Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akármiértis

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január nyolcadika óta az Emberi Erőforrások Minisztériumának fiatalokért felelős helyettes államtitkára Rácz Zsófia,  aki jogi diplomája megszerzése előtt, mindössze 22 évesen tölti be ezt a pozíciót. Lassan két hónapja felel az ifjúságügyért, de a nagy ritkán meghirdetett nyilvános eseményeken és…..
A most következő bejegyzésben a hidegháború idején eltűnt, vagy vélhetően eltűnt néhány űrhajósról lesz szó. A téma nagysága miatt csak néhány érdekesebb esetet vagy személyt választottunk ki, mivel ezzel a témával akár egy 200+ oldal hosszúságú könyvet is meg lehetne tölteni...
A házasodást és gyerekvállalási kedvet nemcsak az egzisztenciális bizonytalanság, a család-karrier egyensúlyba hozásának kihívásai vetik vissza, hanem az a fajta primitív látásmód és kegyetlen testkultusz, amit a napokban Schobert Norbi terjeszt...
Akármiértis 2020.01.22 08:35:52
@jatagán9: ne told fullba: szülés utáni kilók leadása. Ez nem sikerül. Közös gyerekkel, anyu +10kg, te meg lelépsz. Norbi szerint nem meglepő. Nem tudom jobban összekötni a pontokat neked...

Vagy Réka, te vagy az?!
Akármiértis 2020.01.22 09:33:27
@'it's cool to know nothing': A család támogassa egymást és akkor sikerül, ha akarja. Nem vitatom. Kevésbé kalóriadús ételeket enni nem költség és idő, vateráról beszerezni egy szobabicklit sem egy egetverő kiadás. Nem lehetetlen, erre picsogni a panaszkodók 50%-nál tényleg kamu, hogy nincs ideje stb.
De itt arról van szó, hogy Mr Celeb Norbert, ebben utazik, azon szedte meg magát, hogy túlárazottan eladja azt amit igazából máshol is beszerezhetsz egy kis utánajárással. Aztán ő beböffent egy ilyet, kb hogy "a kilókat le kéne adni, azt nem hagy el a férjed". Nem csupán az a lényeg hogy mi az üzenet, hanem hogy ezt ki teszi közzé. Valszeg Rékuci is így gondolja, csak Norbiról már kb tudják hogy seggarc, tőle nem lesz meglepő.
Olvasom a hírekben, hogy 5 év alatt nagyjából 100 milliárd forintot költött a kormány arra, hogy propagálja hőstetteit. Ez évi 20 Milliárd. Ez havi kb 1 670 000 000 forint Ez napi kb 55 millió forint. 1 új, felszerelt kórházi ágy vételára nagyjából 300 000 forint nettó. Ez azt jelenti, hogy…..
Akármiértis 2020.01.21 11:48:43
@Matyika Ápolója: Töltsd fel a kurva időgéped azt húzzál vissza.
  A 10 legjobb, legsikeresebb testépítő 10 egyén, akik a múlt század közepétől a legeredményesebbek voltak. Mivel a Mr. Olympia a sportág legrangosabb versenye, ez alapján mutatom be a legeredményesebb 10 testépítőt. Nem eredményességi, hanem időrendi sorrendben. Sajnos eme sorok írásakor közülük…..
Sok fideszes módszert ismertünk meg eddig a különböző választási kampányokban, ám a mostani önkormányzati voksolás előtt a kormánypárt a legrosszabb pártállami időket idéző eszközöktől sem riad vissza. Nehéz eldönteni, ez annak köszönhető-e, hogy erősen tartanak a választás végkimenetelétől, esetleg…..
Akármiértis 2019.09.25 18:47:25
@Indriq: :DD
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/hogyan-megy-konnyebben-a-programozas-tanulas-online-modon/..
Akármiértis 2019.08.24 15:07:50
@nyuszis77: “Olyankor jól jöhet, ha a kód követi a specifikációt.” Állítólag, egy volt kollégám haverjának a tesója volt vmi túrán az esőerdőben. Találkoztak vmi őslakosokkal. Ott a túravezető mesélt egy történetet róluk, hogy ezek egyszer láttak specifikációt, régen, egy kőtáblán. De szerintem csak legenda... :)
Alaposan felháborodott egy rövid hajú, leszbikus nő, akinek nem engedték, hogy férfi hajvágás szerinti árat fizessen. A kép illusztráció..
Akármiértis 2019.07.17 12:10:37
Privát szigetek, minden luxussal ellátott villák és díjnyertes strandok - többek között ezekkel az extrákkal (is) bővelkedik a világ legdrágább szállodája, a Banwa Private Island Resort. Csak a multimilliárdosok engedhetik meg maguknak, hogy ebben a hotelben töltsék a vakációjukat - de most te is…..
Akármiértis 2019.06.25 12:16:43
@a szürkebarát ötven árnyalata: Úrinő... Ez hogy jött ide? Gazdagokról írtak.. :)
A napokban a bejelentett új családtámogatási rendszertől volt hangos az ország. Részletek ugyan még nem ismertek, de valószínűleg hatalmas összegek fordítódnak a jövőben arra, hogy 3 bevállalt gyerekért különböző támogatásokat lehessen igényelni. A cél egyértelmű: megállítani a lakosság lassú…..
Akármiértis 2019.02.21 12:21:32
@Ballib vagyok mert rettegek: +5 millió degenerált. Ábrát is mutattak meg volt diagram is..?! ne bazd.... :D
Akármiértis 2019.02.21 12:31:39
@Nancsibacsi: Ez csak szarkazmus volt :P
Jöhetnek az újabb Super Bowl-bébik, hiszen egy szállodalánc 53 hotelszobát ajánl fel ingyen amerikaifutball-szurkolóknak a Super Bowlt követő éjszakára, hogy megünnepelhessék csapatukat és segítsék a gyermekszületések számának emelkedését...
Próbálok nem röhögni nagyon és csak kicsit arcoskodni, nem úgy, mint az Apple, akik szerint az ő rendszerük olyan marha biztonságos, hogy Vegasban egy fél utcát betakartak egy hirdetéssel, most meg a csapból is az folyik, hogy hangyányi kis problémába ütközött a cég a FaceTime hívásokkal...
Akármiértis 2019.01.31 13:25:59
@Bobby Newmark: Ha kevésbé lenne a felhasználó "kötelezve" egy kicsit összetettebb jelszó megadására, akkor valószínű mindenhol ugyanazt használná, így elég megtudni az egyiket, aztán jöhet a levelezés, netbank stb. Bocs, netbank már nemigen. Őskövület a jelszó ahogy van, de nem szaladgál mindeki a zsebében hitelesítő appal, kütyüvel, hogy aztán két lépcsőben azonosítsa magát. Másik meg hogy minden szarra beregisztrálnak az emberek. Ebben viszont egyetértünk, a szolgáltatónak lenne a feladata, hogy megkönnyítse a szolgáltatás használatát. Ez pedig igencsak UX, attól hogy nem arról szól, milyen gombot kell megnyomni az appban... De ezt leszarják, írd csak be, Zsóti a, Enterprise15+SeniorJavaSecurityExpert ezt javasolta. Meg mikor a telekom RoboTüncije bekéri a telefonban a 4 jegyű t-pint. Kérdeztem hogy van e fogalma arról hogy mennyi jelszót tartok fejben, és őket ha fél évente egyszer felhívom, de nem válaszolt.
Most itt volt a Collection#1 bukta is, potom 772 millió adat került ki, ebből 200+ millió jelszóval. A végén azt is cumi, hiába írod be az extra jelszavakat, hitelesítesz, mikor a hátsó ajtót törik be.

Az applenél is megvan egy protokoll, hogyan kezeljék az ilyen helyzetet és ez nem biztos hogy hasonlít egy Unicef kampányhoz. Ha kitennének a címlapra egy közleményt, hogy bukta volt, sokkal szarabb PR lenne. Valszeg az 1 hét arra is ment el, hogy kifundálják miként kezelik a helyzetet, nem csak hogy észhez térjenek.
John McClane soha nem akart hős lenni: a terroristák által elfoglalt Nakatomi Plaza szellőzőrendszerében kúszva is azon jár az esze, miért kellett neki Los Angelesbe utaznia, mikor otthon, New York-ban is lehetne. Ehhez képest atlétában, sebhelyekkel borítva, mezítláb veszi fel a harcot az állig…..
Orbán Viktor 30 ezer forintos ajándékot kapott minden magyartól karácsonyra. ..
Akármiértis 2018.12.25 18:10:39
@strikt: posztok meg kommentek... plakátok, tv, sajtó, néztél az elmúlt 1 évben? Ironikus mikor azt mondják az ellenzék gyűlölködő. (Én nem vagyok ellenzéki, szimplán tele a f*szom a sleppel)
Érdekes dolgokba botlik az ember háttéranyag keresése közben. A fémből készült betűk (nemsokára a blogon!) legbiztosabb lelőhelye a sírköves témacsoport, melynek találatai vezettek az orosz gengszterek gravírozott mauzóleumaihoz. De még ez is  hatalmas és sokszínű alapanyag. Így szűkült mai…..
  Száguld, szárnyal az ingatlanpiac. Ez ma már szinte alapvetés. Mindenki ért hozzá, de tényleg mindenki. Szerintetek mik azok a lakások, amik a leghamarabb gazdára találnak? Nem gondolnátok, de panellakás értékesítése a mai piaci viszonyok között,  szinte ujjgyakorlat egy tapasztaltabb…..
Lojálisak, tiltakozók és kivonulók – ebbe a három fő csoportba sorolja a magyar fiatalok nagy részét egy nemrégiben megjelent tanulmánykötet. Magának a kiadványnak a sorsa is egyfajta lenyomata a mai Magyarországnak, de ennél minket jobban érdekel az, amit arról írnak, miért…..
Akármiértis 2018.11.15 13:14:39
@Sir Galahad: Ennyi. Akiket ismerek, szinte mind ezért mentek ki. Szimplán nem volt elég amit itt kaphattak. Mivel gyakorlatilag semmi korlátozó tényező nem volt abban, hogy elmozdítsák maguk, megtették. Páran olyan munkát vállaltak, ami sokkal kisebb kvalitást igényel képességeikhez és korábbi munkahelyükhöz képest. A lé volt a lényeg. Ismerek olyat aki anyázással, morogva ment ki, de neki is inkább lökés volt az "itteni helyzet", mint alap motiváció.

Lojális meg tiltakozó, meg aki kiment. Fel lehetne venni a "nem igazán vagyok lojális, de nem tiltakozom mert leszarom és mégis itthon vagyok"-ot is.
Minden, munkájából élő ember ismeri azt az állapotot, amikor nem érzi jól magát, nem megy a munka, rosszkedv, fásult közöny vesz erőt rajta, szinte utálkozva nézi az aznap rá váró elintéznivalókat. A motiválatlanság, kiüresedettség érzése lehet átmeneti, de tartósan is megmaradhat. Milyen okok…..
Akármiértis 2018.11.13 12:46:16
@maxval balcán bircaman: Te egy túrósrétes recept alá is szoktad nyomatni az elbaszott selfpromodat? Orvoshoz kéne menned.
Vannak, akiknek a pénz nem akadály, és ha a szupergazdagok nyaralni mennek, azt is stílusosan teszik. Furábbnál furább kéréseket találnak ki, és most ne a tengerre néző ablakokra gondoljunk, vagy arra, hogy mennyire süssék át a steaket, hanem igazán egyedi és meghökkentő…..
Akármiértis 2018.11.11 14:21:53
@Din Serpahis: nem hinném. Olyannyira közönséges, hogy retardáltnak nem nevezném. Cápa akvárium meg tigris simogató? Legalább vmi olyat vártam hogy idomított mókusok tengerimalocokon lovagolva versenyeznek egy pályán, vagy a ukrán női birkozó válogatott egy medencényi majonézben pacskolja egymást.
Akárhogyis, kevésbé érdekes gazdagnak lenni..
A napokban jött a hír, hogy több éves vegetálás után jövőre megszünteti Google+ néven futó közösségi oldalát a keresőóriás. És bár jó néhány termékével úttörőnek számít és igazán nagyot alkotott, azonban akadnak olyan próbálkozásai is a cégnek, amikkel nem tudott igazán sikeresnek bizonyulni. És nem…..
Egy fitnesz blogger előtte-utána képeket tett közzé, amelyeken azt mutatja meg, hogy nem fogyott, hanem éppen ellenkezőleg, súlyt szedett fel, s ezzel a „kisebb a jobb” tévhit ellen próbál küzdeni...