a leendő apa azon bukott ki, hogy a Péterfy kórházban ingyen, OEP-finanszírozásban nem mehetett be az ultrahangra a feleségével, 9900-ért viszont igen. Az érintett - aki ezt a kommentek közé már megírta - itt válaszol: Tisztelt Homár, mint…..
Egy becsületes Zugügyvéd olvasó arra kíváncsi, hogyan tudja legálisan és biztonságosan  kiadni a nyaralóját. T. Zugügyvéd! Egy nyaraló bérbeadása milyen jogi kötelezettségekkel jár? Többen jelezték, hogy bérleti díj ellenében szeretnék igénybe venni a…..
ed_atya 2010.07.26 09:55:35
@T.A.: Rengeteg hotelben voltam már életemben, de olyanban még nem, ahol előre kellett fizetni...
ed_atya 2010.07.30 12:14:49
@hatesz: OK, itt a félreértés. Amikor elkérik a kártyádat bejelentkezéskor, nem vesznek le róla semmit, csak foglalásba helyeznek egy bizonyos összeget. Nyilván a hotel is védeni próbálja magát. De ha mondjuk elöbb szeretnél kijelentkezni, természetesen megteheted, mert még nem fizetted ki a teljes összeget. A bankodtól ugyanis csak a távozásod után fogják a kiszámolt összeget leemelni.
Sziasztok! Az alábbiakban írok egy sztorit arról, miként húzza csőbe álláskeresők tömegét egy ismert óriásvállalat. A történet ott kezdődik, hogy érettségivel, középfokú nyelvvizsgával (és egy be nem fejezett OKJ tanfolyammal) a zsebemben egy éve úgy gondoltam, állást…..
Béla egészen különleges ember, mert miközben elutasítja a bankszámlanyitás annyira azért nem extrém gondolatát, online hirdetésekből van némi bevétele. Számla híján nem könnyű felvenni a pénzt, de csekken azért lehetne, csakhogy van, ahol a csekket is csak számlatulajdonos…..
ed_atya 2010.03.08 10:38:58
@vernarancs: Természetesen nem bankszámláról fizetem... Viszont ha a XXI. században valakinek nincs bankszámlája az elég érdekes. Igen, igazad van, ez önmagában nem jelent semmit, csak nehezen hihető, ugyanis azok szeretik elkerülni a számlanyitást, akik nem szeretnék, ha követhető lenne a pénzmozgásuk.
A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft az EME Zrt felelősségére hivatkozva nem akarja visszafizetni a saját vizsgálatuk szerint is feleslegesen kivetett fantombírságot. Naiv ügyfél telefonon fizette a parkolást, aztán a bírságot is befizette, aztán most nézhet: 2010.01.27-én a…..
autózz! Hóból is megárt a sok 2010.02.02 15:06:00
Tudom, tudom, szar szóvicc, de ahogy nézem, nem is én alkalmaztam először a blog.hu történetében. A hétvégén jó sok hó esett az országban mindenfelé, TG az e témával kapcsolatos küzdelmeit és tapasztalatait osztja most meg veletek. Már régóta olvasgatom blogjukat, ha időm…..
ed_atya 2010.02.02 16:36:28
@newtehen: szivesen magamra vennem... en csak az irigykedest utalom
Gabello pár másodperces különbséggel két cserbenhagyásnak lett áldozata, először a beleszálló Fiat által, aztán meg egy tanúskodni nem akaró, ámde kíváncsi bámészkodó által. Innen is gratulálok nekik. És persze ennél a résznél még nem lesz vége a történetnek... Azt…..
Sándor nagyon kedvező áron szeretett volna új iMachez jutni, de majdnem 1200 euróért eddig semmit nem kapott. Az Apple 2000 Ltd. nevű cég a gyanúsan olcsó gépekre először 300 euro vámot kért, aztán annyit "amit neki megér". Ez mégsem volt elég, úgyhogy egyelőre…..
Naiv ügyfél úgy gondolná, hogy a Samsung talán elég tőkeerős ahhoz, hogy saját maga kicseréljen egy mai árfolyamon 11ezer forintos merevlemezt. A meghibásodás életének második betöltött éve után jelentkezett, amire azonban megszűnt a cég, amelyik eladta. Viszont…..
Az alanti, jó hosszú történet, amiben egy magyar kislányt elüt egy autó Horvátországban, igen vicces lesz. No persze nem emiatt, még akkor sem, ha a kislány azóta jó úton halad a teljes gyógyulás felé. A sztoriban az a vicces, hogy Zolee teljesen jogos felháborodással idézi fel,…..
Érthetetlen - illetve dehogy, a válság már megint, muhaha -, hogy a bankok belső rendszere miért nem alkalmazza a kerekítést. Tamásnak 0,03 forint, azaz 3 fillér tartozása képződött, ami természetesen hamar megfiallt, szaporodott-sokasodott, végtelen hurokba fordulva harapott a…..
Bande' a múltkori, felségjelzés nélküli ál-Traubisodán fellelkesülve újabb gyanús terméket fotózott nekünk. Ezen már van címke, amin ezer utalás található a régi Traubira, az álangol szlogentől az "eredeti" bélyegig, van itt minden, vicces módon kivéve a Traubi…..
Subba Reggeli headbang 2008.09.10 10:15:00
Törzshajlítás, bokafogás. Ja, nem! Még mindig a hétvége jár a fejünkben. Tehát, ellazítjuk a vállizmainkat és a fejünket lazán előre engedjük, majd hátra. Gyorsítunk, majd amikor elértük a kellő sebességet elindítjuk a videót,…..
ed_atya 2008.09.10 13:55:41
János nem volt olyan sikeres, mint múltheti legós versenyzőnk. Családjával a salgópolcok vadonjában cserkészett, amikor váratlanul rájuk rontott egy megvadult árufeltöltő. A fékevesztett alkalmazott targoncájával lányának repítette a bevásárlókocsit, és elsodorta a babakocsit…..
Bár nyilván erre sem fog reagálni a UPC, mióta besértődtek valami "valótlan rágalmon", azért megírjuk, hogy bár nagyon korrekten fekete alapon kék apróbetűvel értesítik előfizetőiket törvény adta jogaikról, az előfizetést lemondani mégsem hagynak: Szerettem volna…..
Gaborrob első fokon lenyomta a Fővárosi Parkolási Társulást, akik egy klasszikus fantomtartozást próbáltak behajtani rajta, de aztán elfelejtettek megjelenni a bíróságon. Az összes parkolócéget kollektívan kellene visszaperelni azoknak, akik befizettek valaha bármilyen büntetést…..
Könnyed nyári poszt, fordítógéppel társat keresni. Ha Eliza mégsem egy robot és valóban érdeklődő és barátkozni szeretne, akkor  meg már mindegy hogy milyen nyelven szeretné, nem?Szia Homár! Rám jár a rúd. Kellett nekem a múltkor a kommentekben kifigurázni a múltkori…..
A Homár ritkán iszik csapvizet, így nem tud érdemben válaszolni DKone kérdésére, aki szerint valami változott a budapesti csapvízben. En egy nagyon egyszeru dologrol szeretnek irni, ami neked letelemed elvileg, de szerintem mar te is inkabb a palackozottat valasztod: szoval kozpontban a…..
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..
András helyében a Homár kézzel írta volna rá a jegyre, hogy rossz az automata, mert az üres jeggyel simán lebüntették: Ma reggel a VIII. kerületben a Gyulai Pál utca 1. előtt lévő parkolóautomatát (talán 8125-ös?) szerettem volna használni. Miután bedobáltam a pénzt, kiadott…..
András kivételesen nem a TCS-specifikus hiányosságokon akadt ki a Centrálban, hanem azon a széles körben elterjedt tünetegyüttes (közöny), amikor a pincéreknek fogalmuk sincs, mi van a menüben, mi volt a rendelés, illetve hogy az előételt csak akkor hozzák ki főétellel együtt, ha…..